Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
-
Murwinduck
- Kullanıcı

-
Mark
- Kullanıcı

Dwaxer, ben 2 move dan sonra 1 standart action yapmışım. Yalnışmış, onu düzelttim.AlenthasLeasess wrote:Aaaa, geç kaldım. Initiative'lerde önde olduğuma göre, Jones dinler mi beni?
(2 Move oluyorsa, 1 Minor yapabiliyorsun.)
Birde, alenthas'ı duydum diye düzelttim. Hatamı düzelttim yani, standart diye yutturabilirdim
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Jones, senin Lay on Hand hareketini diğer gemiciye yönlendirdim çünkü bu sıradan kişiler öldüğü zaman ölüyor! Sizin gibi hero olmadıkları için tekrar canlanmaları mümkün değil (tabii çeşitli ritüellerle mümkün ama sizin gibi healing yapıp canlanamaz) Ancak orada gemilerin kaptanları hero kişiliklidir (hatta seviyeleri sizin üstünüzde) kaptanları ölse de zamanında iyileştirip döndürebilirsin. "Piyonları" :schemes: döndüremezsin hayata.
.
Jones, senin Lay on Hand hareketini diğer gemiciye yönlendirdim çünkü bu sıradan kişiler öldüğü zaman ölüyor! Sizin gibi hero olmadıkları için tekrar canlanmaları mümkün değil (tabii çeşitli ritüellerle mümkün ama sizin gibi healing yapıp canlanamaz) Ancak orada gemilerin kaptanları hero kişiliklidir (hatta seviyeleri sizin üstünüzde) kaptanları ölse de zamanında iyileştirip döndürebilirsin. "Piyonları" :schemes: döndüremezsin hayata.
.