Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ã?yleyse atarız o tokatı.Ben gelirsem kavganın devri döner merak etmeyin :D şerefsizim battal gibi dalıcam ortaya :D Yeter ki olay çıksın ve olayı duyayım.şu an gelmem mümkün değil çünkü insanların salakça eğlenceleri benim gibi bir keşişi ilgilendirmiyor :D Olay çıksın hele.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond ve Granrosh 2 round sonra siz de kasabada sıradışı bir gürültü, uğultu, bağrışmalar duyup garip bir olaylar o9lduğunu tahmin edebileceksiniz.
Edmond sen koşarak 2 round normalen 8 roundda,
Granrosh sen koşarak 6 yürüyerek 24 roundda kasaba meydanına dönebilirsiniz isterseniz.

Eric sen de Dellanor gibi ağaçtasın tabii. :schemes: Ve okun kalabalığa değmeden gelip Rahibeyi vurması, ayrıca giriş açısı, vs yüksekten atıldığını belli ediyor. Korumalar ve Lady Brice ilk şaşkınlığı atınca olayları çözeceklerdir büyük ihtimalle.

Initiative yazdım ama bundan combata girmeniz gerekiyor gibi bir sonuç çıkarmayın, hepiniz birbirinizi kısa bir süredir tanıyan serüvencilersiniz; kararı kendiniz vereceksiniz.

Bu arada Oswaldo henüz handadır.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Bi dk teknik bi detay keşvettim. Benim üzerimde ok yok karakter kağıdında olmadığını fark ettim an itibariyle. Dwaxer sil lütfen mesajımı. :roll:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Bi dk teknik bi detay keşvettim. Benim üzerimde ok yok karakter kağıdında olmadığını fark ettim an itibariyle. Dwaxer sil lütfen mesajımı. :roll:
Sildim; yay almışsın yanına ama ok almayı unutmuşsun öylemi. Neyse her şeyde bir hayır vardır. :schemes: Yine de elinde suç aleti olabilecek bir composite yay var yani, heh heh...

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Bi dk teknik bi detay keşvettim. Benim üzerimde ok yok karakter kağıdında olmadığını fark ettim an itibariyle. Dwaxer sil lütfen mesajımı. :roll:
Yeni mesajını bekliyoruz; ne yapacaksın?

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Starfell Eric, "Disguise" yapmak, tahmin edebileceğin gibi saniyelik değil dakikalarca süren bir iştir. Ama göze batmama çabalarını dikkate alacağım tabii.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Hatalı kullanım yapmışım tabiki. Amacım dediğim hareketlerle halkın arasına karışmak.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Kasaba meydanından ayrılan arkadaşlar, ne yapacağınızı ve nereye gittiğinizi de belirtin lütfen.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Dwaxer galiba ben ile eric i kastediyorsun ama be n haritayı pek anlamadım acaba ayrıntılı olarak anlatabilirmsin.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Dwaxer galiba ben ile eric i kastediyorsun ama be n haritayı pek anlamadım acaba ayrıntılı olarak anlatabilirmsin.
Haritayı anlamadım derken? Oradaki renkli noktalardan mavi ve üzerinde sayılar olanları sizlersiniz yani grup üyeleri. Aegron senin numaran: 1 Daima haritalarda üzerinde 1 yazan mavi nokta sen olacaksın. Aslında bunları izah etmiştim! Oyunun ya da yorumların ilk mesajını açarsan yani ilk sayfasını; orada bütün oyuncuların forma numaralarını görebilirsin. Alfabetik sıraya göre dizildi ve sen 1 numarasın.

Bu Haritada koordinat vermene gerek yok. Sadece örneğin hana gidiyorsan "hana gidiyorum" dersin ya da "kasabadan çıkıyorum", "druid Granrosh'un yanına gidiyorum", "köşede durup olacakları seyrediyorum", "tapınağa gidiyorum", vs şeklinde bir şeyler söylemen yeterli. Ama "memlekete dönüyorum", "Gerumfield'e doğru yola çıkıyorum" demek anlamsız olur çünkü maceradan koparsın o zaman.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

O uzun bina ahırsa orda saklanmayı düşünüyorum dwaxer ona göre anlat orayı kilit fln varsa açıcam ama önce bi kolacan edeyim etrafı sen bi anlatda orayı :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Sağol dwaxer ben onları bir an olsun unutmuşum pardon.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Dwaxer ben gece olana kadar yatarım orda :D Gece olunca haber et :D

Aegron dalma kimseye. Karışmam walla :) Az efendi ol olm :D:D ne o öyle herkese intimidate. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır usta :D

Ne uzlaşımcı bi adam oldum ben böyle ya :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Ya bi de Aegron'un karakterinin intimidate scoru sıfır. :mrgreen: Aegron sen efendi savaşçı takıl bence de; elf tipin pek korkutmuyor kimseyi. :-P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

TAmam tamam bundan sonra ole yaparım :D
Post Reply