Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aegron wrote:Pardon dwaxer ayı2 bana yaklaşmış ben onu farketmmemiştim. Tamam sağol hadi oyuna devam.........
Bu ayılar sizi fena zorladı; yoksa formdan mı düştünüz? :evillaugh: Gerçi ayılar da Frenzy güçlerini kaç eldir şarj ediyorlar (1/3 şans) sağlı sollu vuruyorlar felan; Ayılar ıskalamasa Magistrate ve Darthu gitmişti gümbürtüye ve tabii bir laf vardır; grubun fighterları ölürse grup da ölür derler. Gerçi 4e ama yine de fighterleri ezdikten sonra bu ayılar diğerlerini de çiğ çiğ yer gibime geliyor. :schemes: Musibet Ã?etesi buraya kadar mı yoksa?
Yok paslanmışsınız harbiden; second wind filan bile yapmayı unutmuşsunuz artık. Akmenos senin 3 fırlatma hançerin vardı unuttun mu onları uzaktan atabilirdin aslında.
Evet eşyalarınızı yazın demiştim yazıyor mu herkes?
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Mark
- Kullanıcı

Magic Rod+1
Backpack
5 Rations, trail (bunları yemiştik galiba kalede)
1 waterskin
1 Everburning torch
Dagger
rope (50ft)
Edmond'un büyüsü tutarsa, immobilized olucaklar. Büyücü, ben, akmenos uzaktan saldırırız. Savaşçılar da, kendini iyileştirsin ok. Siz iyileşene kadar ayıların bana saldırması için öne adım atarım, size saldıramasınlar diye.
Backpack
1 waterskin
1 Everburning torch
Dagger
rope (50ft)
Edmond'un büyüsü tutarsa, immobilized olucaklar. Büyücü, ben, akmenos uzaktan saldırırız. Savaşçılar da, kendini iyileştirsin ok. Siz iyileşene kadar ayıların bana saldırması için öne adım atarım, size saldıramasınlar diye.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Magic Orb +1
Arcanist Glasses
Everburning torch
Sanırım bu kadar.Paylaşımlarda ben en az şeyi almıştım genelde.Parayı hatırlamıyorum işin garip tarafı.Diğerlerini ise hep başkaları aldı
Arcanist Glasses
Everburning torch
Sanırım bu kadar.Paylaşımlarda ben en az şeyi almıştım genelde.Parayı hatırlamıyorum işin garip tarafı.Diğerlerini ise hep başkaları aldı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Mark wrote:Magic Rod+1
Backpack
1 waterskin
1 Everburning torch
Dagger
rope (50ft)
.
CLiCKs wrote:Chainmail - 40 lb
Maul - 12 lb
Sadece bu kadar
Edmond wrote:Magic Orb +1
Arcanist Glasses
Everburning torch
Pekala... Demek ki yanınıza alıp almadığınızdan pek emin olamadığım şu eşyalar aslında yanınızda değil; bırakmışsınız onları geride:Aegron wrote:Dagger*3 - 3 lb
Magic Dagger+1: (1 lb)
Benimde bu kadar bildiğim kadarıyla....
-İçinde ritüeller olan bir büyü kitabı,
-Lvl-6 Goodnight Tincure: +12vsFort saldırısı 1 saat baygın
-Belt of Vigor: (healing surge değerine +1) metalik kemer
-Flint and steel: 5 adet (ateş yakmak için çakmaktaşı-kav seti)
-Hammer (çekiç)
-Chain (10ft): 2 adet (zincir)
-Kelepçe ve anahtarlı kilidi: 8 adet
-Candle: 3 adet (mum)
-Lvl-3 Ghoststrike Oil*3adet: Bu yağı silaha sürüp hayalet gibi varlıklara vurduğunuzda etkili olabilirsiniz.
-Lvl-1 Alchemist’s Acid*3 adet: Düşmana fırlatıyorsun bunu; ranged5/10, standart action, Attack: +4vsReflex, Hit:1d10 acid dmg ve 5 ongoing dmg
Arkanızda çok eşya bırakıyorsunuz. Gerçi eğleniyorsanız sorun yok ama bunlar gün gelir size lazım olurdu. Etrafı araştırmayıp kaçırdığınız en az 5 magic item de cabası.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Evet; demek ki oluyormuş; her ne kadar zor da olsa karakter ölebiliyormuş. Sanırım tek "trained Heal" skilli olan karakterdi. Aegron sen de gidiyordun da kıl payı kurtuldun. Ã?yle kaçılır mı; Opp. attack yaptırıyorsun kendine. "Second Wind" yapmak varken!Aegron wrote:Başımız sağolsun.....
Neyse... Karakteri ölen arkadaşlar isterlerse başka yeni bir karakter hazırlayarak ilk fırsatta oyuna katılabilirler. Senaryomuz buna müsait.
.