selam!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NightShade »

teşekkürler arkadaşlar :]
i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Hoş geldin NightShade,
Hoş bir giriş yapmışın. Tanışma aslında önemlidir; ama forumlara otobiyografisini yazanla pek karşılaşmamıştım. Herkes yapmalı bence. Tanışma kuralları gereği ben de kendimi tanıtayım özetle:

Adımı sanımı boş verin, önemli biri değilim. Sitede Possessed derler. Ama elektronik ortamda "Egek" diye bilinirim. Fiziksel yaşamda da Egek diyenler çıkar.

2 hafta geç doğdum ve yıl değişti, 87'li olacakken 88'li oldum. Acaba normal zamanda doğsaydım nolurdu diye çok düşündüm.

2 yaşında kalem tutmaya başladım ve resim çizmekle tanıştım. Kendimi geliştirmeye çalışmadım hiç, zevk için çizdim. Defterlerim küçük karikatürler, çöp adamlar ve çizgi filmlerle (sayfaların kenarlarına arka arkaya çizip oynatırsın ya, ondan işte) doluydu her zaman. Bir ara hiç çizmedim, sonradan tekrar başladım. Artık kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Belki de solaklıktan, kafam hep çoğunluktan ters çalıştı. Kimseyle anlaşamam, hep tartışırım. Hep kuşkucu oldum, en çok kullandığım sözcük "Neden?"dir. Mantığıma uymayan işi hiç yapamam.

Bugünlerde (üniversite dışında) karakalemle veya photoshopta eskizler yapıyorum, basit karikatür veya kısa çizgi romanlar karalıyorum. Programcı bir arkadaşım var, onunla 2d oyun denemeleri yapıyoruz ama arkadaş iki de bir bilgisayarını bozmasa devam edebileceğiz. Onlar dışında ara sıra anime izlerim, oyun oynarım. İlgisiz kalmış bir blogum ve deviantart galerim var. Tegaki-E hesabım da vardır, nadiren bir iki şey karalarım.

Zamanında bir forum yöneticisi için birkaç ısmarlama çizim yapmıştım, o sayede "Site Çizeri" sanını kazandım. Ara sıra kafama estikçe bir iki çizim yapar foruma atarım. Foruma aralıklarla girerim, birkaç hafta girmediğim olur. Kötü bir forum kullanıcısıyımdır anlayacağın.

Ben de kısaca böyleyim, tanıştığımıza memnun oldum NightShade...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NightShade »

Merhaba Possessed,

Yazını büyük bir keyifle okudum, umarım bir ozana Zederus'ta yer vardır.

Sevgilerimle,

Nightshade.
i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
Post Reply