Sence Aşk Nedir?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

SacoKhan wrote:Allahı, aileyi tutkulu bir duygu beslemek çok normal gelmiyor bana

Aşk tutku değildir bence.. .
Tutku duyan insan aşık değildir..
Aşk esasında tarif edilemz bir duygudur.

Bu arada haklısın Allahı ve Aİleyi aşırı bi aşk la sevmek farklı şonuçlar doğura bilir.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Aşk, sevgiye nazaran daha tutkulu bir açıklaması vardır, onu diyorum.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Tmm :D
Ben bir şey demiyorum...
Ama diyorum ki aşk kendini her şekilde götere bilir.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aşkın bir açıklaması yoktur diyorum :D Yani aşkı tek bir duyguyla açıklayamayız, ya da bir kelime aşkı anlatmaya yetmez."Onu gördüğünde mutlu olduğunuz" diyemezsiniz çünkü Mecnun Leyla'ya deli gibi âşık olmasına rağmen ayağına gelen Leyla'yı geri tepiyordu.

"Benim mutlu olmam seninle olmama değil, seninle mutlu olmana bağlıdır."

Sanırım aşkı insanın âşık olduğu insanın duygularıyla yaşaması olarak adlandırabiliriz.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

bence aşk, insanın kendine yakışa.. bu o değildi bi dakka :D
hah tamam, hepsi hepsi beyninizdeki elektrik akımlarının yönlendirdiği hormonal sapıtıklık durumu. hiç öyle mistik, olağanüstü şeyler falan aramayın hüsrana uğrarsınız. en büyük aşkın bile maksimum 3 yıl sonra yerinde yeller esiyor..
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Lord_Feanor wrote:en büyük aşkın bile maksimum 3 yıl sonra yerinde yeller esiyor..
O kadar bile sürmez yav :D

şair "Pişman olmuyorsan o aşktır" demiş, doğru demiş. Bir de şey meselesi var, böyle yaşanmışlık falan olunca garip oluyor. Aşık olduğunu hissetmesen bile, böyle bir garip oluyor. Enteresan bir şey yani. Aşk değil ama adı da yok...

Aşk dediğin de çok iki yüzlü bir şey bence. Görüp beğeniyorsun, sonra aşık oldum diyorsun. Halbuki karşındaki güzel olmasa bak bakalım aynı şeyi diyebilecek misin. Eğer güzel olmayan birisini sevebiliyorsan, sırf kişiliği için, o zaman aşk olabilir işte ama...yani?
Post Reply