Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
-
Mark
- Kullanıcı

Ben iki kere attım mesaj. Okçu var sanırım aralarında, önlerine geçim de işlerini rahat yapsınlar. Korsanlar geldiğinde,
Delay yapıyorum.
Hemen, Pelor madalyonumu gösteriyorum.
" Bu gemiyi Pelor adına koruyorum. Geri çekilin ve ne istediğinizi söyleyin! " diyorum.
Delay yapıyorum.
Hemen, Pelor madalyonumu gösteriyorum.
" Bu gemiyi Pelor adına koruyorum. Geri çekilin ve ne istediğinizi söyleyin! " diyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Mark sen 3.mesajını atmışsın ama hep aynı şeyleri yazıyorsun mesajlara? Zaten senin gemiye çıkman 2 adet move hareketi. (kaldi ki kumsalı difficult terrain saymadığım hâlde!)
Bir de, sen hangi gemiye el koydun?
Ayrıca arkadaşlar gemiye çıkmanız Athletics Check gerektirir ama karadan çıkarken sadece 1 kare yükseklik olduğu için check'e gerek yok (zıplayıp çıkıverirsiniz çünkü) ama suya girerseniz ve sudan gemiye tırmanırsanız düşük DC:10 bir athletics check gerekir. Ayrıca sığ suyun difficult terrain olduğunu söylememe gerek yok herhâlde.
.
Mark sen 3.mesajını atmışsın ama hep aynı şeyleri yazıyorsun mesajlara? Zaten senin gemiye çıkman 2 adet move hareketi. (kaldi ki kumsalı difficult terrain saymadığım hâlde!)
Ayrıca arkadaşlar gemiye çıkmanız Athletics Check gerektirir ama karadan çıkarken sadece 1 kare yükseklik olduğu için check'e gerek yok (zıplayıp çıkıverirsiniz çünkü) ama suya girerseniz ve sudan gemiye tırmanırsanız düşük DC:10 bir athletics check gerekir. Ayrıca sığ suyun difficult terrain olduğunu söylememe gerek yok herhâlde.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Ticaret gemisine çıktım, sözümü değiştirdim oyuna attım. Korkutmak daha mantıklı geldi, diplomasiden 
Ona trainedlisin ondan diye mi ? diye sorarsanız
Hayır, ben cezalandırıcı bir paladinim ondan
Ona trainedlisin ondan diye mi ? diye sorarsanız
Hayır, ben cezalandırıcı bir paladinim ondan
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Ayıp ama yadwaxer wrote:.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Kesin yapar, o. Gösterişçi.dwaxer wrote:Edmond wrote:Ayıp ama yaHerkese koy o Difficult Terrain'i, çünkü ben sırf o yolun Difficult Terrain olduğunu bildiğim için ENCOUNTER POWER harcadım
Ã?yleyse sil Power'ı
Silecektim zaten Edmond
Ama istersen suyun üstünde koşup havanı atabilirsin!
.
-
Mark
- Kullanıcı

Giydi ben gördümdwaxer wrote:AlenthasLeasess wrote:Zırhım üzerimde değil mi? Dört dakika sürüyorsa zaten çıkartmam bile hiç. Lütfen zırhımın üzerimde olduğunu söyleEvet üzerinde. Daha ne giydiğini bilmiyo ya!..
![]()
.
.
Illyra sen az hareket yapıyorsun; güverteye çıkmak senin için 1 kare, daha 5 kare yürüyüp, vs standart action, saldırı vs yapabilirsin.
Mark, senin yaptığın Intimidate bloodied olmuş karakterlere karşı kaçırtma ya da teslim olma gibi sonuçlara yarayabilir. Normalde 4.ed bloodied olmayana bir şey yazmıyor, combat esnasında. Fakat ben başarılı olursanız adamların attack rollarına -2 vereceğim ceza olarak.
Yine de hatırlatayım: Intimidate will defanslarına karşı yapılıyor ve düşman savaş esnasında Will:+10 alıyor.
.
Illyra sen az hareket yapıyorsun; güverteye çıkmak senin için 1 kare, daha 5 kare yürüyüp, vs standart action, saldırı vs yapabilirsin.
Mark, senin yaptığın Intimidate bloodied olmuş karakterlere karşı kaçırtma ya da teslim olma gibi sonuçlara yarayabilir. Normalde 4.ed bloodied olmayana bir şey yazmıyor, combat esnasında. Fakat ben başarılı olursanız adamların attack rollarına -2 vereceğim ceza olarak.
Yine de hatırlatayım: Intimidate will defanslarına karşı yapılıyor ve düşman savaş esnasında Will:+10 alıyor.
.
Quarion wrote:Arkadaşlar herkesin savaş esnasında bir Bluff hakkı var combat advantage elde etmek için, herkes kullansın bunları.
Ayrıca Orbis, senin kaçtane action pointin var öyle yaa! Üstelik birden fazla bile olsa 1 turda yalnızca 1 action point harcayabilirsin. Ama zaten 1'er action pointiniz olması lazım.
.
Bak orda BENDEN Ã?NCE BİRİ Ãƒ?LDÃ?RMEZSE birde BENDEN Ã?NCE BİRİ Ãƒ?LDÃ?RÃ?RSE diye şeyler yazdım renkli şekilde, eğer korsan 7 yi BENDEN Ã?NCE BİRİ Ãƒ?LDÃ?RMEZ İSE Magic missile atıyorum eğer gene ölmezse ACTİON POİNT kullanıyorum.
Gelelim korsan 7 yi BENDEN Ã?NCE BİRİ Ãƒ?LDÃ?RÃ?RSE, eğer BENDEN Ã?NCE BİRİ Ãƒ?LDÃ?RÃ?RSE DEDİM Kİ KORSAN 1 E ACTİON POİNT harcayarak 2 Magic Missile atıyorum.Yani her iki durumdan hangisi olursa 1 ACTİON POİNT KULLANIYORUM.YANİ RENKLİ VE KALIN YAZDIKLARIM durumu belirtiyor.Anlatabildim mi Acaba?
Gelelim korsan 7 yi BENDEN Ã?NCE BİRİ Ãƒ?LDÃ?RÃ?RSE, eğer BENDEN Ã?NCE BİRİ Ãƒ?LDÃ?RÃ?RSE DEDİM Kİ KORSAN 1 E ACTİON POİNT harcayarak 2 Magic Missile atıyorum.Yani her iki durumdan hangisi olursa 1 ACTİON POİNT KULLANIYORUM.YANİ RENKLİ VE KALIN YAZDIKLARIM durumu belirtiyor.Anlatabildim mi Acaba?