Burunluk
üzerime alinmiyorum Flint cunku bu olay benim sinirlarimin otesinde aynen lightlik gibi.
hem sonra niye kendinizi belli sinirlara tikiyorsunuz anlamiyorum ki? bir insan nasil davranmak istiyorsa nasil kendini rahat ve mutlu hissediyorsa oyle davranmali ve bu davranislar da tas firinlik ya da lightlik gibi abuk subuk kaliplara sokulmamali.
bence duygularinizi olduklari gibi kabul edin ve dinleyin. doyasiya gulmek istiyosaniz gülün ya da aglamak istiyosaniz aglayin.
sonra karizma nedir ki flint? sen hep bizim gozumuzde bi tane olacaksin karizmaya ne gerek var
birakin bunlari arkadaslar içinizden geldigi gibi davranin...
hem sonra niye kendinizi belli sinirlara tikiyorsunuz anlamiyorum ki? bir insan nasil davranmak istiyorsa nasil kendini rahat ve mutlu hissediyorsa oyle davranmali ve bu davranislar da tas firinlik ya da lightlik gibi abuk subuk kaliplara sokulmamali.
bence duygularinizi olduklari gibi kabul edin ve dinleyin. doyasiya gulmek istiyosaniz gülün ya da aglamak istiyosaniz aglayin.
sonra karizma nedir ki flint? sen hep bizim gozumuzde bi tane olacaksin karizmaya ne gerek var
birakin bunlari arkadaslar içinizden geldigi gibi davranin...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ama flint birşey dersek o zaman elindeki baltayı başımıza indirip bizi ikiye ayırabilirsin,hangi varlık,sana karşı birşey diyebilir ki?ben şahsen senin şerrinden korunabilmek için cevap vermedim,birşey diyipte başımı derde sokmam daha mantıklı olmaz sanırım....Yaaaaaa, niye kimse beni ciddiye almıyor. O kadar dert yanıp sorular soruyoruz bir allahın kulu cevap vermiyor. şimd sinirlendim işte
Hepiniz görürsünüz.
ve insan olmak sadece ciddi konuşmakla olmaz,önemli olan hem gülmek hem güldürebilmek,ve sen bunu yapabilen enden insanlardan birisin....
sagol flint!!!!
varlığınla hayatımıza kattığın tüm güzellikler için sağol!!!!!
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Bu sevgi seline karşı insan ne yapabilir ki. Karizmayı zaten boşverdim ve sizi çok seviyorum. Zaten ben sizlerin sesini duyuyorum sitemizin biricik admini diye... Ama ne yaparsınız insan bazen şımartılmak istiyor işte. Ben de biraz naz yaptım. Aslında naz yapmak huyum değildir ama ben her zamanki gibi içimden nasıl davranmak geldiyse öyle davrandım ve o mesajları attım. şaşırdığım bir nokta ise katçabın bana sevgi yüklü kelimeler sarfetmesi oldu. İyi dileklerin için teşekkür ederim ketçap.
Ketçap haricindeki herkese de teşekkür ederim

Ketçap haricindeki herkese de teşekkür ederim
Cüceler her zaman son sözü söyler...
hayrola yeminer yoksa seninde başında böyle birimi varabi bu kızların çenesinden korkaçan valla adamı evirip çevirip yere deviriyolar ya.
ya benim burunlugumdan nerelere gelmisiz!!!
gerci niye sikayet ediyorum ki??? ne zaman bi konu sabit kaldi ki??
eheheee
burunluk onumuzdeki kis piyasaya cikacak arkadaslar azimliyim
teskkurler teskkuurrleerrr
(keccap katalog cekimleri icin kendini hazirla!!!)
gerci niye sikayet ediyorum ki??? ne zaman bi konu sabit kaldi ki??
eheheee
burunluk onumuzdeki kis piyasaya cikacak arkadaslar azimliyim
teskkurler teskkuurrleerrr
(keccap katalog cekimleri icin kendini hazirla!!!)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki