Power play tabanlı eğlencesine oyun

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Oldu tabii. Yaratık tam 111 HP'ye sahipti ve senin 7 hasar sayesinde indirdiniz yaratığı.

Dün çok yorgun bir şekilde saat 1'de eve gelebildim ve uykulu olarak mesajı attım. Bu sebeple bazı hatalı yazdıklarım olmuş. En bombası ise Thorkil(ler)e yerine dwaxer(ler)e yazmam olmuş :D Neyse artık yazı daha açık. İlkinde anlayamayanlar br kere daha okuyabilirler.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Darkgnome 2 saat içinde tatil için yolculuğuma çıkıcam. Tahmini 15 saat sürücek. Ama akşamları girmeye çalışıcam. Eğer girememe durumum söz konusu olursa (akşam mesaj atmazsam, ya da gece) benim yerime mathius bakabilir :D (biraz emrivaki oldu ama ayrdımını esirgemeyecektir :) )
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Taam o zaman eninyerine bir süre Amthius oynatabilir karakterini ona bırakıyorsan. Dönüşünde tekrar sen ele alırsın.

Son mesajımda attığım zarları yazmak yerine, karakterlerinizin gördüklerini yazdım. Ancak bu şekilde değil başarılı ve başarısız tarzı yazmamı ve bunları sizin mesajlarınızda yorumlamanızı isterseniz, bundan sonra o şekilde yaparım. sadece bariz görülen beceri denemelerinde ben neler olduğunu yazarım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ben bariz bir şekilde salladığını anlamayı beklerdim ama en kötü günümüz böyle olsun :D
Albert Einstein
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Tamam online'ım ve olabildiğince düzgün oynamaya çalışıcağım senin adına...Dolayısıyla oluşabilecek bazı durumlar için özür dilerim...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben bariz bir şekilde salladığını anlamayı beklerdim ama en kötü günümüz böyle olsun
Sense motive işte bu sebeple var. Keşke sense motive'e verseydin. şİmdi görüyor duyuyor ama sonuca varamıyorsun. Kuyudan girene kadar (DM yönlendirme) karakterlerinde değişiklik yapmak isteyen var mı? Var ise bu son şansınız. Sonra "yok ben aslında böyle olsun itemiştim" felan yemem ona göre :D
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond'un durumu ne olacak? Kimse anlıyor mu, durumu nasıl düzelir arkadaşın diye? Yamuldu ya resmen, yazık. :mrgreen:

.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Düzeltebiliriz de durumunu anlamak için şimdi skill checkler atacağım sürekli anlarsam veya biri anlatırsa benim ve cüce druidin restoration büyüleri var bildiğim kadarıyla :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu seviyeye gelmiş bir karakter bence ability damage nedir bilebilir. Adam birden güçsüz hissederse ya zehirdir ya da ability damage/drain. Spellcraft ve healing ile de anlyabilirsiniz bunu. İllaki yaratığın ne olduğunu bilmenize gerek yok. Hiç olmadı şansınızı denersiniz birinden biri tutar herhalde :D

Olmadı yakınınızda tapınak var. Oradakilere de sorabilirsiniz.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

mathius wrote: Saint Anger;
Thorkil'e doğru bakıp;
"Oh şimdi anladım, ölüyü öldürdü. Calibar aşkına evlat senin neyin var ha? Yaptığın savaşın güzel doğasını bozuyor!"
Darkgnome'un yazısına göre Saint Anger'ın da bana inanmış olması lazım.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Druid konusundaki acemiliğim için bağışlayın :D Bu arada skillerimi şöyle düzene sokabilirmisin darkgnome. Spot ve Listendan 4 rank keselim onlar 11'e düşsün sonra bu rankları sense motive'e verelim onunda wisdomla beraber rankı 11 olsun :D
Albert Einstein
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

devrimk wrote:
mathius wrote: Saint Anger;
Thorkil'e doğru bakıp;
"Oh şimdi anladım, ölüyü öldürdü. Calibar aşkına evlat senin neyin var ha? Yaptığın savaşın güzel doğasını bozuyor!"
Darkgnome'un yazısına göre Saint Anger'ın da bana inanmış olması lazım.
Olayları sırayalım ortaya bir yalan attın...Sonra herkes bir elden yok lan yapmadın hazineye mi koncan dedi, darkgnome'un yazısı da diyor ki, gözüne birşey kaçtı o sırada hiçbirşey göremedin, dolayısıyla da doğru olması pek mümkün, dedi. Görmediğim sırada vurmuş hımm dedim başta ama sonra herkes "yok yahu yalan söylüyor " diyince bir ağızdan ben de herkese inandım...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Edmond doğrudan söyleseydi bir deneme daha yaptırabilirdim. Ama Devrimk'in dediği doğru. şu anda o gnome'nin o yaratık ile savaştığına inanıyorsun. Tek inanmayan şu anda Edmond ki açık bir şekilde belirtmedi. BUnu dese sna bir deneme dha yaptırabilirm. Ama deneme sonunda Edmond'un yalancı dırımuna düşürülebilme olasılığı da var.

Cliks: Beceriler istediğin şekilde düzene sokuldu. Bu arada "purify food" yemekleri zehirden arındırıyor. Yemek oluşturmuyor. Yanında getirdiğin yemeği ayına veriyorsun. O da doyuyor. Ama yerinde olsam ormana salarım git kendne yemek bul derim.
Eskisi ka
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

pazartesi günü tatile gitmiyorum ama müsait de değilim ve birkaç gün de müsait olamayacağım pazartesinden sonra , eğer önemli bir nokta olursa veya kesinlikle benim hakkımda bir karar alınması gerekiyorsa benim yerime sen alır mısın? Hatta mümkünse işine hangisi geliyorsa onu yap ama çok gerekiyorsa karakterimi oynatabilirsin veya yük olmayacaksa tabii...Herkese şimdiden oyuna pazartesi ve sonraki birkaç gün katılamayacağım oyunlar için özür diliyorum.Ama önceden verilmiş bir sözüm var onu halletmem gerekli.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Hmm srdde create food felan diyordu diye hatırlıyorum neyse ben kuzenin bilgisayarından felan halletmeye çalışıyorum. Bu arada hatalarım sıra sıra geliyor :)
Albert Einstein
Post Reply