Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ã?rnek olsun diye korsan dedim sahiden korsan çıktı! :D Kalazhad'ın dilinden düşebilecek misiniz bakalım :P
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Eğer karakterim bilge birisi olsaydı Kaddim'e diyecek bir iki lafı olurdu :P Neyse, aptal bir savaşçı oynatmak RP'yi kısıtlıyor. "Me smash pirates!" ne diyeyim :D
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:Eğer karakterim bilge birisi olsaydı Kaddim'e diyecek bir iki lafı olurdu :P Neyse, aptal bir savaşçı oynatmak RP'yi kısıtlıyor. "Me smash pirates!" ne diyeyim :D
:D Yok yahu Kalazhad'ın Int:11 düşük bir zeka değil, sanırım 10-11 Intelligence normal bir zeka.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones, korsanlarla güvertede yüzyüze gelir.

" İyi yola geri dönün! " Ã?antasından yemeği çıkarır ve geleneği üzerine korsanlara uzatır.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Jones, korsanlarla güvertede yüzyüze gelir.
" İyi yola geri dönün! " Ã?antasından yemeği çıkarır ve geleneği üzerine korsanlara uzatır.
:D O kadar yaklaşabileceğini sanmıyorum Jones. :schemes:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Banshee'nin kararını bekliyordum; ne de olsa korsan olmak istiyordu ama grubu ve Jones'i :-P bırakmaz diye düşündüm. :mrgreen: Yine de tercih hakkı her zaman var.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Ben kırmızı 7 ye magic missile yollayabilirim dimi? Onun range 20.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Ben kırmızı 7 ye magic missile yollayabilirim dimi? Onun range 20.
Evet, aranızda sanırım 16-17 kare var, istersen durduğun yerden magic missile yollayabilirsin.

Bir hatırlatma: Bu tür bir saldırı yerinizi belli eder, artık görülmüş olursunuz! (gerçi Orbis'in sıralamasına göre pek farketmeyebilir, ben genel anlamda söylüyorum)

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ticaret gemisinin güvertesine çıkalım bence. Kaptana ne olduğunu soralım. Diplomacy'si yüksek biriniz de karşıdakilere noluyor burada diye sorsun.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Daha önce sadece ilk bölümünü izlediğim Karayip korsanları filmlerini izliyorum şu sıralarda. (Islanda konsepti açısından fikir edinmek için :-P ) Ölü Adamın Sandığı filminde bir ara Jack Sparrow'un şapkası denize düşüyor, başka bir gemiden komik tipli bir gemici kanca sarkıtıp alıyor şapkayı. Sonra kafasına takıp (türkçe olarak) "kaptan gibin oldum" diyor. Ben orjinal dilinde seyrettiğim için bir an aptallaştım, hemen geri aldım sahneyi tekrar tekrar seyrettim. Adamın çok doğal bir karadeniz şivesi vardı. :mrgreen: Yanında da ona sataşan bir gemici daha vardı, sanırım yunandı o da. Ama çok komikti ya. Ã?nce şapkayı birbirlerinden almaya çalışırken, Deniz canavarı (Kraken) gelince birbirlerine vermeye çalışmaları filan, görmeniz lazım. :D Gerçi herkes seyretmiştir şimdiye kadar.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:. Gerçi herkes seyretmiştir şimdiye kadar.
Ne yazık ki ben seyredemedim henüz :D
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Yavaşça ticaret gemisinin kaptınına adamlara bluff yapçaz, sizde aşağıya inin desin Jones.

Sonra Meurich bağırsın, sıkıştırdık gelin ve korsanlar geldikten sonra girişelim korsanlara.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bende hala düşünüyorum ne yapsak diye, ama tabii ki korsanlara karşı savaşacağız, bir kaç korsan haklarsak bizde korsan olabiliriz ( en azından banshee öyle düşünür ), hemdaha sonra tüccarları kurtardığımız için kurtarma payı olarak mallarına :schemes: el koyabiliriz, benim fikrim saldırmak, kısa süre içindede stratejimi belirleyip ona göre rp mi atıyorum ( bir saat içinde )
Image
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Ticaret gemisi kıyaya geldiğine göre tayfanın planı kaçmak büyük ihtimallede ormana kaçarlar izlerini kaybettirebilmek için.Biz daha önce ormana girsek ve bunlara sürpriz bir saldırı yapsak dehşet olur diye düşünmüştüm fakat edmond hamlesini yaptı.

Ama insiyatif de sonuncu sırada ona sıra gelmeden onu ikna etsek hamlesini değiştirebilirmi? Değiştirrememesi durumunda ben kaç dakika su altında kalabilirim? Athleticsde var korsanlara çaktırmadan onların gemisinin arkasından çıkıp yelkenlerini yırtarak kaçmalarını engelleyebilirim. Tüm ganimet bizim olur ha ha ha :D :D stealth bu durumda işe yarar mı?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Murwinduck wrote:Ticaret gemisi kıyaya geldiğine göre tayfanın planı kaçmak büyük ihtimallede ormana kaçarlar izlerini kaybettirebilmek için.Biz daha önce ormana girsek ve bunlara sürpriz bir saldırı yapsak dehşet olur diye düşünmüştüm fakat edmond hamlesini yaptı.

Ama insiyatif de sonuncu sırada ona sıra gelmeden onu ikna etsek hamlesini değiştirebilirmi? Değiştirrememesi durumunda ben kaç dakika su altında kalabilirim? Athleticsde var korsanlara çaktırmadan onların gemisinin arkasından çıkıp yelkenlerini yırtarak kaçmalarını engelleyebilirim. Tüm ganimet bizim olur ha ha ha :D :D stealth bu durumda işe yarar mı?
:D He, korsanları yeneceğinizden eminsin de kaçmalarını engellemek amacın. Bu yelkenli gemi, pırt diye kaçamaz ama planın güzel, orada boğulacağını sanmam, zaten korsanlar da kıyıya oturacaklar. Arkadan dolanıp çok sinsi bir saldırı yapabilirsin, ya da gemiye sabotaj vs vs Ben de grubun rogue'u olsam arkadan dolaşırdım, hatta savaşmaz etrafta değerli bir şey var mı diye bakardım. :schemes:

Yalnız Kaptan Duma ve adamları savaşmaya hazırlanıyor, hareketlerinden öyle anlaşılıyor en azından. Bir de korsanların tipinden, duruşlarından, vs anladığınız kadarıyla Duma'nın adamlarındansavaş konusunda çok daha tecrübeliler!

.

.
Post Reply