Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar
Ã?yleyse atarız o tokatı.Ben gelirsem kavganın devri döner merak etmeyin
şerefsizim battal gibi dalıcam ortaya
Yeter ki olay çıksın ve olayı duyayım.şu an gelmem mümkün değil çünkü insanların salakça eğlenceleri benim gibi bir keşişi ilgilendirmiyor
Olay çıksın hele.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
.
Edmond ve Granrosh 2 round sonra siz de kasabada sıradışı bir gürültü, uğultu, bağrışmalar duyup garip bir olaylar o9lduğunu tahmin edebileceksiniz.
Edmond sen koşarak 2 round normalen 8 roundda,
Granrosh sen koşarak 6 yürüyerek 24 roundda kasaba meydanına dönebilirsiniz isterseniz.
Eric sen de Dellanor gibi ağaçtasın tabii. :schemes: Ve okun kalabalığa değmeden gelip Rahibeyi vurması, ayrıca giriş açısı, vs yüksekten atıldığını belli ediyor. Korumalar ve Lady Brice ilk şaşkınlığı atınca olayları çözeceklerdir büyük ihtimalle.
Initiative yazdım ama bundan combata girmeniz gerekiyor gibi bir sonuç çıkarmayın, hepiniz birbirinizi kısa bir süredir tanıyan serüvencilersiniz; kararı kendiniz vereceksiniz.
Bu arada Oswaldo henüz handadır.
.
Edmond ve Granrosh 2 round sonra siz de kasabada sıradışı bir gürültü, uğultu, bağrışmalar duyup garip bir olaylar o9lduğunu tahmin edebileceksiniz.
Edmond sen koşarak 2 round normalen 8 roundda,
Granrosh sen koşarak 6 yürüyerek 24 roundda kasaba meydanına dönebilirsiniz isterseniz.
Eric sen de Dellanor gibi ağaçtasın tabii. :schemes: Ve okun kalabalığa değmeden gelip Rahibeyi vurması, ayrıca giriş açısı, vs yüksekten atıldığını belli ediyor. Korumalar ve Lady Brice ilk şaşkınlığı atınca olayları çözeceklerdir büyük ihtimalle.
Initiative yazdım ama bundan combata girmeniz gerekiyor gibi bir sonuç çıkarmayın, hepiniz birbirinizi kısa bir süredir tanıyan serüvencilersiniz; kararı kendiniz vereceksiniz.
Bu arada Oswaldo henüz handadır.
.
Sildim; yay almışsın yanına ama ok almayı unutmuşsun öylemi. Neyse her şeyde bir hayır vardır. :schemes: Yine de elinde suç aleti olabilecek bir composite yay var yani, heh heh...Starfell wrote:Bi dk teknik bi detay keşvettim. Benim üzerimde ok yok karakter kağıdında olmadığını fark ettim an itibariyle. Dwaxer sil lütfen mesajımı.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Haritayı anlamadım derken? Oradaki renkli noktalardan mavi ve üzerinde sayılar olanları sizlersiniz yani grup üyeleri. Aegron senin numaran: 1 Daima haritalarda üzerinde 1 yazan mavi nokta sen olacaksın. Aslında bunları izah etmiştim! Oyunun ya da yorumların ilk mesajını açarsan yani ilk sayfasını; orada bütün oyuncuların forma numaralarını görebilirsin. Alfabetik sıraya göre dizildi ve sen 1 numarasın.Aegron wrote:Dwaxer galiba ben ile eric i kastediyorsun ama be n haritayı pek anlamadım acaba ayrıntılı olarak anlatabilirmsin.
Bu Haritada koordinat vermene gerek yok. Sadece örneğin hana gidiyorsan "hana gidiyorum" dersin ya da "kasabadan çıkıyorum", "druid Granrosh'un yanına gidiyorum", "köşede durup olacakları seyrediyorum", "tapınağa gidiyorum", vs şeklinde bir şeyler söylemen yeterli. Ama "memlekete dönüyorum", "Gerumfield'e doğru yola çıkıyorum" demek anlamsız olur çünkü maceradan koparsın o zaman.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı