Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
Evet, aranızda sanırım 16-17 kare var, istersen durduğun yerden magic missile yollayabilirsin.Quarion wrote:Ben kırmızı 7 ye magic missile yollayabilirim dimi? Onun range 20.
Bir hatırlatma: Bu tür bir saldırı yerinizi belli eder, artık görülmüş olursunuz! (gerçi Orbis'in sıralamasına göre pek farketmeyebilir, ben genel anlamda söylüyorum)
.
.
Daha önce sadece ilk bölümünü izlediğim Karayip korsanları filmlerini izliyorum şu sıralarda. (Islanda konsepti açısından fikir edinmek için
) Ölü Adamın Sandığı filminde bir ara Jack Sparrow'un şapkası denize düşüyor, başka bir gemiden komik tipli bir gemici kanca sarkıtıp alıyor şapkayı. Sonra kafasına takıp (türkçe olarak) "kaptan gibin oldum" diyor. Ben orjinal dilinde seyrettiğim için bir an aptallaştım, hemen geri aldım sahneyi tekrar tekrar seyrettim. Adamın çok doğal bir karadeniz şivesi vardı.
Yanında da ona sataşan bir gemici daha vardı, sanırım yunandı o da. Ama çok komikti ya. Ã?nce şapkayı birbirlerinden almaya çalışırken, Deniz canavarı (Kraken) gelince birbirlerine vermeye çalışmaları filan, görmeniz lazım.
Gerçi herkes seyretmiştir şimdiye kadar.
Daha önce sadece ilk bölümünü izlediğim Karayip korsanları filmlerini izliyorum şu sıralarda. (Islanda konsepti açısından fikir edinmek için
bende hala düşünüyorum ne yapsak diye, ama tabii ki korsanlara karşı savaşacağız, bir kaç korsan haklarsak bizde korsan olabiliriz ( en azından banshee öyle düşünür ), hemdaha sonra tüccarları kurtardığımız için kurtarma payı olarak mallarına :schemes: el koyabiliriz, benim fikrim saldırmak, kısa süre içindede stratejimi belirleyip ona göre rp mi atıyorum ( bir saat içinde )

-
Murwinduck
- Kullanıcı

Ticaret gemisi kıyaya geldiğine göre tayfanın planı kaçmak büyük ihtimallede ormana kaçarlar izlerini kaybettirebilmek için.Biz daha önce ormana girsek ve bunlara sürpriz bir saldırı yapsak dehşet olur diye düşünmüştüm fakat edmond hamlesini yaptı.
Ama insiyatif de sonuncu sırada ona sıra gelmeden onu ikna etsek hamlesini değiştirebilirmi? Değiştirrememesi durumunda ben kaç dakika su altında kalabilirim? Athleticsde var korsanlara çaktırmadan onların gemisinin arkasından çıkıp yelkenlerini yırtarak kaçmalarını engelleyebilirim. Tüm ganimet bizim olur ha ha ha
stealth bu durumda işe yarar mı?
Ama insiyatif de sonuncu sırada ona sıra gelmeden onu ikna etsek hamlesini değiştirebilirmi? Değiştirrememesi durumunda ben kaç dakika su altında kalabilirim? Athleticsde var korsanlara çaktırmadan onların gemisinin arkasından çıkıp yelkenlerini yırtarak kaçmalarını engelleyebilirim. Tüm ganimet bizim olur ha ha ha
Murwinduck wrote:Ticaret gemisi kıyaya geldiğine göre tayfanın planı kaçmak büyük ihtimallede ormana kaçarlar izlerini kaybettirebilmek için.Biz daha önce ormana girsek ve bunlara sürpriz bir saldırı yapsak dehşet olur diye düşünmüştüm fakat edmond hamlesini yaptı.
Ama insiyatif de sonuncu sırada ona sıra gelmeden onu ikna etsek hamlesini değiştirebilirmi? Değiştirrememesi durumunda ben kaç dakika su altında kalabilirim? Athleticsde var korsanlara çaktırmadan onların gemisinin arkasından çıkıp yelkenlerini yırtarak kaçmalarını engelleyebilirim. Tüm ganimet bizim olur ha ha ha![]()
stealth bu durumda işe yarar mı?
Yalnız Kaptan Duma ve adamları savaşmaya hazırlanıyor, hareketlerinden öyle anlaşılıyor en azından. Bir de korsanların tipinden, duruşlarından, vs anladığınız kadarıyla Duma'nın adamlarındansavaş konusunda çok daha tecrübeliler!
.
.