Musibet Öetesi .......... OYUN.....
-
Mark
- Kullanıcı

" Bende bunu diyordum. " Ã?enesini kaşıdı.
" Hepimizin girmesine gerek yok. Darthu, ben ve büyücü taşları kaldırırız. Siz orada bir yol varmı, bakın. Eğer sıkışırsanız bize seslenin. En azından orası çıkmaz ya da çok dar ise, bu taşların arkasındaki yolu kullanırız. Zamanımız az, sıkışıp orda kalmak istemem. Ben arkadan gelen olursa diye bir uyarıcı koyucam. Hızlanın. "
Geldikleri yoldan geri biraz gidip, çantasındaki boş şarap şişesini kırdı. Camları yere dikkatlice ve görünmemesini sağlamak için üzerini toz pislikle kapadı. Biri gelirse, cam sesini duyabilecekleri kadar yakın ama gelene karşı hazırlanabilicekleri kadar uzak olmasıa dikkat etti.
" Hepimizin girmesine gerek yok. Darthu, ben ve büyücü taşları kaldırırız. Siz orada bir yol varmı, bakın. Eğer sıkışırsanız bize seslenin. En azından orası çıkmaz ya da çok dar ise, bu taşların arkasındaki yolu kullanırız. Zamanımız az, sıkışıp orda kalmak istemem. Ben arkadan gelen olursa diye bir uyarıcı koyucam. Hızlanın. "
Geldikleri yoldan geri biraz gidip, çantasındaki boş şarap şişesini kırdı. Camları yere dikkatlice ve görünmemesini sağlamak için üzerini toz pislikle kapadı. Biri gelirse, cam sesini duyabilecekleri kadar yakın ama gelene karşı hazırlanabilicekleri kadar uzak olmasıa dikkat etti.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
"Adamların peşimizde olduğunu tam olarak nereden biliyorsun seni mankafa! Belkide bizim geldiğimiz yolları bilmiyorlar. Bilselerde gelirlermi sence! Aklının çalışmadığı zaten belli oluyor. Eğer peşimizdelerse ve zaman kaybetmediğimizi düşünüyorsan öyle devam et. Kafanı koyup mışıl mışıl uyuduğun zamanı hatırla! Köprüden iz bırakmadan geçmiştik. Yeterince de zaman kaybetmiştik. Bizi kovalarlarken yanlarında iple dolaşacaklarını da sanmıyorum aptal insan! Ve eğer bir daha bana ejder diye hitab edersen o zaman söylediğin şeyle karşılaşırsın!" dedi burnundan derin derin soluyordu. Ã?fkesinden hafif duman çıkartıyordu. Savaşçıyı öfkesiyle karşı karşıya bırakmayı kendide istemiyordu.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
"Uyku zorunlu ihtiyaçtır seni kazkafalı, uyumadan buralara kadar gelebilirmiydik sence? Nerdenmi bilirler? Bunu anlayamayacak kadar yani senin kadar gerizekalı değillerdir bence.Kapıdan çıkmadığımıza göre buradan geldik. Bizim peşimize taktıkları senin tahmin edebileceğinden daha güçlüdür bundan şüphen olmasın. Bizi takip ediyorlar ipleri olmaması mı münkün? Lanet olsun! Ã?enen değil elin çalışsın.Daha fazla senle muhattap olup adamlara yakalanmak istemiyorum."
Etrafına bakındı,
"Hadi başlayalım işe"
İlerledi ve taşları kaldırmaya başladı.
Etrafına bakındı,
"Hadi başlayalım işe"
İlerledi ve taşları kaldırmaya başladı.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Akmenos arkadaşlarına baktı ve:
'' Sizin gitmeye niyetiniz yok ben gidiyorum. Benimle gelen biri varmı. Burda kavganızı dinlemektense biraz birşeyler bulmuş oluruz. Asıl zamanı boyle kaybediyoruz.''
der ve sinirli bir şekilde dar tarafa doğru yol alır.
'' Sizin gitmeye niyetiniz yok ben gidiyorum. Benimle gelen biri varmı. Burda kavganızı dinlemektense biraz birşeyler bulmuş oluruz. Asıl zamanı boyle kaybediyoruz.''
der ve sinirli bir şekilde dar tarafa doğru yol alır.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Akmenos'a bakıp kahkaha atan Winter.
"Ã?rümceklere kıymık gibi hançerlerini mi sokucaksın? Afedersin ama onları yenip yolumuza devam etsek bile onlardan sonra karşımıza çıkacak olan güçlü düşmanları yenmeye dermanımız olmayabilir.O yüzden sabır ile kurtulmanın yoluna bakmalıyız."
Kayalara baktı.
"Bunlar aşılmalı"
"Ã?rümceklere kıymık gibi hançerlerini mi sokucaksın? Afedersin ama onları yenip yolumuza devam etsek bile onlardan sonra karşımıza çıkacak olan güçlü düşmanları yenmeye dermanımız olmayabilir.O yüzden sabır ile kurtulmanın yoluna bakmalıyız."
Kayalara baktı.
"Bunlar aşılmalı"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Genç büyücü taşları elleriyle kaldırmaya çalışmasının bir işe yaramayacağını biliyordu.
Grup ile kayaların arasına girdi ve, dostlarına hiç zarar gelmeyecek şekilde, kayalara bir çeşit ittirme uyguladı.
Thunderwave
İşe yaramasını beklemiyordu.Ã?ünkü canlılar içindi bu.Fakat eğer 9 insanı 15 ft uzağa fırlatabiliyorsa elektrik gücü ile.Bir kayayı da fırlatabilirdi.Ã?ünkü elektrik gücü sabitti.
Grup ile kayaların arasına girdi ve, dostlarına hiç zarar gelmeyecek şekilde, kayalara bir çeşit ittirme uyguladı.
Thunderwave
İşe yaramasını beklemiyordu.Ã?ünkü canlılar içindi bu.Fakat eğer 9 insanı 15 ft uzağa fırlatabiliyorsa elektrik gücü ile.Bir kayayı da fırlatabilirdi.Ã?ünkü elektrik gücü sabitti.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Büyücü hata yapmıştı kayalara uyguladığı sağır edici şok dalgalarının yarattığı titreşimler sonucu mağaranın tavanı biraz daha çöker. Grubun tepesinden aşağı kayalar yuvarlanır. Diğerleri kendini başarılı şekilde yana atsa da Akmenos ve Hope'un üzerine çarpan kayalar hasar verir. (1'er healing surge kaybettiler)Edmond wrote:Genç büyücü taşları elleriyle kaldırmaya çalışmasının bir işe yaramayacağını biliyordu. Grup ile kayaların arasına girdi ve, dostlarına hiç zarar gelmeyecek şekilde, kayalara bir çeşit ittirme uyguladı. Thunderwave
Üstelik, yeni göçük sebebiyle önlerindeki yol daha da tıkanmıştı. Artık öbür taraf hiç gözükmüyordu ve aşmaları gereken kaya yığını en az 2 misli artmıştır. (6-12 saat sürer kazması) :schemes:
(Winter'e not: "Thunder" şok dalgası şeklinde enerjidir. (deprem gibi)
Elektrik olan "Lightning" idi)
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı