Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Benim net kesildi. Bu aralar yazılarım biraz geç gelebilir.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Zaten orada işimiz zor artık ya. Winter iki katı harabe düşürdü ya oraya şidmi ne yapcaz bakalım gerçi biz atlatırız be :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar böcek yuvasından mı geçiyorsunuz artık? şöyle sorayım; "hayır ben geçmiyorum, illaki kayaları kazacağım!" diyen var mı aranızda?

Not: kayaları kazmak artık 6-12 saat sürecek Winter'in yüzünden

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:.
Arkadaşlar böcek yuvasından mı geçiyorsunuz artık? şöyle sorayım; "hayır ben geçmiyorum, illaki kayaları kazacağım!" diyen var mı aranızda?

Not: kayaları kazmak artık 6-12 saat sürecek Winter'in yüzünden

.
Bence Winter'ın SAYESİNDE demek lazımdı :D 4-6 saat kaybetmeye değmez :D Arayı kapatmayalım, gidelim :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ya asıl olan oldu şimdi ne yapacağız onu soyleyin. Sen artık mümkün bir alan oluşursa aynı büyüyü tekrar yapacaksın. Bu seferde bizim tepemize düşürmede iyice kalmayalım içerde.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Ya asıl olan oldu şimdi ne yapacağız onu soyleyin. Sen artık mümkün bir alan oluşursa aynı büyüyü tekrar yapacaksın. Bu seferde bizim tepemize düşürmede iyice kalmayalım içerde.
Adam kafaya koymuş sizi diri diri gömecek. :schemes: Yeraltında sismik dalgalar yaratıyor, neymiş böcekleri ezecekmiş. :-P Hayır, öyle bir şey olsa bile sizin gittiğiniz yol tıkanmayacak mı?

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Bende onu diyorum işte yine arkamızdan gelenlerin yanına gideceğiz kendi ayaklarımızla tıpış tıpış. Artık o zamanda bir şimşek atar winter adamlarla birlikte bizde ölürüz. Giderken öbür tarafa birilerinide yanımızda götürmüş oluruz :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Bence şu anda Winterin boyle bir çılgınlık yapmasına gerek yok. İçeriye giriyoruz artık karşımıza ne çıkarsa razı olucaz yani
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar koordinat verirseniz sevinirim, sizi kafama göre konumlandırmak istemiyorum. Bir de ışıklar kimde? Winter orbuna ligth yapmış, Hope meşale taşıyor değil mi? :-P

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ya her seferinde ready an actıon yapabiliyoruz değil mi?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Ya her seferinde ready an actıon yapabiliyoruz değil mi?
Yapabilirsin... Önemli olan nasıl bir şey olursa, ne yapacağını söylemen.
Ã?rneğin: "Yanıma bir düşman gelirse kılıcımla vuruyorum!" gibi. Ya da bir power kullanacağınızı da yazabilirsiniz ya da Clicks'in yaptığı gibi "ufak düşman çıkarsa şöyle, büyük çıkarsa böyle vuruyorum!" diye de yazabilirsin. (gerçi ben minion düşmanlarınıza encounter ya da daily powerlarınızı harcatmam, at-will olana çeviririm onu)

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

şimdi bu karşımıza çıkan yaratıkların karelerde göstermeyecek misin dwaxer

Ben Positioning Strike kullanıcam ve haliyle yaratığı geri itrebiliyorum 1 kare hatta ben Artful Dagger ve bu yüzden cha modifielerim kadar iticem. Kare olmayınca nereye iteceğimi bilemediğimden ne yapmalyım?
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Yaratıkların nerde olduğunu bilebilmemiz için bir harita koyabilirmisin zahmet olmassa? Ã?ünkü flanking vs özellikleri böyle kullanamıyoruz. :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar bu harita kare kare değil mi? İyi bakarsanız karelere bölünmüş ve koordinatlar verilmiştir. Ordaki yaratık öldü, diğerlerinin de nerede olduğunu henüz göremediniz.
Image

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
:mrgreen: şimdi anladım; yaratıkların resmini koyunca, saldırdıklarını sandınız! Ama hayır öyle değil. Sadece bir minion saldırdı ve gördüğünüz yaratığı bazılarınız tanıdı (Akmenos, Darthu) Ben o resimleri koydum ki düşmanınız aşağı yukarı neye benziyor diye ve nature check sonucu başarılı olunca bir takım ip uçları verdim.

Yani özetle henüz başka böcek görmediniz haritada koordinat vererek ilerlerken görürsünüz muhakkak ama ne tarafa gideceğinizi yazın. Yapacağınız saldırıları ready action olarak hazırmış gibi kabul edebiliriz (tıpkı Akmenos'un vurduğu gibi)

.
Post Reply