alın buda bize kapak olsun....

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ketchup wrote:
Türkiyede "herşey" abartıldığı için buda abartılıyo, normal geliyo artık. Tinerciler artık para için değil "Bayhana oy at" diye bıçaklayacaklar adamı.
aralarından biri gibi görüyorlar sanırım,kendi idolları oluyor,adam öldürürüm,hapse girerim sonra çıkarım sonra bir yarışmaya katılırım,sonrada ünlü olurum,paraya para demem,bu gayet doğal birşey onlar için,herkesin rüyaları vardır ama rüyaların güzelliği bile tartışılır oldu bu ülkede....en büyük şanssızlığımız medya bundan para kazanıyor,nasıl engellenir artık bilmiyorum bile....ve işin açıkcası düşünmekten bile yoruldum......
evet abi.. beni zaten bu başlığı açmaya iten en büyük sebep buydu.. üstüne alınmak falan diil.. insanların bu tip "adamları" idol yapıp... medyanında bunu tepside halkın önüne sunması

ama gerçekten vahim olan ise halkın tepsideki yemeği... daha yokmu iştahıyla yemesi... nerdeyse drowlardan ettiğim kadar nefret edicem medya dan... :wink:
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

nerdeyse drowlardan ettiğim kadar nefret edicem medya dan...
benim etmediğimi kim söyledi :D
medyada çıkan birşeye inanmıyorum,ve onların dediğinin tam tersi olacağını düşünüyorum :D aslında bu konu bizi aşar sanırım,bence psikologların veya sosyologların medyayı incelemesi lazım ki,nasıl bi ruh haliyle insanların sırtından para kazanmayı düşündüklerini anlayalım.
tabiki satış yaparak para kazanacaklar,ama bu insanların zaaflarından kaynaklanmamalı bence!!!
AstYaNaX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AstYaNaX »

ben yurtta kalıyorum. genç nesil hep olaylara akıl ve mantıkla bakar diyolar ya yanlış o söz.. o programı herkez ağzı açık izliyo.. birkaç kişi hariç yani gençlerin bile büyük çoğunluğu böyle bir saçmalığa bu kadar taparcasına bağlanırken yaşı gweçmiş olanlara bişe diyemiyorum.. Bir kere programın bir anlamı yok. Bakın ben 5 yıldır gitar çalıyorum ve jazz müziğiyle ilgileniyorum ama öyle bir programla şöhret olcaksam hiç olmam daha iyi.. TM BİR şAÃ?MALIK
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ben yurtta kalıyorum. genç nesil hep olaylara akıl ve mantıkla bakar diyolar ya yanlış o söz.. o programı herkez ağzı açık izliyo.. birkaç kişi hariç yani gençlerin bile büyük çoğunluğu böyle bir saçmalığa bu kadar taparcasına bağlanırken yaşı gweçmiş olanlara bişe diyemiyorum..
evet haklısın maalesef,zaten ülkemizin en büyük sorunlarından biri bu!eğitim sisteminin eksikliği neticesinde düşünmesi gereken kesimler,sadece dolduruşlar neticesinde hareket ediyorlar.bunun sonucuda pop star gibi progrramlar rayting yapıyor....yaşlılar belki gençlerden daha soğuk olduğunu bile söyleyebilirim...
Bakın ben 5 yıldır gitar çalıyorum ve jazz müziğiyle ilgileniyorum ama öyle bir programla şöhret olcaksam hiç olmam daha iyi.. TM BİR şAÃ?MALIK
5 yıllıkl bir birikimden bizlerde faydalanabilirmiyiz,eğer kendi yaptığın çalışmalar varsa bunları site adminlerine ulaştırırsan onlar bunu download kısımlarına yerleştirerek bunu bizlerle paylaşmana imkan sağlarlar.örneğin pyros böyle birşeyi yaptı ve kendi eserlerini site aracılığıyla bizlerle paylaştı.ama bunun bir tehlikesi var eğer eserleri beğenmezsem dayak atıyorum :D gerçi pyros bundan kurtuldu :D
işin şakası bir yana eğer böyle bir şey yapmak istersen önce pyrostan bunu nasoıl yaptığını öğrenebilirsin ve seninde yeteneklerinden bizde istifasde ederek birazda senin eserlerinle kulaklarımızın pasını sileriz,sonuçta popstar bizim evdede seyrediliyor,kumandaya hakim değilim maalesef :D
AstYaNaX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AstYaNaX »

bak bir arkadaşımla konuştum aynen buları söyledi: "Ben bu yarışmayı seviyesiz buluyorum..Bu yarışmadan bir star çıkacağına inanmıyorum.. Ama bu yarışmanın da neden bu kadar tuttuğunu anlamıyorum.. Yarışma yarışma olmaktan çıktı fanatizme dönüştü.. Ayrıca jüri olarak koydukları insanların hangi sıfatlarla oraya kondıklarını bilmiyorum çünkü armağan diğe bir isim duymamışken şu anda herkez bayhan ve armağanı konuşuyo. Bence jüri uyeleri popstar adaylarından daha çok iş gördüler kendi reklamalarını yaptılar ve hala yapmaya devam ediyolar.insanları kandırmaktan vaz geçsinler çünkü biz onlara inanmıyoruz.."

