Ölse de kurtulsak şu kahramandan yahu?
Ölse de kurtulsak şu kahramandan yahu?
Çizgi romanlar ve televizyon dünyası süper kahramanlar yönünden zengin olsa da herkes o süper kahramanı sevecek diye bir kural yok, bazen ölmesini izlemek isteyecek kadar nefret ettiğimiz süper kahramanlar olabilir, işte burada amaç o süper kahramanı belirlemek olacaktır. hangi süper kahramanın fan sayısı diğerlerine göre daha az ve daha çok kişi artık ölmesinden yana?
Sadistlik dolu anketimize herkesi bekleriz...
Sadistlik dolu anketimize herkesi bekleriz...
-
lightflarer
- Kullanıcı

şu wolverine denen adam ölmeyi öğresin artık yoksa karşısına koyucam jigsaw'u, "i wanna play a game wolvi" diye
, yani o kadar adamantiyum silahlar falan kasıyorlar, bu bilim adamı diye geçinenlerin hiç birininmi aklına gelmiyor, 50 derece sıcaktan sonra bile hücreler yenilenemiyor diye? Ã?ıkarın alev makinasını tutun üstüne olsun bitsin bizi de uğraştırmayın. Asitte olur ayrıca.
Code: Select all
kafasına iki kere adamantiyum mermisi sıkıldı adamın magnum revolver kullanılarak, bir taneside adamın içinden atıldı resmen kaybede kaybede hafızasını kaybetti lavuk Hocam gül gül öldüm ya ı wanna play a game wolvilightflarer wrote:şu wolverine denen adam ölmeyi öğresin artık yoksa karşısına koyucam jigsaw'u, "i wanna play a game wolvi" diye, yani o kadar adamantiyum silahlar falan kasıyorlar, bu bilim adamı diye geçinenlerin hiç birininmi aklına gelmiyor, 50 derece sıcaktan sonra bile hücreler yenilenemiyor diye? Ã?ıkarın alev makinasını tutun üstüne olsun bitsin bizi de uğraştırmayın. Asitte olur ayrıca.
kafasına iki kere adamantiyum mermisi sıkıldı adamın magnum revolver kullanılarak, bir taneside adamın içinden atıldı resmen kaybede kaybede hafızasını kaybetti lavuk
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
middle-earth
- Kullanıcı

Kaptan Amerika! Hiç okumadım bilmiyorum öldü mü ölmedi mi ama sevmiyorumo herifi.Kıyafetidir, aptal kalkanıdır, bumerang gibi kalkan mı olur? O kadar da dövüşülmez ki! O nasıl aptal bir elemandır öyle, zaten tamamen siyasi amaçlarla var! Tisssssssssssssskiniyorum!
Diğer'i ben işaretledim.
Diğer'i ben işaretledim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

.
Süperman hakkatten de çok uyuzdu ya, gebersin pislik!
Bir de çizgi romanlarında tam süper kahraman olup da sinemaya düşünce uyuzlaşanlar var. Ã?rneğin ben Spiderman hayranıydım filmlerini seyrettikçe nefret ettim kendisinden. Kız gibi ağlamaklı bir tip olmuş yahu, duygusal çelişkiler, kendini bulma arayışları, kaprisler vs, "bırakıyorum süper kahramanlığı" gibisinden saçmalıklar. Benim çizgi romanlarından hatırladığım spiderman, ağır grip olduğu halde hem derslaerini çalışır, hem de geceleri göreve çıkıp suçluları yakalar, hem de ertesi gün okuluna giderdi.
.
Süperman hakkatten de çok uyuzdu ya, gebersin pislik!
Bir de çizgi romanlarında tam süper kahraman olup da sinemaya düşünce uyuzlaşanlar var. Ã?rneğin ben Spiderman hayranıydım filmlerini seyrettikçe nefret ettim kendisinden. Kız gibi ağlamaklı bir tip olmuş yahu, duygusal çelişkiler, kendini bulma arayışları, kaprisler vs, "bırakıyorum süper kahramanlığı" gibisinden saçmalıklar. Benim çizgi romanlarından hatırladığım spiderman, ağır grip olduğu halde hem derslaerini çalışır, hem de geceleri göreve çıkıp suçluları yakalar, hem de ertesi gün okuluna giderdi.
.
HANIIIIIM KRİPTONİTİMİ GETİİRRRR
Gerçi o kadar suyunu çıkardılar ki işi superman returns filminde hatırlarsanız kriptonetten bi adayı yeryüzünden söküp uzaya fırlattı. HHHHÃ?Ã?Ã?Ã?Ã?HHH diyorum. Bi olayı yok sadece süper işte :DChaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.