Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
:mrgreen: Aegron sen yuvarlanamadın, yanında Ash vardı, engelledi seni. :-P Hemen de kopya çekmiş ya! hahaha

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ya yuvarlanalım diyince bedne yazdım ne bilim ya :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Ya yuvarlanalım diyince bedne yazdım ne bilim ya :D
Sen kendini haritada görebildin mi?

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer Evil olmak içime sinmedi. Unaligned karakterlerde varmış madem, karakterimi Unaligned'e çevirmek istiyorum mahsuru yoksa.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ã?evirebilirsin tabii ki. Zaten oraya yazılan değil, oyun içindeki hareketler önemli. Oyunun adı "Musibet Ã?etesi" olsa da :-P kimse kötü olmak zorunda değil. Ama oyuna ilk girenler, hakkatten musibetti yani, iftiraya filan uğramamış, resmen suçlular. :mrgreen:

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:.
Ã?evirebilirsin tabii ki. Zaten oraya yazılan değil, oyun içindeki hareketler önemli. Oyunun adı "Musibet Ã?etesi" olsa da :-P kimse kötü olmak zorunda değil. Ama oyuna ilk girenler, hakkatten musibetti yani, iftiraya filan uğramamış, resmen suçlular. :mrgreen:

.
Image
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

devrimk wrote:Dwaxer Evil olmak içime sinmedi. Unaligned karakterlerde varmış madem, karakterimi Unaligned'e çevirmek istiyorum mahsuru yoksa.
Muhahaha, beyler Devrim bizi satar gibime geliyor.Küt diye karşımıza Lawful Good Paladin çıkarsa şaşırmayalım.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Aslıdna benm karakteri öyle mi yapsam ne? :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Gerçi Evil Paladin de garip oldu ama :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Alperen abi yatcan ya bizim kurtarım derken :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Eski üçlü; sizden sadece Mark'ın Flames Of Phlegetos daily poweri var, diğerlerinin daily poweri kalmadı bu günlük.

Edmon, kendini öldürtüceksin anladığım kadarıyla. Bu arada ghost sound hareketin güzeldi; sana bir DM puanı vercektim ama bu oyunda uygulamıyoruz o sistemi. 10 exp verdim ödül olarak.

2 goblini hemencecik harcadınız ama pek kolay değil işiniz. :schemes: Darthu sana Hexer'in attığı büyü tutsaydı, çok kötü bir süpriz olacaktı ama şansına kurtardın.

Toplam exp'niz: 2610, next level:3750 Bunu kazanırsanız 200exp

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Biz dinlenmemiştik değil mi? Kötü oldu bu. Winter zaten bir dragonborna ejderham demekle büyük hata etti :D Ayrıca hatasını goblinler odetiyor buda çok saçma bir durum. Winerı aramızda görmek güzeldi. Mark'ın sözleriyle uğurlandı. :schemes:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Biz dinlenmemiştik değil mi? Kötü oldu bu. Winter zaten bir dragonborna ejderham demekle büyük hata etti :D Ayrıca hatasını goblinler odetiyor buda çok saçma bir durum. Winerı aramızda görmek güzeldi. Mark'ın sözleriyle uğurlandı. :schemes:
Yok Winter'in hareketi güzeldi; düşmanlara -2 ceza yatırdı; Intimidate check de tutsaydı; daha da fazla ceza verecektim goblinlere.
Bu arada yeri gelmişken intimidate check yaparak düşmanı kaçırtmak ya da teslim olmaya zorlamak için, düşmanın bloodied filan olması lazım genelde. Yine de kaçmasalar bile ceza alırlar tabii. Bir de böyle toplu korkutmalar; bir kişiyi korkutmaktan daha zordur, çünkü kalabalık birbirinden cesaret alır. (istesem penaltı da verebilirdim bu yüzden) Ufak oltayla büyük balık tutmaya çalışmayın yani. :-P

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dwaxer, ben ölen şu goblin8'i lanetlemiştim. Bir hp istiyorum :evil: :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Dwaxer, ben ölen şu goblin8'i lanetlemiştim. Bir hp istiyorum :evil: :D
1 hp veririz sana, borcum o9lsun. :-P
Post Reply