Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
şaka mı yapıyorsunuz ya! Direk ormana gidelim olur mu! O ormanda bizi arayan askerlerden oluşan bir kale varsa ne yaparız!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Eee, söyledim ya artık senin perception'ına güvenicez. Ve ayrıca tepeye çıkıp bakarak zaman kaybetmiş oluruz. Maksat kısa zamanda ilerleyebileceğimiz kadar ilerlemek. Nerede olduğumuzu ormanın çıkışında da bulabiliriz. Kesebildiğimiz kadar düşman keselim! (Bu bir fighter'ın düşüncesidir ona göre.)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Saçmalık, adamlar da büyük ihtimalle stealth zarlarına güvenecekler.En iyisi ben Intelligence'ıma güveneyim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Anlaşılan çoğunluk direk ormana girelim diyor:
O zaman size gidebileceğininz yön alternatiflerini sunayım, birini seçin hemen. Batı tarafı dağlıktı hatırlayacağınız gibi.
Gidebileceğiniz yönler:
1-Kuzey: Dağın ve ormanın arasından kuzeye doğru (bu yol çok zikzak çizerek ilerler; normalin 2 katı zaman alır)
2-Kuzey-doğu: direk ormana dalar, bazen ağaçların izin verdiği yerlerde gökyüzüne bakarak yönünüzü tayin edersiniz.
3-Doğu: bu da direk ormana...
4-Güney-doğu: bu da direk orman...
5-Güney: Dağın ve ormanın arasından güneye doğru (bu yol çok zikzak çizerek ilerler; normalin 2 katı zaman alır)
Not: "Kuzey haritanın yukarısı, güney aşağıya, batı sola, doğu sağa gider" dememe gerek yok herhalde?
.
Anlaşılan çoğunluk direk ormana girelim diyor:
O zaman size gidebileceğininz yön alternatiflerini sunayım, birini seçin hemen. Batı tarafı dağlıktı hatırlayacağınız gibi.
Gidebileceğiniz yönler:
1-Kuzey: Dağın ve ormanın arasından kuzeye doğru (bu yol çok zikzak çizerek ilerler; normalin 2 katı zaman alır)
2-Kuzey-doğu: direk ormana dalar, bazen ağaçların izin verdiği yerlerde gökyüzüne bakarak yönünüzü tayin edersiniz.
3-Doğu: bu da direk ormana...
4-Güney-doğu: bu da direk orman...
5-Güney: Dağın ve ormanın arasından güneye doğru (bu yol çok zikzak çizerek ilerler; normalin 2 katı zaman alır)
Not: "Kuzey haritanın yukarısı, güney aşağıya, batı sola, doğu sağa gider" dememe gerek yok herhalde?
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Hoşbulduk. Aslında bir healer lazım herhalde ama standart grup yapmadan da idare edilebiliyor sanırım.dwaxer wrote:.
Üçünüz çabuk çabuk hangi yön olduğuna karar verin. Her yönün ayrı ayrı exp ödülü var çünkü.
Bak Devrimk da katılacak oyuna, Aegron ile birlikte, hoş geldin Devrim; ranger de lazım bu gruba yoksa ormanda kaybolacaklardı. Heh heh heh.
.
Utility'yi Martial power'dan seçtim. Immediate reaction seçmekten kaçındım ki turlarda kolaylık olsun.
devrimk wrote:Utility'yi Martial power'dan seçtim. Immediate reaction seçmekten kaçındım ki turlarda kolaylık olsun.
Teşekkürler valla; magic item bulma şansın arttı.
Bu gruba henüz dayatmadım ama 4.levelden itibaren oyun içinde sayfa numaraları yazılması zorunlu hale gelecek, yavaştan yavaştan powerlar artmaya başlıyor çünkü. Hey gibi günler; bu grup iyi dayandı, şaka maka 3,5 level dayandılar; gerçi en son aralarından biri mefta oldu ama ben daha hapishanede kaybedecekler sanmıştım.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı