selam!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

selam!

Post by NightShade »

merhabalar .
dogru yeri bilemedim, sadece çogu insanın "re-introduction" dedikleri olayı gerçekleştirmek için açtım bu konuyu, 2 yıl önce attıgım ilk ve ender mesajımdan daha az dramatik ve daha sogukkanlı bir "tanışma" mesajı atmak istedim .

neyse şey, adım dogukan . 20 mayıs 1995 izmir dogumluyum, izmir'de yaşıyorum yine, herkese öneririm bu deneyimi.

4 yaşımda okuma yazma ögrendim, 5 yaşında MS-DOS ile bilgisayar hayatıma atıldım, şimdi bilgisayar konusunda, grafik tasarımda ve HTML - JAVAScript konusunda biraz yetenegim var.

Okula 6 yaşında başladım, başladıgım sene 7 çok geç diye çıgırmaya başladı onlar da, komik oldu. genelde başarılı bir ögrenci profili çizmişimdir, en kötü belgem teşekkürdür, vesaire .
egitim olayında bu sene unique tag olarak "Sekizinci sınıf ögrencisi"ni kullanmıştım, o da bitti, eylül gibi liseye başlıyorum işte eheh.

daha sonra, 9 yaşımda aldıgım dragonlance kitapları ile fantezi edebiyata olan ilgim başladı . bir süredir FRP ortamlarının yavru ceylanı olarak gezinmekteyim. genelde chaotic neutral half elf bard oynatırım, severim sayarım, CRPG olarak bilimum infinity engine oyununu ve başka ıvır zıvırı zevkle oynamışlıgım vardır (not: kahrolsun bethesda.)

şimdilerde ise kendime ait bir blogum var, onunla ugraşıyorum, xkcd falan okuyorum, günler öyle geçiyor .

rpcraft'ın domaini düşmüş, aa lan diyip kürkçü dükkanı denkleminden yola çıkarak selam çakayım dedim.

not: buraya ilk geldigimde bayagı bayagı "aa çocuk lan bu." dedirtecek biriydim, şimdi daha working as intended bir adam oldugumu düşünüyorum :)

not2: sinancım, efla abim, beni hatırlar mısın bilmiyorum, orçun abilerden, kutay abilerden falan, UO günlerinden güzel bir dost olarak kalmıştır umarım Elrohim karakteri :)

sevgilerimle,
deja.
i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben şahsen tanımıyorum. Ama şu yazıdan sonra pek çoğundan çok tanımış gibi oldum. Ben hayatım boyunca bir kere teşekkür aldım. Çokta mutlu olmuştum. Sürekli olunca sıkıcı gelmiştir.

"Aaa, çocuk bu." dedirtecek bir zamanda doğmuş olduğunu düşünmekle birlikte aslında "Amca olmuş bu hala burada takılıyor! Cık cık cık!" tarzı tepkileri toplamaya daha yakın bir yaşta olduğum aklıma geldi. Beni bunalıma soktuğun için teşekkür ederim! :D
Sen bence hemen diyar için bir karakter oluşturmaya başla. Bize zekanı anlatmak yerine, rollerinle ve çok yönlülüğünle göster.

Bu arada CV pek iyi olmamış. Bununla iş bulamazsın. (Ben bu şekilde davranmak zorununda hissediyorum. Yoksa yazına laf yok. Her yazıda laf sokmak zorunundayım ki sitedeki yerimi kaybetmeyeyim :P )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

çok seviyorum böyle ilgili insanları :)
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

sanada selam olsun nightshade

nightshade diyince nedense aklıma "IN NOX" geldi. Uo da duymadım nickini ama yazını zevkle okudum :)
Transuatrian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Transuatrian »

Nightshade diyince "İN LOR" gelmesi lazım değil mi ? :D
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Elrohim demek =) hatırladım.

Beraber ultima online oynamıştık bir yaz.
Aile de guilde de iyiydi baya eğlenceli günlerdi...

Hoşgeldin frpworlde
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hoşgeldin, kayıt tarihin 2007 görünüyor, 95'liğin olduğun varsayılırsa sanırım SBS'nin bitmesini bekledin siteye girmek için, bilemem doğru bir tespit mi :D

Hoşgeldin, ben de siteye 7. sınıfı bitirirken kaydolmuştum, ama kimsenin çocuk diyeceğini düşünmeden sitede katliamlar yapmış, oyunları çökertmiştim.Sanırım sen benden olgunmuşsun :D (Hâlâ aynı katliamları yapıyorum ama artık Good görünüyorum :evil: )

Ben de CV yazcam özendim :D Bu arada bilgisayara MSDOS ile başlaman büyük talihsizlik, hemen Microsoft'u bırak, geç Pardus'e Kabuk'a (Konsola yeni adıyla) başla!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Transuatrian wrote:Nightshade diyince "İN LOR" gelmesi lazım değil mi ? :D
nightshade otun adı değil miydi yaff ? Böle yeşil oluyodu. IN LoR night sight değilmiydi ? yanlışmı hatırlıyorum. Sanmıyorum :schemes:
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NightShade »

Aslında Nightshade diyince in nox demek lazım :]

@edmond

linux'a ne kadar kıl olsam da zamanında kullandım, bu yüzden artık daha fazla kıl oluyorum :P

@sinanabi.

celeb'thalion :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bir dakika! Linux kullanmış olabilirsin! Fakat TÃ?RK İşLETİM SİSTEMİ olan Pardus'u kullandığın anlamına gelmez bu, ayrıca hangi Linux sürümünü kullandın? Suse veya Redhat (böyleydi galiba adı :D ) gibi bir sürümle başlarsan sevmemen çok normal! Özellikle Pardus tam anlamıyla en hızlı gelişen, en eğlenceli, en hareketli Linux işletim sistemi, herhângi bir Linux kullanmaya benzemez hocam bu :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NightShade »

ubuntu kullandım, pardus da kullandım. sev(e)medim :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

NightShade wrote:ubuntu kullandım, pardus da kullandım. sev(e)medim :)
Pardus'u ne zaman kullandın ama :D

Neyse zorlamanın bir anlamı yok zaten :D Sevmek meselesi bu, zorla sevdiremem di mi :D

Ama Pardus 2009 sürümü çıktıktan sonra (Hâli hazırda 39 gün var) 17 Temmuz'da çıkıyor galiba, bir dene derim :) şu an Alfa sürümü var onu da deneyebiliirsin :D

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hoş geldin kardeş.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Hoş geldin! Diyarın havasını çek bir içine, elinin bir kılıcı daha sıkı kavradığını göreceksin.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Edmond wrote:Bu arada bilgisayara MSDOS ile başlaman büyük talihsizlik, hemen Microsoft'u bırak, geç Pardus'e Kabuk'a (Konsola yeni adıyla) başla!
Reklamlar bitti! :)

Hoş gelmişsin NightShade.
Image
Post Reply