Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
.
Aegron;
Ayıların saldırısına karşı "Ready Action" demişsin; ayılar sana mı saldırırsa ateş edeceksin? Ready action ları çok detaylı bildirmeniz gerekir; çünkü karşınızdaki rakip sizin beklemediğiniz bir şey yaparsa, tepki veremezsiniz! Ã?rneğin: "düşman kapıdan girer girmez ateş edeceğim!" dersen ama düşman pencereden girerse ateş edemezsin!
Aslında forum oyunlarında ready action kullanmanız hoşuma gitmiyor; direk saldır işte o9lsun bitsin.
.
Aegron;
Ayıların saldırısına karşı "Ready Action" demişsin; ayılar sana mı saldırırsa ateş edeceksin? Ready action ları çok detaylı bildirmeniz gerekir; çünkü karşınızdaki rakip sizin beklemediğiniz bir şey yaparsa, tepki veremezsiniz! Ã?rneğin: "düşman kapıdan girer girmez ateş edeceğim!" dersen ama düşman pencereden girerse ateş edemezsin!
Aslında forum oyunlarında ready action kullanmanız hoşuma gitmiyor; direk saldır işte o9lsun bitsin.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ben ayılar bana saldırırsa diye düşünmüştüm ama modozlama dalmak daha iyi oalbilir.dwaxer wrote:.
Aegron;
Aslında forum oyunlarında ready action kullanmanız hoşuma gitmiyor; direk saldır işte o9lsun bitsin.![]()
.
AEGRON SANA YAPMA DEMİşTİM!!!!
Ölmeyi hakediyorsun
Neyse, Magistrate (Starfell) ve Clicks (Darthu) biraz geri çekilin ve onları öldürmemi bekleyin!O kadar söylüyorum 
Ölmeyi hakediyorsun
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Sen 1 kare gidiyorum dedin diye seni bir kare geriye götürdüm, yanlışlık yok yani. Bu 1 shift hamlesiydi yani move action'dı. Başka bir şey yapmadın. Hâlbuki çok şeyler yapabilirdin. Aslında bu encounterde çok pasif kaldın Aegron, neden acaba?Aegron wrote:Ya bi kare geri gidioyurm demişim yine durduğum yeri yazmışım yanlıkşlıklan
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Dwaxer farkındaysan bir kare geri felen gitmedim. Yeni haritada yine eski yerimdeyim.dwaxer wrote:Sen 1 kare gidiyorum dedin diye seni bir kare geriye götürdüm, yanlışlık yok yani. Bu 1 shift hamlesiydi yani move action'dı. Başka bir şey yapmadın. Hâlbuki çok şeyler yapabilirdin. Aslında bu encounterde çok pasif kaldın Aegron, neden acaba?Aegron wrote:Ya bi kare geri gidioyurm demişim yine durduğum yeri yazmışım yanlıkşlıklan
.