Yarışmayı seyreden insanlar bile böyle düşündükten sonra ben diycek bişe bulamıyorum abi.. Varın kararı siz verin.. Saygılarımla
AstYaNaX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AstYaNaX »

Bak abi şimdi buldum yoksa bir önceki mesjıma eklerdim böyle insanların popstar olduktan sonra adı tatlıses olan şahsiyet gibi karanlık işlere bulaşmayacağını nerden bilebilirm bu şekilde bi,zim gib genç ve bu işe istekli insanların da önünü kapatıyolar.. zaten bvu şahış eline o kadar para ve güç geçtikten sonra neler yapar allah bilir zaten bazı şuçlarını yakaldım şimdi.. ne kadar doğru bilemem ama her yanalda bir doğruluk payı vardır diyorum ve ekliyorum

19 Ocak 2004

aantalya; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 42; İl: Antalya
2000'nin Ocak ayında maddi ve manevi sıkıntılar içerisindeydik. Son çare olarak falcılara gitmeye başladık. Bunlardan biri de Popstar'daki Bayhan ve amcasıydı. Beş kez evlerine gittik. Çok güzel Arapça biliyorlardı. Her seferinde 10 milyon alıyorlardı. Son seferde, "Size bir muska yapacağız ama 100 milyon lira vermeniz lazım" dediler. Kabul ettik. Ertesi günü muskayı, Bayhan, amcası ve sarı saçlı eşi mağazamıza getirdi. Fakat artık güvenimiz kalmadığı için para olayını yokuşa sürüp muskayı almadık. Ancak ilk gittiğimiz zaman şahit olduklarımızdan çok etkilenmiştik. Derdine deva arayan kişiden yüzük, saat, küpe gibi şeyler alıp suya koyuyorlardı. Sonra da dualar okuyorlardı ve o nesne kayboluyordu! Ciddiyim. Siz onu gidip evin dışından getiriyordunuz. Gidip alacağınız yeri de Bayhan'ın amcası söylüyordu. Bu gösteri tabii bizi ve bizim gibi kişileri çok etkiliyordu. Evleri Antalya'nın B... semtindeki H... caddesindeydi. Bir pidecinin altındaki bodrum katıydı. Daha sonra mayıs ayında ortadan kaybolduklarını duymuştuk. (Yayınladım yayınlamasına ama "iddia" şerhini de düşmek lazım. Diyeyim, iyi edeyim. [SiteSahibi])
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

evet bunu bende okudum,ama bakalım medya bunuda gösterecekmi,ama sanmıyorum o zaman yaptıkları şeyin yanlışlığı iyice gün yüzüne çıkar,bu nedenle bu haber bence sadece nette kalır ve insanlar fanatizmlerine veya izledikleri bu saçmalıkları keyifle takip ederler...
AstYaNaX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AstYaNaX »

bana kalırsa bu gün yüzüne çıkmaz ama insanların istemesine bağlı bir yerde yani bunu ne kadar çok insan okursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum.. Sonuçta büyük bir yanlışlıktan dönülmesi gerek ban kalırsa bazılarının hayatının günlük güneşlik olması paranın sel gibi harcanması bana koyar doğrusu.. Ben neden yaşayamıyorum bütün bunları maden şöhret olmak bu kadar kolaysa.... 8)
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Ben neden yaşayamıyorum bütün bunları maden şöhret olmak bu kadar kolaysa....
şöhret olmak biraz da şans işi sanırım,ve ne zaman nasıl karşına çıkar bilinmez,ama şu kadarınıda söyleyeyim,mesela şu ölen yüz güzeli vardı ya,oda bir zamanlar çok şöhret olmuştu,peki astyanax şimdi sen öyle bir şöhreti istermisin?
AstYaNaX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AstYaNaX »

Ben zaten şöhret olup kameraların önüne çıkmak falan istemem hiçbir zaman.. Benim bütün istediğim bir gün iyi bir gitarcı olduğumda bir ünlünün kasedinde çalmak kasedin altında adım olsun yeter ban böylede yaşayabilirim..
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Ben zaten şöhret olup kameraların önüne çıkmak falan istemem hiçbir zaman.. Benim bütün istediğim bir gün iyi bir gitarcı olduğumda bir ünlünün kasedinde çalmak kasedin altında adım olsun yeter ban böylede yaşayabilirim..
merak etme,birşeyleri layığıyla yapan,o konuda iyi olan bir insan elbet birgün bu yaptıklarının karşılığını alır,sen gönlünü ferah tut AstYaNaX birgün sende layık olduğun konuma geleceksin ve bizde diyeceğiz ki, işte bu kişi bizim siteden arkadaşımızdı.....nihayet kendine layık olduğu yerde diyeceğiz.....
AstYaNaX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AstYaNaX »

umarım günün birinde büyük bir gitarcı olayım da sizi konserlere davet ediyim hep beraber güler eğleniriz :) umarım olur.. Ã?ünkü çok çalışıyorum bunun için.. Sen günde 8 saat çalışıpta parmaklarının tutmadığı, sandalyenin izinin kaba etinden 3 saat geçmediği bir durumu birimisin.. umarım günün birinde ulaşıcam istediğime.. hiç yoktan bir kişinin kasedinde çalsam yeter bana.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

umarım herşey gönlünce olur :D
WarHawk
Kullanıcı
Kullanıcı

aaarrrggghh

Post by WarHawk »

ben bu popstar olayının adını duyunca bile dağılıyorum O saatci kendini ne sanıyor bilmiyorum ama herkezde seyrediyor kardesim bu ne yaaa... bak yine midem bulandı. Herkesten özür. Kusucam.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

nihayet bitti :D :D :D
Post Reply