ISLANDA ..... MACERA!!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Orbis gülümser,

"Bu fırsatın bir daha elimize geçeceğini sanmıyorum. Ben alalım gemiyi, gidelim derim."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ölenleri kumsala gömüp küçük bir tören düzenlerler. Kaptan Duma, Jones'in ricası üzerine gemiyi kullanırken dikkat etmeleri gereken şeyleri özet olarak anlatır. (gemi idare skill checklerinde +2 alacaksınız) Fakat, madem ki acemisiniz, kıyıdan fazla açılmadan, kıyıyı görecek biçimde gitmenizi tavsiye eder.
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim Kai, gülümseyerek gemilerine baktı.Ã?nce bir sporcu takım idi, şimdi ise bir gemi mürettebatı, yakında ejderha binicileri mi olacaktı acaba?

"Ne zaman yola çıkıyoruz?"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Gemi bulmalarının mutluluğuyla,

"Hadi, vakit kaybetmeye gerek yok, yola çıkalım."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Yola çıktınız!
Skill challenge!!
Gemiyi düzgün götürmek için Nature, History, Endurance, Perception skillerini kullanabileceğiniz bir mücadele sizi bekliyor: DC:15 olmak üzere 8başarı/4başarısızlık
Kaptan Duma’nın verdiği kısa kurs size her seferinde +2 kazandıracak. Ancak neler yaptığınızı rol playinize yansıtamazsanız otomatikman başarısız olursunuz. Yelkenli bir gemi idare ediyorsunuz. Aynı kişi aynı skillini üst üste 3 kere kullanamaz, arada başka skillerde kullanmalıdır.

Initiative:
Meurich(15): 19
Banshee(11): 16
Orbis(13): 15
Kalazhad(8 ): 9
Kaddim(6): 6
Jones(1): 1

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Haritayı eline aldı,

"Haritaya bana bırakın. Haritalar hakkında bir kitap okumuştum eğer hatırlayabilirsem bunun sayesinde sizi doğru yoldan götüreceğime eminim."
History
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Arkadaşlarının arasında elleri cebinde sarsakça yürürken, biran duraksadı çevreye söyle bir göz gezdirdi. bireli belinde diğer eliyle kafasını kaşırken söze başladı.
"Arkadaşlar bu gemiyi yüzdürmeli. Ben haritadan pusuladan anlamam anadınmı , bari şu yelkenin tepesine çıkayımda gözcülük yapayım."
Yelken direğini aşağıdan yukarıya şöyle bir süzdü. Ani bir hamleyle zıpladı. Yelken direğini tutup güçlü kollarıyla hafif vücudunu yukarıya çekti. Ardından bacak ve kollarıyla direğe kene gibi yapıştı ve tırmanmaya başladı.
acrobatics, athletics
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones, gemiyi hareket ettirdiklerinde dehşetli bir ses duyar. Sığ sudaki gemi, denetlenemez bir şekilde sağa doğru çekilmeye başlar. Dümene doğru koşarak, tüm gücüyle dengelemeye başlar.
Athletics & Endurance
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim denizlerle içli dışlı olduğundan bir dalganın neler yapabileceğini biliyordu.O yüzden gemideki bütün şişeleri, kovaları, büyük bir dalga ile üstlerine düşmesin diye, sağlam bir direğin etrafına taşıdı.Ağır olanları bile taşıyacaktı.Böylece büyük bir dalgayla kimse kafasına çarpan bir kova yüzünden ölmeyecekti.

Endurance
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Meurich:
Arkadaşlarının arasında elleri cebinde sarsakça yürürken, biran duraksadı çevreye söyle bir göz gezdirdi. bireli belinde diğer eliyle kafasını kaşırken söze başladı.
"Arkadaşlar bu gemiyi yüzdürmeli. Ben haritadan pusuladan anlamam anadınmı , bari şu yelkenin tepesine çıkayımda gözcülük yapayım."
Yelken direğini aşağıdan yukarıya şöyle bir süzdü. Ani bir hamleyle zıpladı. Yelken direğini tutup güçlü kollarıyla hafif vücudunu yukarıya çekti. Ardından bacak ve kollarıyla direğe kene gibi yapıştı ve tırmanmaya başladı.
acrobatics
Acrobatics Check(8 ):21 başarılı
Acrobatics Check(19):32 başarılı

Bashee:
“Ben kürek çekerim!” diyerek alt güvertedeki kürek bölümüne gider. Yukarıdan gelen talimatlara göre kürek çeker. Athletics & Endurance
Athletics Check(9):17 başarılı
Endurance Check(9):17 başarılı

Orbis:
Haritayı eline aldı, "Haritaya bana bırakın. Haritalar hakkında bir kitap okumuştum eğer hatırlayabilirsem bunun sayesinde sizi doğru yoldan götüreceğime eminim."
History

History Check(5):18 başarılı
History Check(8 ):21 başarılı

Kalazhad:
“Ben kürek çekerim!” diyerek alt güvertedeki kürek bölümüne gider. Yukarıdan gelen talimatlara göre kürek çeker. Athletics & Endurance
Athletics check(15):27 başarılı
Endurance Check(6):15 başarılı

Kaddim Kai:
Kaddim denizlerle içli dışlı olduğundan bir dalganın neler yapabileceğini biliyordu.O yüzden gemideki bütün şişeleri, kovaları, büyük bir dalga ile üstlerine düşmesin diye, sağlam bir direğin etrafına taşıdı ve bağladı. Ağır olanları bile taşıyacaktı.Böylece büyük bir dalgayla kimse kafasına çarpan bir kova yüzünden ölmeyecekti. Athletics & Endurance
Endurance check(2):9 başarısız
Athletics check(17):26 başarılı

Jones:
Jones, gemiyi hareket ettirdiklerinde dehşetli bir ses duyar. Sığ sudaki gemi, denetlenemez bir şekilde sağa doğru çekilmeye başlar. Dümene doğru koşarak, tüm gücüyle dengelemeye başlar. Athletics & Endurance
Athletics check(10):21 başarılı

Grup gayet güzel şekilde yeni gemilerini idare ederek Hipos’a varırlar. Limana girerek gemilerini rıhtıma bağlatırlar. Liman görevlisi gelerek (Valilikten ve Lonca’dan mühürlü kimlik belgesi var) Jones’e, “geminizin limanda bağlı kalma kirası günlüğü 10 altındır ve parasını peşin alıyoruz!” der.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç elemental ilerleyip Jones'a iki altın uzattı.

"Buyur, 10 altını 6 kişiye paylaştırırsak iki kişi hariç herkese iki altın düşüyor.O iki kişi birer altın ödeyecek.Kim olacağına siz karar verin, bana söz düşmez."

Her ne kadar en fakirleri kendisi de olsa, paraya en az ihtiyaç da onundu.

-Freddie Mercury
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Hey Kaddim, unuttun galiba Jones'a vali 500 gp vermişti. Hatta yola çıkmadan önceki bazı ihtiyaçlarımızı ordan karşılamıştık.Ordan vericeğiz parayı."
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim baktı.Sonra elini geri çekti.

"Bilmem, korsanlarla savaştıktan sonra bize yapılan yardımları unutmuşum."

-Freddie Mercury
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Orbis Jones'a baktı, "Acaba duyuyorda duymamızlaktınmı geliyor"diye düşündü.

"Ã?höm, Ã?höm"diye öksürdü Jones'u harekete geçirmek amacıyla.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Biz fisnot karşılaşması için gelmiştik. Ne zaman olur bilmiyoruz. "
Belgeleri kontrol ettikten sonra, gereken parayı çıkarıp verir.
" Geminin güvenliği de, ödemeye dahil mi? "
10 gp veriyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply