Ölüm Zamanı (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Catboy bunu söz olarak al mutlaka değerlendireceğim yazıyı. Bir de öykünün önceki bölümleri okudukça İzmiri özledim. Sadece bir hafta gitmiştim daha önce ama özledim işte. Bakalım inşallah ayarlarım dönmeden önce..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

N'oldu burada ya, salak Henry gene gitti iblise sarıldı.Damla girdi ortaya bir ölüm fısıldayarak.

Yalnız işe iblisler ilk kez mi giriyor yoksa gene hafızamın kıtlığının azizliğine mi uğradım?

şimdi zamanın olağan hâliyle ilerlediğini varsayarsak, Serdar'ın ölüm tarihini öğrenmiş mi olduk? Düz mantık düşünecek olursak? Ã?ünkü Mikky öldüğü zaman, Serdar'ın kaderi belirlenmiş oldu? Ama bence Serdar yine değiştirip geçmişi geleceğini değiştirecek.

O değil de Henry Soul tahmin ettiğimden daha zayıf-(salak)-mış.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

İblislerle iki defa karşılaşmıştık, yani her öyküde bir kere bir iblis göründü. İlk öyküde 4. aşama gereği Kwan Juon'un içine giren elçi diye bilinen iblisti ve Serdar ile Emre onunla dövüşmüştü ya. İkinci öyküde de 20 yıl önceki olayları anlattığım sahnede Benjamin, Yeşim Hanım'ı kurban ettiğinde onun içine giren iblisle görüşmüş ve ardından onu kadının bedeninden çıkartmıştı. İşte o iblis bu öyküde geri döndü intikam almak için, adı da Rosier.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Firble wrote:Catboy bunu söz olarak al mutlaka değerlendireceğim yazıyı. Bir de öykünün önceki bölümleri okudukça İzmiri özledim. Sadece bir hafta gitmiştim daha önce ama özledim işte. Bakalım inşallah ayarlarım dönmeden önce..
firble bölümler çoğalıyor umarım tamamını okuyabilecek zaman bulabilirsin, yorumlarını dört gözle bekliyorum... :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ölüm zamanından çok heyecanlı iki bölüm daha.. mitchian için üzüldüm. karizmatik vangelis te ölümünü serdar ın elinden aldı. aziz bey hala kayıp.. önceki zaman açıklamaları çok iyi olmuş, ama bir ileri bir geri artık biraz kafam karışmaya başladı :(
asıl merak ettiğim serdar zamanda geriye yolculuk edip büyün bu olanları düzeltebilecek mi? bence başarabilecek...
henry beni şok etti. bir iblis in hafızasıyla nasıl oynayıp onu annesi olması için ikna etti anlayamadım. aradan bir süre geçince bu iblis yine kendisini kazanıp sinsi sinsi rol yapıp herkesi arkasından vurmasın?
damla ağlayarak geldiğinde göre... ya egemen öldü ya da emily. neden se emre nin ölmesine pek imkan vermiyorum.

sizce de öyle değil mi?
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yeni bölüm eklenmiştir, karanlığın ordusu bölümlerinin ilki olan bu bölümde Emre, liderlik yapacağı ordusunun temellerini atıyor... :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Uyarmayı unutma, biraz sıcak olabilir."

Bunu Emily söylüyor? Kendi kendine söylüyor olması gerekir fakat paragrafta kendi kendine söylediğine dair bir yazı yoktu.Yoksa misafirine uyar beni! diye bir şey söylemez?

"Bu farklı taraflardaki kardeşler hikâyemizin vazgeçilmezlerinden biri oldu anlaşılan." diye yorumda bulundu birden Emre.

Burada iyi güldüm :D Aslında bir dizide veya öyküde "Ah böyle şeyler sadece sinemalarda olur!" tarzı muhabbetleri pek sevmem fakat, buradaki güzeldi :D

"Dediğim gibi önyargılarını kıracağım, atom bombası gerekse bile birazdan Einstein"ın bir teorisini çürüteceğim bekle de gör."

