Yok aslında param yetiyor kör olmasın parasızlığın gözü yaniDarkgnome wrote: Ayının AC'sini değiştireceğim. Ancak vurma şansından, güç ve çeviklik gerektiren tüm becerilerinden ve denemelerinden 1 düşecek, haberin olsun. Masterwork alsaydın bu düşme de olmayacaktı. Ama işte parasızlığın gözü kör olsun. Ayrıca kendine o kadar büyülü eşya yapacağın yerde ayınla ilgilenseydin işte daha iyi olacağını gördün. İstersen bir büyülünden kurtul ve zırhı biraz daha geliştir sen.
Power play tabanlı eğlencesine oyun
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
devrimk wrote:Madem gizleniyorsun
Teamwork Benefit:
Cunning Ambush (PHB2 159)
özelliğimizi kullanalım.
Bu arada arkadaşalar yarasamı kuyudan içeri gönderdim araştırma yapsın diye, farkındasınız değil mi; gözünüzü seveyim kuyunun içine bir şey atmayın. Biraz bekleyin bakalım araştırmanın sonucu ne olacak, hemen balıklama dalmayın kuyuya.
.
Özel bazı sebeplerle oyunla yeterince ilgilenemiyorum. Bu sebeple özür dilerim. İşlerimi yoluna koyduktan sonra dah hızlanacağı ümidiyle şimdilik kör topal ilerletebiliyorum.
Devrimk: Cunning ambush için hide rankînin 8 olması lazım ancak seninki 5. Daha önceden bu beceriyi vermiştim ama şimdi fark edebildim bu olayı. İstersen hide'înı 8'e yükselterek bu özelliği alabilirsiniz yinede.
Devrimk: Cunning ambush için hide rankînin 8 olması lazım ancak seninki 5. Daha önceden bu beceriyi vermiştim ama şimdi fark edebildim bu olayı. İstersen hide'înı 8'e yükselterek bu özelliği alabilirsiniz yinede.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Tamam, 8'e yükselttim.Darkgnome wrote:Özel bazı sebeplerle oyunla yeterince ilgilenemiyorum. Bu sebeple özür dilerim. İşlerimi yoluna koyduktan sonra dah hızlanacağı ümidiyle şimdilik kör topal ilerletebiliyorum.
Clicks dua et de yaratık Animal sayılsın, sonuçta bizler 7'şer Leveliz, bu yaratık demon bile olabilir 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Clics sen bu yaratığı animal mı zannettin!Edmond wrote:Clicks dua et de yaratık Animal sayılsın, sonuçta bizler 7'şer Leveliz, bu yaratık demon bile olabilir
.......
Sevgili DM itiraz ediyorum; ortam darkvision kadar nasıl karardı birdenbire; gecenin ay ışığı, yıldız ışığı veya köy ışıkları en azından ortamı low-light yapmıyorsa kimse körü körüne karanlıkta yürümez birer meşale filan yakardık en azından?
.
Hocam bu olay Taunt'a giriyordu galiba, direk Rage yapar üstüne demedi demeCLiCKs wrote:Bizim clerice söylerim benim için dua etsin yoksa nanikten dolayı ilk target olabilirim
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Oyunun başında belirtmiştim aslında. Yol çevresini aydınlatan sadece yıldız ışıkları iken, yaşlı ninenin açtığı kapı ile biraz ışığa kavuşmuştu. Ha dersniz ki buranın ahalisi hep darkvision sahibi mi ki yola aydınlatma koymamış?... Eee... DM rulezzzzz!Sevgili DM itiraz ediyorum; ortam darkvision kadar nasıl karardı birdenbire; gecenin ay ışığı, yıldız ışığı veya köy ışıkları en azından ortamı low-light yapmıyorsa kimse körü körüne karanlıkta yürümez birer meşale filan yakardık en azından?
Ama haklısın daha iyi bilgi veremem gerekirdi. Orada ben hatalıyım. İtarızınız kabul olduğundan bedava bir sunrod veriyorum, belinizde birden belirdi.
Tikel daldırmaldır neredeyse ne olduğunu felan bilecekti ama ne yazık ki int değeri çok düşük.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka