Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Quarion wrote:
Edmond wrote:
Yalnız kritik vurmuş oldu, fakat 20 atarak değil, 3 tane ardarda 10 atarak :| :| :| :|
Yok 3d10 dan ilk attığı zarı 3 le çarpıyor.Yani 3 tane ayrı ayrı zarla uğraşmıyor.Birinden 10 atmış 30 olmuş.
Eğer öyle olsaydı, 29, 28, 26, 25, 23, 22, 20, 10 gibi 3'e bölünmeyen sayılarla hasar verilemezdi :)
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Abi sen beni nasıl anladın bilmiyorum ama ben seni anlamadım. Bak şimdi 1d10 olarak 3 attın diyelim onu 3.3=9 3d10 olarak 9 vurmuş oluyorsun. Ya da 7 attın 7.3=21 vuruosun. Anladın mı?
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Kalazhad'a brute strike'ta +6 bonus dmg nerden geldi yahu?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Brute Strike sayesinde olan hit 3[W]+Str mod'dur. Bastard Sword'umun damage'ı 1d10+1(versayile)+1(weapon focus).

3[1d10+2] +4 = 3[10+2]+4 = 30 + 6 + 4
:\
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

3d10 demek d10 zar atıyorum çıkan zarı 3 ile çarpıyorum demek. (her zaman öyle yapıyorum arkadaşlar)

Kalazhad'ın magic weapon +2 zannettim, bir an Kaddim'in silahına gitti aklım; +1 de ben charge bonusu vermiştim ama öyle de böyle de yetiyordu saldırı zarı, değişen pek bir şey olmadı. Orbis, aferin bir 10 exp daha kazandırdın grubuna.
Edit: Hımm, sen dmg demişsin ama benim attack da yanlış vardı, neyse düzeltildi, yine de yazdım 10 expyi.

.
Last edited by dwaxer on Thu Dec 04, 2008 7:07 am, edited 1 time in total.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Evet, dmgların versatile ve fighter ve magic gibi artılarını da (Str değil) çarpanla çarpıp yükseltiyorum. Eskiden yapmadıklarımı kurcalamayın. :-P Ã?ünkü zaten daily powerlarla geliyor genelde bu çarpanlar o yüzden vurdun mu tam vursun işte. Tabii hero düşmanlarınız da vurdummu tam vurur sizin gibi. Ama böylesi daha doğru oldu sanki. [W]'ye katıyorum yani veratile, vs bonuslarını.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:.
Jones, senin Lay on Hand hareketini diğer gemiciye yönlendirdim çünkü bu sıradan kişiler öldüğü zaman ölüyor! Sizin gibi hero olmadıkları için tekrar canlanmaları mümkün değil (tabii çeşitli ritüellerle mümkün ama sizin gibi healing yapıp canlanamaz) Ancak orada gemilerin kaptanları hero kişiliklidir (hatta seviyeleri sizin üstünüzde) kaptanları ölse de zamanında iyileştirip döndürebilirsin. "Piyonları" :schemes: döndüremezsin hayata. .
Mark bu mesaj herhâlde gözünden kaçmış.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
:mrgreen: Illyra epe iki elinle kavranıp vurulur mu hiç! :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
:mrgreen: Yalnız ne encounter hazırlarmışım ha, Kaptan Duma siz gelmeseniz bile halledicekmiş korsanları meğerse. Korsanlar da çok tıpıkıyoz çıktı be! :-P
Bir sürü de exp ödül, vs koydum kurtaracağınız adam başına, caysam da olmaz.
:roll:
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

:D olmaz tabii :evil: ama ben ordan attığım büyüleri hiç kaçırmadım.şaşırdım doğrusu gerçi son günlerde şansım açıldı biraz. Musibet çetesinde de, bunda da kolayca hallediyoruz karşımıza çıkanları.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Gemici2:
Korsan3’e atar okunu.
DexvsAC attack(5):10 başarısız.

E korsan3'ü jones öldürmüştü zaten bu nası korsan 3 e attı ki ?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Gemici2:
Korsan3’e atar okunu.
DexvsAC attack(5):10 başarısız.
E korsan3'ü jones öldürmüştü zaten bu nası korsan 3 e attı ki ?
Anla işte 2'ye attı. :-P :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yalnız Kaddim Kai sen daha çok magic kılıçlarını denize düşürürsün kafan bu kadar dalgınken; karakterini bir Seyredi diye bir Winter diye oynatıyorsun! (hiç hoş değil) Ã?orba oldu herhâlde? Bana en sevdiğin karakteri bildir bakalım, öbürküler kazaya kurban gidecek.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:Yalnız Kaddim Kai sen daha çok magic kılıçlarını denize düşürürsün kafan bu kadar dalgınken; karakterini bir Seyredi diye bir Winter diye oynatıyorsun! (hiç hoş değil) Ã?orba oldu herhâlde? Bana en sevdiğin karakteri bildir bakalım, öbürküler kazaya kurban gidecek.
Soru mu, tabiî ki en sevdiğim Kaddim :D Ama iki oyunu aynı anda oynayınca karışıyor.Hâlbuki Alperen bile yazabilirdim eğer MSN'de konuşuyor olsaydım :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Image
Image
Pek Yakında :schemes:
Post Reply