itemın özelliğinde yada ifadesi yok ki? force and implement olarak belirtilmiş.
Critical için de +1d8 force damage per plus diyor. per plus dediği, wand'ın plus'ı olarak anlıyorum ben. wand+1 olduğu için 1d8 ekleniyor. wand +2 olsaydı 2d8, +3 için de 3d8 olurdu.
Yoksa yanlış mı anlıyorum. Deneyimli DM'miz Dwaxer'a danışmak lazım.
Bence de kritik vurduğunda, itemin artısı kadar d8
(deneyimle alakası yok da tercümeyi ben böyle yapıyorum. "Per plus" her bir artı demek.
Hem de mantıken +1 item ile +6 arasındaki farkı vurguluyor. +6 item 2 milyon küsur altın!
.
Bir de sözkonusu item içinde hem "implement" hem de "force" kelimesi geçen powerlar için 1 dmg fazladan veriyor anladığım kadarıyla
Longsword'um var ya, ama sanırım yapmazdım. Büyü yapmaya devam etmek daha mantıklı olurdu. -5 tüm defence ların düşücekti.
Longswordla olmaz işte o iş. Öldürmek için bloodied değerim kadar yani hit pointimin en az yarısına eş değerde dmg vermen gerekir. Herhangi bir power ya da saldırın direkt olarak "critic" vurmuş sayılır; ona göre yapman lazım hesabını. Amma da sinsiymişsin! :schemes:
Liero ben 2. saldırımdada vurdum. Dikkat edersen önceden hedefe cha modf kadar hasar vermem yeterli oluyordu +2 att roll almam için. Bu yüzden +2 alınca 19 vs18 oluyor kısacası vuruyorum. Ongoingle felan filan daha epey canı gitmeli
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
liero wrote:CLİCKs, your glorious sacrifice power'ının açıklamasında eğer kendi arkadaşına başta hasar verirsen rakibe ongoing hasar verebileceğini söylüyor. o yüzden eklemedim ongoing hasarı.
CLİCKs, bunu daha öncede konuşmuştuk. Rakibe hasar vermen önemli değil. Kendi tarafında dövüşen bir arkadaşına vereceksin o hasarı. Powerın isminden belli zaten. Sacrifice = feda etmek
Of, doğru kusura bakma. Bu arada birşey sorucam. Ranged attacklarda çaprazdan çapraza yine 1er kare olarakmı hesaplanıyor? Melee attackta çapraz gitmenin 1.5 kare olduğunu biliyorum ondanda emin değilim.
Albert Einstein
CLiCKs wrote:Of, doğru kusura bakma. Bu arada birşey sorucam. Ranged attacklarda çaprazdan çapraza yine 1er kare olarakmı hesaplanıyor? Melee attackta çapraz gitmenin 1.5 kare olduğunu biliyorum ondanda emin değilim.
4e'de çapraz da gitsen düz de gitsen hep 1 kare sayılıyor. 3.5'ta çaprazlar 1.5 kareydi. sanırım hesaplamada kolaylık olsun diye yapmışlar.
Edmond, sen charge yapmışsın ama charge yaparken melee basic attack yapabiliyorsun. Bazı powerlar charge yaparken kullanılabiliyor ama Enfeebling Strike'ın açıklamasında böyle bir şey yok.
Bunu bilseydim Ben daha geriye gidip yapardım belkide. Ben not düşmüştüm vurabileceğim en uzak noktaya gidip vurmayı bilmediğimden ama uzun sürerdi herhalde neyse edmondun zarlarını bekliyorum biri kritik nasolsa.
Albert Einstein