Bu sözü seviyorum :D

Çok mu uzundu sanki bölüm? Sabah 9'da uyanmış olmanın verdiği yorgunluktan böyle söylüyor da olabilir ama bana normalden fazla uzun geldi sanki.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

edmond, hep uzun bölümler yazmam için beni teşvik ederdin ne oldu birden? :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yeni bölüm eklenmiştir...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yeni bölüm eklenmiştir, soruyorum hangisi gerçek? tahminlerinizi bekliyorum...
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Baştaki tasvirler çok güzel olmuş. Emre yine kötüye dönsede... Egemen için çok ama çok üzüldüm. Cenaze sahnesi ve diğer şey (sen neyden bahsettiğimi anlarsın) beni çok duygulandırdı.

Emre nasıl da Egemen'i üzerlerine salıp kaçıyor. Bak sen şuna, hain. Kötülük nasıl hemen özüne döndü. Güç için yapmayacağı şey yok. Hele o Emily yok mu, ona da bir güzel işkence etseler yeridir. Emre resmen Serdar'la karşı karşıya kalmaktan kaçtı, korkak.

Keşke Damla'da iblis Zeliha ile kaçmak yerine gidip Emily'i bulup güzelce sopalasaydı.

Bence Aziz Bey gerçek, Ashirel ise sadece Emre'nin yolladığı bir çeşit hayal. Serdar'o sadece böyle yola getirebileceğini biliyor olmalı. Ama umuyorum ki en sonunda iyi olan kazanacak... Yani melekler... Karanlığın ordusunun insanoğlunun dünyasında yıkım yapması yanlış olur. Bu yüzden....
Umarım iyiler kazanır...

Sonraki bölümü heyecanla bekliyorum.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

250. mesaja da sayende ulaşmış oldum ıllyra, yorumlar içni teşekkür ederim... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

uzun bir zaman dilimi siteye yeni ölüm zamanı bölümlerini koymayacağım, zaten pek okunduğu da yok! önce eski bölümlere bir yetişmiş olursunuz böylece fazla bölüm birikti diye okumaktan vazgeçenler için, biraz bölüm yazıp toptan koyabilirim belki ilerde ama ölüm zamanı öykümü siteye koymaktan vazgeçtim diyebilirim bir müddet...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ölüm zamanı 3'ü bitirdim, kalan 5 bölümü hemen değil de ağustos ayı içerisinde sitede yayınlamaya başlayacağım. şu anda kimse pek girmediği için siteye öykülerimin okunmadan geri plana düşmesini istemiyorum da... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ölüm Zamanı serisinin ilk kitabı şeytan Kanı'nın film uyarlaması 2010 yazında vizyonlarda olacak. Ã?oğu karakterin hangi oyuncu tarafından canlandırılacağı belli olmasa da belli olanları buradan sizinle paylaşacağız...

Serdar Seçkin, öykünün ana karakterlerden birisidir. Annesiyle yaşayan, babasız hayatın zorluklarına göğüs germeye çalışan genç üniversite öğrencisidir. Kızlarla arası pek iyi değildir. Pek zeki olduğu da söylenemez. Ama onun diğer gençlerden hatta insanlardan farklı kılan bir sırrı vardır ve bu sırrı o bile bilmemektedir.

Serdar karakterinin Holywood uyarlamasında bir Türk oyuncunun oynayacağını düşünmek saçmalık olurdu herhalde. O karakteri kimin canlandıracağını söyleyince heyecanlanacaksınız muhakkak ki! Yüzükjlerin Efendisi, LOst ve X-Men Origins: Wolverine gibi yapımlarda gördüğümüz usta oyuncu Dominic Monaghan Serdar karakterine hayat verecek seri boyunca....

Image
Last edited by catboy on Tue Jul 21, 2009 6:41 am, edited 1 time in total.
Post Reply