Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Eric, valin ve liero nun disquise yetenekleri var. Bana yardım ederlerse. Hem diğerleri de edebilir değil mi? Sonuçta d20 atıyoruz, eğitim almadan da yapabilirler mi?

Maske falan tamamen kim olduğum anlaşılmamalı. Biri psionic olduğumu anlayıp beynimi açmak isteyebilir. Sylar falan :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Eric, valin ve liero nun disquise yetenekleri var. Bana yardım ederlerse. Hem diğerleri de edebilir değil mi? Sonuçta d20 atıyoruz, eğitim almadan da yapabilirler mi?

Maske falan tamamen kim olduğum anlaşılmamalı. Biri psionic olduğumu anlayıp beynimi açmak isteyebilir. Sylar falan :D
Kılık kıyafet değiştirmekle olmaz; ama kenarı uzun bir şapka ya da kapüşon olabilir; gözlerin örtülsün yeter. Ya da siyah güneş gözlüğü takabilirsin. Milletin gözüne bakma yeter. O kadar paranoyak olmana gerek yok. :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Dwaxer hiç bu kadar aşağılamamıştın beni :D Güreş maçlarımdan ilki:

“A bakalım!” diye bir yumruk salladı rakibi Edmond’a.
Attack(1): Sakarlık abidesi!
Ancak şapşal rakip, Edmond’un hafifçe yana çekilmesiyle, ıskalar ve dengesini kaybedip yeri öper! Yere düştüğünden otomatikman kaybetmiştir dövüşü. Seyirciler rakibine kahkahalarla gülerken Edmond’u alkışladılar. Pek bir şey yapmasa da sanki beyin gücüyle rakibini devirmiş gibidir.

1/20 ihtimal

Bu da ikincisi:

Edmond Str check(20): kritik! Rakibi(1): kritik hata!
Edmond paket etmişti adamı ve finalde Aegron ile karşılaşırlar.

1/400 ihtimal

ARdarda yapma ihtimalim, 1/8000, şimdi Dwaxer, hile mi yaptın doğruyu söyle, yoksa ben oyunlara psişik olarak müdahele de mi bulunuyorum :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:1/400 ihtimal
ARdarda yapma ihtimalim, 1/8000, şimdi Dwaxer, hile mi yaptın doğruyu söyle, yoksa ben oyunlara psişik olarak müdahele de mi bulunuyorum :D
Bildiğin gibi zarlarda asla ve kat'a hile yapmam; zaten hile yapsam sana temiz bir zopa çektirtirdim. :-P Monk eğitimin işe yaramış işte.
Ama bu iyi olmadı; 1 ün puanı kazandın... :schemes: Sonra izah ederim...

Arkadaşlar Cumartesi pazar oyunları ilerletemiyeceğim, özel işlerimden ötürü; haberiniz olsun. :roll:

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:
Edmond wrote:1/400 ihtimal
Bildiğin gibi zarlarda asla ve kat'a hile yapmam; zaten hile yapsam sana temiz bir zopa çektirtirdim. :-P Monk eğitimin işe yaramış işte.
Ama bu iyi olmadı; 1 ün puanı kazandın... :schemes: Sonra izah ederim...

Arkadaşlar Cumartesi pazar oyunları ilerletemiyeceğim, özel işlerimden ötürü; haberiniz olsun. :roll:

.
Eğer kastettiğin yaşlı kadını kurtarırken çıkardığım olay ise hepsini dövüp ün puanımı kat be kat artırmaya razıyım .D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar kazandığınız potion'ları (iksir şişesi) isterseniz not edin kenara; ilerde combat vs olduğunda kullanmayı unutmayınız.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Yaww BAYAAAAN halimle sizden daha çok çekmişim beyler :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: artık utanırmısınız naparsınız :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Starfell wrote:Yaww BAYAAAAN halimle sizden daha çok çekmişim beyler :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: artık utanırmısınız naparsınız :D
Erkek fatma.

Yalnız ben şüphelendim beyler şimdi ne yapacağız?

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond işleri berbat etmede üstüne yok gerçekten! :-P :mrgreen:

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Oh oh iyi oldu böyle artık adımız "sözde" serüvenciler değil :D

( bütün grup mahkemede Edmond'a bakar ve:

"Tanımıyoruz")

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Edmond wrote:Oh oh iyi oldu böyle artık adımız "sözde" serüvenciler değil :D

( bütün grup mahkemede Edmond'a bakar ve:

"Tanımıyoruz")
Sırf gıcıklık olsun diye ben tanyorummmm :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Starfell-Eric ve Arkadaşlar;
4e oyunlarımızda "Insight" diye geçen skill, 3,5e oyunlarında yok ama o işe yarayan, onun karşılığı olarak "Sense Motive" skilli vardır. Sense Motive bir yalan makinesi değildir. Yine de karşıdaki kişinin sizden bir şey sakladığını hissetmek ya da karşınızdakinin herhangi bir büyü veya bir etki altında olup olmadığını anlamak için "Sense Motive" kullanabilirsiniz.

Eric bunu güzel kullanmış ama Eric'in Sense Motive becerisi sadece +1 Oysa Sense Motive DC'leri yani zorluk dereceleri oldukça yüksektir.
Sense Motive DC'leri:
Birinin bir şey sakladığına dair içinde bir his oluşması: DC:20
Birinin bir büyü etkisinde olduğunu hissetmek: DC:25

Tabii şimdi bazılarınız diyecek ki: "Olur mu karşdaki yalan söylüyorsa, benim Sense Motive'ime karşı onun "Bluff" skill'i çarpışır!" Bu doğrudur, evet. Karşında sana yalan uyduran biri varsa Bluff ile Sense Motive zarları atılır karşılıklı.

Eric, oyunda sen bir şey hissetmedin; kadın doğruyu söylüyor gibi.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Mark-Tend'rin;
Hana girip çıkan ve ayrıca kasabanın sokaklarında o kadar çok ayak izi var ki; hangi izin kimin olduğu kesinlikle belli değil. Kişilerin ayak izini takip ederek bir sonuca ulaşamazsınız, Oswaldo'nun ayak izini zaten bulamazsınız; hanın döşemeleri ahşap ve sık sık üzerine basıldığından izler belirsiz.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Granrosh'un kurdu var değil mi? Ona, Oswaldo nun yastığı falan koklatsak, kokusunu izlemez mi?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Granrosh'un kurdu var değil mi? Ona, Oswaldo nun yastığı falan koklatsak, kokusunu izlemez mi?
:mrgreen: Mantıklı.

.
Post Reply