Neler İzliyoruz

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

dexter (asla kaçırmam) onun dışında rastlarsam doğal ve tarihi belgeseller, ama history channel çok taraflı bakıyor olaylara resmen propoganda yapıyor yakın tarihte o yüzden o kanalı pek önermem. Braniac, Myth Busters falan güzel programlar...
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Dexter'ı bende izliyorum. Galiba bitti (sezon finali de olabilir.) Dexter'ın saatinde Breaking Bad (galiba böyle yazılıyordu :) ) var. İlk yayınlandığında izleyememiştim şimdi izlemeye başladım. Çok hoşuma gitti.
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Dexter'a bir türlü denk gelemedim. Reklamından merak edip internette araştırmıştım çok ilginç geldi konusu; ama gel gör ki televizyonda hiç rastlayamadım. :( Bir de Pushing Daisies dizisini merak ediyorum, onu da hiç izlemedim.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

Ultimate Survival
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

dexter e2'de, günleri e2'nin sitesinde yazıyor ama daha 3. sezon yeni bitti o yüzden ara verildi şu an, yakında çıkacak sanırsam. Eski sezonları bulup izleyin bence ama her yaz dexter'ın tüm bölümlerini gece yarısı veriyorlar, gece sahilden dönüp izlemek iyi olabiliyor :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Prison Break de bitti, Final break isimli tv filmiyle zirvede bitirdiler. Lost, Supernatural, Heroes da sezon finallerini verdiler. şimdi ben ne izlecem?
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Bu ARAlar.

Happy Tree Friends İzleyip psikolojimi bozuyorum:d
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply