Serüvenciler3,5 ... OYUN

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Edmond:
Keşiş somurtarak dibindeki askerin ayağına elindeki Sai'yi doladı. (Trip)
Melee touch attack(16):22 başarılı
Karşılıklı; Edmond Str check(17):19, Muhafız Str check(15):18
Edmond zor da olsa hoş bir manevrayla muhafızın ayaklarını yerden kesmişti. Dengesini kaybeden muhafız şap diye yere yapışmıştı. (prone durumda)

Asker1:
Yere düşen asker tekrar ayağa kalkar ama bu hareket Edmond’a AoO yapma fırsatını verir.
Edmond AoO(16):22 başarılı – Hit:1d4+2=3+2=5
Edmond tarafından biraz yaralanan asker kılıcını savurur.
Longsword Attack(1): Çok kötü!! Asker boşa salladığı yetmezmiş gibi bileğini burkar. (bir sonraki turunu kaybetti!)

Asker2: (4 round; hız:10, att:-2, Dex:-4)
Longsword Attack(4): başarısız

Tendrin:
Yeniden alevleri oluşturdu. Ve iki askere doğru hızlıca çarptılar. (Energy Missile)
Ref Sawing Throw Asker1(12):16 başarılı Asker2(5):7 başarısız
Hit:3d6+3=14+3=17 (As2:17, As1:8 fire dmg aldılar)
Psionic delikanlı yine cayır cayır yakmıştı askerleri.

Hit Pointler:
Edmond: 27/27-6=27/21-10=27/11
Tendrin: 26/26
Asker1:36/36-2/2=34/34-10=34/24-5-8=34/11
Asker2:36/36-20=36/16-17=35/0

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Tend'rin Dharra

Gözleri kaçan kadını izlemiştir. Yorulmuştur. Kafasını iki eliyle kavrayıp biraz bastırır. Az kalan gücünü boşa harcamaz. Zihin gözünü astrala açar. Bulanık enerjileri biçimlendirir ve asker1'e fırlatır. ( Entangling Ectoplasm )

Code: Select all

http://www.d20srd.org/srd/psionic/powers/entanglingEctoplasm.htm 
Askerlerin onu görmeyeceği bir şekilde bağırır: " Boşver onları. Kadın kaçtı. "
Keşişi bırakıp koşmaya başlar. Meyda asılı çocuğu kurtarmaya çalışıcak olan arkadaşlarının yanına doğru gider.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Eğer Sai'm rakibimin ayaklarında kaldıysa.

Keşiş somurttu, arkadaşının kaçması kötü olmuştu işte.Ã?ünkü Sai'sini bırakamazdı.Rakibinin ayaklarından Sai'sini almaya çalıştı.

Eğer Sai'yi rakibimin ayaklarından alabilirsem.

Daha sonra da kaçmaya başladı.Kaçarken taklalar atmayı da unutmamıştı. (OPP atak yememek için Tumble de yapıyorum)

Eğer Sai'yi rakibin ayaklarından alamazsam

Keşiş bütün gücüyle yere düşen rakibinin suratına yumruk attı (Stunning Fist)

Eğer Sai rakibimin ayaklarında kalmadıysa.

Keşiş dostu gibi kaçmaya başladı.Taklalar atmayı unutmamıştı (Tumble)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Bu arada kasaba halkı kutsal meva ağacının yakınlarına varmıştı. İdamdan kurtulan eski mahkumu mızraklarla dürtükleyerek ağaca doğru sürerler. Ağaç kocaman normal bir ağaç gibiydi ama gövdesine sarılmış ve dallarından sarkan dikenli sarmaşıklarla doluydu. Sarmaşıkların yavaş da olsa hareket ettiği farkedilmektedir.

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

dwaxer wrote:.

Bu arada kasaba halkı kutsal meva ağacının yakınlarına varmıştı. İdamdan kurtulan eski mahkumu mızraklarla dürtükleyerek ağaca doğru sürerler. Ağaç kocaman normal bir ağaç gibiydi ama gövdesine sarılmış ve dallarından sarkan dikenli sarmaşıklarla doluydu. Sarmaşıkların yavaş da olsa hareket ettiği farkedilmektedir.

.
Liero, mahkumun itile kakıla ağaca doğru sürüklenmesini öfke ve vicdan azabıyla izliyordu. Az önce idam edilen mahkumu kurtaramamıştı, belki o mahkum suçluydu ama birisinin idam edilmesine her zaman karşı olmuştu. Fakat şimdiki durum idam da öte vahşetti. Zavallı halkın eğlenmesi için katledilecek bir zavallı daha.

Liero ağaca doğru ilerleyerek mahkumun yanına geldi. "Mahkumun serbest bırakılması karşılığında kendimi sunuyorum. Ağaçtan meyveyi ben almaya çalışacağım." dedi
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Edmond (çok kıymetli sai’sini almış) ve Tendrin koşa koşa meydanı gören bir sokak köşesinde beklemekte olan Eric ve Aegron’un yanına gelirler. Diğerleri onların telaşlı hâllerinden çatışmaya girdiklerini anlamışlardır. Bu arada meydandaki idam sehpasının yanına suikastçı çocuğun annesi gelir ve nöbetçilere yalvararak oğlunu bırakmalarını, kendisini almalarını ister. Nöbetçiler ise, “seni bıraktılar mı!” diye şaşırmışlardı. Kadın ise iki kişinin diğer nöbetçilere saldırdığını kendisinin de buraya kaçtığını anlatır. Nöbetçiler iyice endişelenirler. Birisi cebinden düdük çıkararak tiz bir şekilde öttürür.

