Aegron wrote:Ya oyun Lioro nun üstünde döner oldu biz kaldık ole
Ekip çalışmasıdır bu. Sabırlı olmalısın, ilerde senin de önemli rollerin olur. Ama öne çıkmak için olur olmadık yerde dizginleri eline alırsan ortalığı karıştırıp grubun başını belaya sokarsın. Ama yine de serbestsin tabii. şu anda sizi söz konusu olayın olduğu yere koşuyor kabul ediyoruz bir 5-10 dakka sürecek oraya varmanız. Sizi unutmadım yani.
Aegron wrote:Aslında yönetebilecek kişi olsa daha çok oyun olsa site içinde daha iyi olabilir ama sen hepsine yetişemessin diye düşünüyorum dwaxer
Keşke oynatan olsa da biz de oynasak. Benim hem vaktim daha fazlasına yetmez, hem de o kadar oyun açtık, çoğu ilgisizlikten kapandı. Belki de iyi yönetemiyorum oyunları.
Aegron wrote:Yok sen iyisinde oyuncular bozuyr işi galiba
Yok, yok; yaş farkından dolayı olabilir. Oyuncuların çoğu benim çocuğum yaşında, kuşak çatışmasından dolayı beğenilerine hitap etmekte zorlanıyor olabilirim.
Aegron wrote:Aslında yönetebilecek kişi olsa daha çok oyun olsa site içinde daha iyi olabilir ama sen hepsine yetişemessin diye düşünüyorum dwaxer
Keşke oynatan olsa da biz de oynasak. Benim hem vaktim daha fazlasına yetmez, hem de o kadar oyun açtık, çoğu ilgisizlikten kapandı. Belki de iyi yönetemiyorum oyunları.
.
Yok, çok güzel yönetiyorsun. Ben şahidim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Yok, çok güzel yönetiyorsun. Ben şahidim.
Bence ilgisizlik ilgisizlerin bir sorunu Senin değil, ben gayet eğleniyorum.Aslında diğerlerinin ilgisizliğinin sebebi BEN olabilirim Ama sanmam
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
. Liero; adamın yerine kendini "kahramanca" feda edip ağaca gitmen (ölebilirdin) sana 1 DM puanı kazandırdı. Ayrıca gruba da yüklü bir exp ödülü yazdım.
.
Evet arkadaşlar... Aegron yine mi ortadan kayboldu? Sizin festival oyunlarında maç aralarında yani öncesinde, özellikle final maçları öncesinde küçük molalar veriyorum. Bunun sebebi plan yapmanız gerekirse diye. Ã?rneğin potion, scroll, büyü vs kullanıp kendinizi güçlendirebilirsiniz de. Ã?düller genelde potion olacak ama çok ucuz değiller yani.
Starfell wrote:şimdi ben zaten yarışmadayım nasıl olcak adamlarla konuşmam ? konuşamam kii önce benim işi halletmen lazım ki bende diyologa katılıyım.
şimdi al o zaman diye beni çamura atma
Hayır canım, bu yarışmaları aynı anda yapılıyor gibi düşünmeyin! Ayrı ayrı9 zamanlarda, bütün öğleden sonra festival alanını dolaştınız ve değişik oyunlara katıldınız. Birbirinizi seyrediyorsunuz üstelik. (yani yapabiliyorsanız birbirinize yandan da yardım edebilirsiniz icabında :schemes: ) şimdi bütün yarışmaları sıraya dizsem oyun uzayacak; hepsini birden bitiriyorum ama bunların hiçbiri aynı anda yapılmadı!
dwaxer wrote:.
Evet arkadaşlar... Aegron yine mi ortadan kayboldu? Sizin festival oyunlarında maç aralarında yani öncesinde, özellikle final maçları öncesinde küçük molalar veriyorum. Bunun sebebi plan yapmanız gerekirse diye. Ã?rneğin potion, scroll, büyü vs kullanıp kendinizi güçlendirebilirsiniz de. Ã?düller genelde potion olacak ama çok ucuz değiller yani.