Ölse de kurtulsak şu kahramandan yahu?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bende Peter'ı işaretledim. Ã?ünkü ona gıcığım. Adamın o kadar süper gücü var ama kişiliksiz. Ayrıca ilk bölümdeki saçı gıcıktı, kestirdi daha da gıcık oldu!

Kaptam amerika olsa kesinlikle onu işaretlerdim. Ölmüş olsa da diriltip yine öldürün. Ağzına atom bombası sıkıştırıp patlatın. Elini kolunu bağlayıp "Testere"ye verin. Acı çeksin istiyorum. Üstüne Amerikan bayrağı desenli bir tayt giyen adamı kim nasıl sevebilir. Seviyorsa cinsel tercihi nasıldır! Fetişmidir! Onu sevenleri de öldürelim en iyisi.

Hulk'u çok severim aslında. Ama zekileşince o da biraz sıktı. Kendi ölmese de beyin hücreleri biraz ölse keşke :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Benim tek istediğim şey Coyote'nin Roadrunner'ı ve Tom'un da Jerry'i yemesidir :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

alenthas sen daha bir sadist çıktın aramızdan, onlar çocukluğumuzun masumane karakterleri ne istiyorsun ki onlardan? :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben de aynısını istiyorum. Tom, jery felan sorun değil de Coyate' şu roadrunner'ı yakalasa çok memnun olacağım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:alenthas sen daha bir sadist çıktın aramızdan, onlar çocukluğumuzun masumane karakterleri ne istiyorsun ki onlardan? :D
Abi çocukken iyi güzel de, şimdi bir git izle sinirlerin bozulmaya başlar yavaş yavaş. "E hadi artık yakala şunu da bitsin" diye düşünmeye başlarsın :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Road Runner'ın bip bipinden çok rahatsız olurdum zaten, Jerry'nin de Tom'un ardından kıhkıh gıcık bir edayla gülmesi, ama Tom ve Jerry arada bir barışırdı ya ondan pek sinir olmazdım. Road Runner ile Coyote hep düşmandı, bu yüzden aç tilkiye hep acırdım...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Jerry'den nefret ediyorum.Kavgaları hep o başlatırdı, her zaman suçluydu, ayrıca teorik olarak iğrenç bir fareydi! Zaten en sevdiğim hayvan da kedilerdi ve bu yüzden hiç izlemezdim Tom&Jerry'i.

Bu arada hazır Looney Tunes'e geçmişken (doğru yazdığıma emin değilim) o sarı civcivin her seferinde Silvestır'ın midesinden sağlam olarak çıkmasından nefret ediyorum.Nasıl bir midedir o!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Edmond wrote:Bu arada hazır Looney Tunes'e geçmişken (doğru yazdığıma emin değilim) o sarı civcivin her seferinde Silvestır'ın midesinden sağlam olarak çıkmasından nefret ediyorum.Nasıl bir midedir o!
Aa, ben onu nasıl unuttum! Zaten aralarında en nefret ettiğim Twitty'ydi :D "aa bi kedi gördüm sankiii" bi çakıcam suratının ortasına... :D
Image
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Edmond wrote:Kaptan Amerika! Hiç okumadım bilmiyorum öldü mü ölmedi mi ama sevmiyorumo herifi.Kıyafetidir, aptal kalkanıdır, bumerang gibi kalkan mı olur? O kadar da dövüşülmez ki! O nasıl aptal bir elemandır öyle, zaten tamamen siyasi amaçlarla var! Tisssssssssssssskiniyorum!

Diğer'i ben işaretledim.
sinir oluyorum o dallamaya, sokakta falan karşıma çıksa yemin ederim ağız burun giricem şerefsize ne olduğunu anlamayacak :D bu kadar kıl bir karakter olur mu abi ya? hem aşırı milliyetçi, hem aşırı ulusalcı, hem aşırı iğrenç bir kıyafeti var (normalde tayt yakışır mesela kaslı tiplere çizgi romanlarda ama adamın taytının dizaynı hoş değil) bunu arabasıyla gişelerden geçerken godfather misali tarıycaksın :D

Polat'a sinir oluyorum, ölsün, gebersin, beyni patlasın, yerden bitme boyuyla adam bütün salak gençleri "racon"un etkisi altına aldı. Ortaköy'den soğudum o tipler yüzünden nereye gitsem bir kavga bir dövüş bu ne lan ?!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Polat Alemdar bir süper kahraman kategorisinde kendine bir yer temin edemediğinden tartışmaya dahil edilemiyor bu yüzden o konuya hiç girmiyelim çıkamayız. aslında ben genel olarak çizgi romandan bilinen süper kahramanlar için açmıştım bu başlığı ama konu çizgi filmlerdeki pek süper gücü olmayan karakterlere kaydı, yani bizim bildiğiğim manada tabi ki de road runner süper hızı sebebiyle süper gücü olan bir hayvan kabul edilebilir ama bir insan değil... :D
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

catboy wrote:Polat Alemdar bir süper kahraman kategorisinde kendine bir yer temin edemediğinden tartışmaya dahil edilemiyor bu yüzden o konuya hiç girmiyelim çıkamayız. aslında ben genel olarak çizgi romandan bilinen süper kahramanlar için açmıştım bu başlığı ama konu çizgi filmlerdeki pek süper gücü olmayan karakterlere kaydı, yani bizim bildiğiğim manada tabi ki de road runner süper hızı sebebiyle süper gücü olan bir hayvan kabul edilebilir ama bir insan değil... :D
adam ölmüyor ki bir türlü :D ölse inanıcam insan olduğuna.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Lightflarer'a katılıyorum, gebersin o herif artık ya, süper kahramandan farkı yok bence.Hayır gerçekten adamın etkisine giren artist tipleme potansiyel katil oluyor.İlkokula giden eleman ben polatım diyerek çete kuruyor bıçakla birbirini yaralıyor, küçük çocuk daha

Ayrıca bu Road Runner, Tiviti ve diğerleri yüzünden çocuklar ölümün varlığına inanmamaya başlıyorlar ya :D adam bakıyor, kafaya örs düşer, eleman yamyassı olur, sonra toparlanır. Hayır çocuk bu, ne yapsa yeridir :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
middle-earth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by middle-earth »

Pikaçu tipsizi yüzünden az çocuk ölmedi mesela.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

pokemonu ben severdim, güzel bir seriydi. aslında kurtlar vadisi de ilk zamanlarında hoştu, yani polat alemdar tanrı modunda değildi en azından.

ama ısrarla bırakalım çizgi filmleri, çizgi romanlardan seçemce süper kahramanlarımız mevcut onları tartışmak amaçlı bu başlık açılmıştır diye de belirtiyorum... :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

catboy wrote:pokemonu ben severdim, güzel bir seriydi. aslında kurtlar vadisi de ilk zamanlarında hoştu, yani polat alemdar tanrı modunda değildi en azından.

ama ısrarla bırakalım çizgi filmleri, çizgi romanlardan seçemce süper kahramanlarımız mevcut onları tartışmak amaçlı bu başlık açılmıştır diye de belirtiyorum... :)
Zaten biz de süper kahraman kadar güçlü -ama olmaması gereken- karakterlerden bahsediyoruz.

Mesela Pikaçu el kadar fare koskoca yaratıkları deviriyordu nasıl yapıyorsa! İman gücü mü vardır nedir?

-Freddie Mercury
Post Reply