......

Bu arada kasabanın biraz dışında kutsal Meva ağacının yakınında:
liero wrote:Liero ağaca doğru ilerleyerek mahkumun yanına geldi. "Mahkumun serbest bırakılması karşılığında kendimi sunuyorum. Ağaçtan meyveyi ben almaya çalışacağım." dedi

Herkes şok olmuştur! Bir an ortalık sessizleşti. Vatandaşların arasında, “delirmiş bu!” gibisinden fısıltılar dolaşır. İnsanlar bu gizemli elfin aklını kaçırdığını düşünse de cesaretinden dolayı saygı duydukları da belli oluyordu.
Lady Brice dudak bükerek gülümsedi. “Tabii ki buna hakkınız var; ama sorabilir miyim sayın elf, böyle adi bir hırsız parçası için kendinizi neden riske atıyorsunuz ki?” der.

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Lieora 'Saygıdeğer Leydim, az önce bu adam benim oyum sayesinde idam edilmekten kurtulmuştu. Bu adamın kaderinin hala benim ellerimde olduğunu düşünüyorum.' dedi.
'Ayrıca Meva ağacından getireceğim meyva ile sizin gözünüzdeki değerimi artıracağımı düşünüyorum Hanımım.' diyerek eğildi. Eğilmesi saygıdan değil, kadının suratına bakmaya daha fazla katlanamamasındandı.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş kadına baktı ve içinden "ben senin.." diye başlayan uzun cümleler eşliğinde arkadaşlarına baktı:

"Ne yapacağız?Durum vahim, askerler şimdiden etrafımızı kuşatmışlardır.Bence buradan sağlam çıkmak için savaşmak zorundayız."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

"Boş verin bunları hadi burdan gidelim!" Belalı tiplerin uzağında kalma kararı aldı.

"Kalabalığın içine girersek bir şey olmaz." Dedi ve meva ağıcının o tarafı gösterdi. Ve kukulettasını başına geçirerek yürümeye koyuldu.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş arkadaşının yanına iyice girerek onunla beraber gitmeye başladı.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:Lieora 'Saygıdeğer Leydim, az önce bu adam benim oyum sayesinde idam edilmekten kurtulmuştu. Bu adamın kaderinin hala benim ellerimde olduğunu düşünüyorum.' dedi.
'Ayrıca Meva ağacından getireceğim meyva ile sizin gözünüzdeki değerimi artıracağımı düşünüyorum Hanımım.' diyerek eğildi. Eğilmesi saygıdan değil, kadının suratına bakmaya daha fazla katlanamamasındandı.
"Pekala o zaman, öyle olsun!" der Lady Brice.
Herkes heyecanla olacakları beklemektedir. Bu arada ağacın meyvesini isteyen esrarengiz kişinin yardımcısı da Lady Brice'ın biraz ötesinde durmaktadır.

Oswaldo Liero'nun yanına yaklaşarak fısıltıyla konuşur: "Ã?ıldırmışsın, ne diye kendini tehlikeye atıyorsun!.. Ağaca giderken üzerinde metal eşya taşımasan daha iyi olur," der.

Bu arada iki asker Liero'nun yanına gelir ve ağaca doğru yönlendirmeye çalışırlar kibarca. Lady Brice ise öteden dikkat kesilmiştir: "Haydi ama bekliyoruz, zaten eğlencelerin başlaması gecikti!" diye uyarır.

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero zrhını çıkarttı, silahlarıyla beraber Oswaldo'ya uzattı. 'Merak etme bir şey olmayacak' diye fısıldadı. İçinden de 'umarım' diye geçirdi. İki askerin arasında ağaca doğru yöneldi. Ağaca doğru bakıp 'Hadi bakalım, marifetlerini görelim ağaç efendi' dedi
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Tend'rin

Ericl'in yanında kalarak, onu takip eder.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aegronda telaşlanmıştır ve diğer arkadaşlarını takip eder.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:Liero zrhını çıkarttı, silahlarıyla beraber Oswaldo'ya uzattı. 'Merak etme bir şey olmayacak' diye fısıldadı. İçinden de 'umarım' diye geçirdi. İki askerin arasında ağaca doğru yöneldi. Ağaca doğru bakıp 'Hadi bakalım, marifetlerini görelim ağaç efendi' dedi
Liero biraz ilerledin ve artık ağacın aşağıya sarkan dallarının gölgesindesin. Dikenli sarmaşıklar hafif hafif sana uzanmaya çalışıyorlar ama pek de saldırgan değiller. Derken aniden yerde serili olan bir dal, adeta bir yılan gibi atılır ve kemerindeki para kesesini koparmaya çalışır. Dalın üzerindeki dikenler sipsivri ve büyüktürler.
Attack(7):14 başarılı – Hit:1d6+7=1+7=8
Dikenler seni yaraladı biraz. Bu aşamada ne yapıyorsun?

.
Post Reply