dogru yeri bilemedim, sadece çogu insanın "re-introduction" dedikleri olayı gerçekleştirmek için açtım bu konuyu, 2 yıl önce attıgım ilk ve ender mesajımdan daha az dramatik ve daha sogukkanlı bir "tanışma" mesajı atmak istedim .
neyse şey, adım dogukan . 20 mayıs 1995 izmir dogumluyum, izmir'de yaşıyorum yine, herkese öneririm bu deneyimi.
4 yaşımda okuma yazma ögrendim, 5 yaşında MS-DOS ile bilgisayar hayatıma atıldım, şimdi bilgisayar konusunda, grafik tasarımda ve HTML - JAVAScript konusunda biraz yetenegim var.
Okula 6 yaşında başladım, başladıgım sene 7 çok geç diye çıgırmaya başladı onlar da, komik oldu. genelde başarılı bir ögrenci profili çizmişimdir, en kötü belgem teşekkürdür, vesaire .
egitim olayında bu sene unique tag olarak "Sekizinci sınıf ögrencisi"ni kullanmıştım, o da bitti, eylül gibi liseye başlıyorum işte eheh.
daha sonra, 9 yaşımda aldıgım dragonlance kitapları ile fantezi edebiyata olan ilgim başladı . bir süredir FRP ortamlarının yavru ceylanı olarak gezinmekteyim. genelde chaotic neutral half elf bard oynatırım, severim sayarım, CRPG olarak bilimum infinity engine oyununu ve başka ıvır zıvırı zevkle oynamışlıgım vardır (not: kahrolsun bethesda.)
şimdilerde ise kendime ait bir blogum var, onunla ugraşıyorum, xkcd falan okuyorum, günler öyle geçiyor .
rpcraft'ın domaini düşmüş, aa lan diyip kürkçü dükkanı denkleminden yola çıkarak selam çakayım dedim.
not: buraya ilk geldigimde bayagı bayagı "aa çocuk lan bu." dedirtecek biriydim, şimdi daha working as intended bir adam oldugumu düşünüyorum
not2: sinancım, efla abim, beni hatırlar mısın bilmiyorum, orçun abilerden, kutay abilerden falan, UO günlerinden güzel bir dost olarak kalmıştır umarım Elrohim karakteri
sevgilerimle,
deja.