Ã?nce sağdaki şu yer, derin mi değil mi yani uzanıyormu metrelerce diye bakıcam. Uzanmıyorsa, orayı aramak istiyorum.dwaxer wrote:.
Arkadaşlar sol üst köşedeki ok işaretine doğru gidiyorsunuz hepiniz; o yol birkaç saat boyunca ilerleyecek. Gidiyor musunuz? Eğer gidiyorsanız birkaç saat (bilemiyorum kaç saat) yürüdükten sonra varacağınız yere geçiş yapacağım.
Winter'e not: Light büyüsünü savaşçının üzerine yaptığın için senin orb'daki ışık söner; aynı anda tek ışık yapabilirsin çünkü.
.
Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
-
Mark
- Kullanıcı

Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Mark
- Kullanıcı

Açıkçası onların ne tarafa yürüdüğünü hala anlamadım. Yazdıktan sonra buraya bakınca, senin çıkışa gidiyorsunuz herhalde diye belirtmenden anladım.dwaxer wrote:İyi de oyunda neden yazmıyorsun bunu? Arkadaşların çıkışa doğru yürürken arkalarından gittiğini yazmışsın?Mark wrote:Ã?nce sağdaki şu yer, derin mi değil mi yani uzanıyormu metrelerce diye bakıcam. Uzanmıyorsa, orayı aramak istiyorum.
.
Arkadaşlar yazıyorsunuz zevkli falan ama belirtin. Boş boş mesajlar oluyor.
Arkamda bir magical eşya bırakmak istemiyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Yahu sizin yüzünüzden ne Acid Arrow'u kullanabiliyorum, ne başka bir şeyi
Büyülerim hep alan olduğu için vurmakta zorlanıyorum.Dikkat edin bana 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
.
Gerçi siz pek merak etmediniz ama örümcek yuvasının keşfedilmiş hâli şöyleydi. O basınca çöken tuzaklardan bir tane daha vardı. Kaçanlardan başka da örümcek yoktu. Ayrıca burası bir yol ayrımıydı; siz soldaki yolu seçtiniz ama dikkat ederseniz sağ tarafta da bir çıkış yolu var.
Resime dikkatli bakarsanız, orada eskiden örümceklerin kurbanı olmuş bir paladinin cesedini göreceksiniz.
Kurukafa ile sembolize ettim.
O paladinin üzerinde şu eşyalar vardı:
Scale+1
Greatsword+1
Amulet of Protection+1
Bir miktar para ve 1d3 adet çeşitli potion
Holy Symbol+1
Ve bir de mektup!
Holy Symbol+1 ve mektup, bir görev için ip ucu veriyordu. Bu kutsal sembolün tapınağını bulup, başrahibe mektubu teslim ederseniz o tapınağın korumasını (ayrıca exp) kazanacaktınız, vs.
Tüh... Daha önce de bir iki balık kaçırdınız ama kaçırdığınız balıklar gittikçe büyüyor.
.
Gerçi siz pek merak etmediniz ama örümcek yuvasının keşfedilmiş hâli şöyleydi. O basınca çöken tuzaklardan bir tane daha vardı. Kaçanlardan başka da örümcek yoktu. Ayrıca burası bir yol ayrımıydı; siz soldaki yolu seçtiniz ama dikkat ederseniz sağ tarafta da bir çıkış yolu var.
Resime dikkatli bakarsanız, orada eskiden örümceklerin kurbanı olmuş bir paladinin cesedini göreceksiniz.
O paladinin üzerinde şu eşyalar vardı:
Scale+1
Greatsword+1
Amulet of Protection+1
Bir miktar para ve 1d3 adet çeşitli potion
Holy Symbol+1
Ve bir de mektup!
Holy Symbol+1 ve mektup, bir görev için ip ucu veriyordu. Bu kutsal sembolün tapınağını bulup, başrahibe mektubu teslim ederseniz o tapınağın korumasını (ayrıca exp) kazanacaktınız, vs.
Tüh... Daha önce de bir iki balık kaçırdınız ama kaçırdığınız balıklar gittikçe büyüyor.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Arkadaşlar bence taşları toplayıp başka bir kenara taşımaya başlayalım derim. Ã?rümceklerle karşılaşmaktansa iyidir. şöyle bir problemde olabilir. Yakın dövüşte iyi olanlardan biri ve uzaktan asılanlar dan biri diğerleri çalışırken nobet tutar saat başı değişilir arkadan gelcek yaratıkalra karşı. En mantıklsı şu an boyle gözüküyor.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Mark
- Kullanıcı

Aegron'a katılıyorum.
Orası çok dar içeri girersek, immobilized falan olabiliriz. Hatta kılıç bile sallamayabiliriz. Oyuna rp mi attıktan sonra buraya baktım
8 saat aramızda varmış, 3 saat kaybetmeyi riske edebiliriz.
Orası çok dar içeri girersek, immobilized falan olabiliriz. Hatta kılıç bile sallamayabiliriz. Oyuna rp mi attıktan sonra buraya baktım
8 saat aramızda varmış, 3 saat kaybetmeyi riske edebiliriz.
Arkadaşlar, "aradaki boşluklardan öbür taraf az da olsa görünüyor" dedim ama medium size olanlarınızın burdan sürünerek de olsa geçmesi mümkün değil. Halfling olanlarınız bile 2 saat kazılmadan geçemez. Ama diyelim ki Eladrin olanınız kendini teleport etti ve geçti; bu yolu incelediğinde, evet yol uzayıp gidiyor devamlı; yani çıkmaz sokak filan değil.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı