Ölse de kurtulsak şu kahramandan yahu?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Ölse de kurtulsak şu kahramandan yahu?

Post by catboy »

Çizgi romanlar ve televizyon dünyası süper kahramanlar yönünden zengin olsa da herkes o süper kahramanı sevecek diye bir kural yok, bazen ölmesini izlemek isteyecek kadar nefret ettiğimiz süper kahramanlar olabilir, işte burada amaç o süper kahramanı belirlemek olacaktır. hangi süper kahramanın fan sayısı diğerlerine göre daha az ve daha çok kişi artık ölmesinden yana?

Sadistlik dolu anketimize herkesi bekleriz...
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

şu wolverine denen adam ölmeyi öğresin artık yoksa karşısına koyucam jigsaw'u, "i wanna play a game wolvi" diye :D , yani o kadar adamantiyum silahlar falan kasıyorlar, bu bilim adamı diye geçinenlerin hiç birininmi aklına gelmiyor, 50 derece sıcaktan sonra bile hücreler yenilenemiyor diye? Ã?ıkarın alev makinasını tutun üstüne olsun bitsin bizi de uğraştırmayın. Asitte olur ayrıca.

Code: Select all

kafasına iki kere adamantiyum mermisi sıkıldı adamın magnum revolver kullanılarak, bir taneside adamın içinden atıldı resmen kaybede kaybede hafızasını kaybetti lavuk 
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

lightflarer wrote:şu wolverine denen adam ölmeyi öğresin artık yoksa karşısına koyucam jigsaw'u, "i wanna play a game wolvi" diye :D , yani o kadar adamantiyum silahlar falan kasıyorlar, bu bilim adamı diye geçinenlerin hiç birininmi aklına gelmiyor, 50 derece sıcaktan sonra bile hücreler yenilenemiyor diye? Ã?ıkarın alev makinasını tutun üstüne olsun bitsin bizi de uğraştırmayın. Asitte olur ayrıca.

kafasına iki kere adamantiyum mermisi sıkıldı adamın magnum revolver kullanılarak, bir taneside adamın içinden atıldı resmen kaybede kaybede hafızasını kaybetti lavuk 
Hocam gül gül öldüm ya ı wanna play a game wolvi :D :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

lütfen ankette diğer şıkkını işaretleyen burada belirtmeyi unutmazsa sevinirim... :)
middle-earth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by middle-earth »

Süperman ölsün gebersin gitsin. Ã?ocukluğumdan beri uyuzum ona. Bi uçuyo diye yapmadığı artistlik kalmadı adamın.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

süpermani ben de hiç sevmiyorum...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaptan Amerika! Hiç okumadım bilmiyorum öldü mü ölmedi mi ama sevmiyorumo herifi.Kıyafetidir, aptal kalkanıdır, bumerang gibi kalkan mı olur? O kadar da dövüşülmez ki! O nasıl aptal bir elemandır öyle, zaten tamamen siyasi amaçlarla var! Tisssssssssssssskiniyorum!

Diğer'i ben işaretledim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

haklısın ya aslında kaptan amerikayı da şıklara eklemek lazımdı, nefret eden bayağı bir kesim vardır ondan :D
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Bence şıklara Polat Alemdar da eklenmeli :D Benim oyum Polata. Anketteki oyum ise hulka.
Sevemedim yeşil devi bir türlü.
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Süperman hakkatten de çok uyuzdu ya, gebersin pislik! :-P

Bir de çizgi romanlarında tam süper kahraman olup da sinemaya düşünce uyuzlaşanlar var. Ã?rneğin ben Spiderman hayranıydım filmlerini seyrettikçe nefret ettim kendisinden. Kız gibi ağlamaklı bir tip olmuş yahu, duygusal çelişkiler, kendini bulma arayışları, kaprisler vs, "bırakıyorum süper kahramanlığı" gibisinden saçmalıklar. Benim çizgi romanlarından hatırladığım spiderman, ağır grip olduğu halde hem derslaerini çalışır, hem de geceleri göreve çıkıp suçluları yakalar, hem de ertesi gün okuluna giderdi. :mrgreen:

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ankette peter a verdim ama harbi polat alemdar ölsün artık :D herif captain america yı da superman i de geçti. İkisinin karşısımı birşey oldu :roll:
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

HANIIIIIM KRİPTONİTİMİ GETİİRRRR

Gerçi o kadar suyunu çıkardılar ki işi superman returns filminde hatırlarsanız kriptonetten bi adayı yeryüzünden söküp uzaya fırlattı. HHHHÃ?Ã?Ã?Ã?Ã?HHH diyorum. Bi olayı yok sadece süper işte :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Asıl Clark Kent'i öldürecem! :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Peter Petrelli'ye niye gıcıksınız yaa? :roll:
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

heroes'un sezon 3'ünde en pasif karakter kim dersiniz çoğunluğun Peter dangalağı diye bağıracağına eminim... Heroes'un en rezil sezonu olan 3'ten sonra nasıl toparlayacaklar senaristler bile emin değiller....
Post Reply