Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hahahaha, Dwaxer çok gıcığım ben ya :D Gel sana biraz gıcıklık yaparak oynun seyrini değiştireyim.

Aegis of Shielding

Effect: You mark the target. The target remains marked
until you use this power against another target. If you
mark other creatures using other powers, the target is
still marked. A creature can be subject to only one mark
at a time. A new mark supersedes a mark that was already
in place.
If your marked target makes an attack that doesn’t
include you as a target, it takes a –2 penalty to attack
rolls. If that attack hits and the marked target is within 10
squares of you, you can use an immediate interrupt to reduce
the damage dealt by that attack to any one creature
by an amount equal to 5 + your Constitution modifier.

Benim MİM'lediğim Dire Wolf, Atak zarına -2 aldı benden başkasına vurduğu için, bu da onun Meurich'e vuramamasını sağladı :D Benim sayemde Meurich kurtuldu :D Eğer vursaydı bile, 8 tane az hasar alacaktı :) 5+Con modifiyem :D

Hahahaha Meurich hayatını kurtardım, artık Prone vaziyette değilsin :D
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Bişi sorucam bu arada, Meurich'in FROST HAND CROSSBOW'u vardı.Dailylerde 1d8 ekstra koyuyordu.Bu miss geçince işlemiyor mu?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

QUARİONNN BANA NİYE VURUYORSUN :D

Close blast 3 Thunderwave böyle vurur, yani hemen yanından başlayan 3'lü küp, bu da BENİ VE DİğER üç dostunu daha 2-3 kare uzağa fırlattığın ve OPP atak yememize sebep olduğun anlamına geliyor, verdiğin hasarı saymıyorum bile!Bir kare sağa shift yapmadığın için hepimizi öldüreceksin.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

AAaaa, özür dilerim ya, arkalarında boş kareyi kapsayacak şekilde demişsin :D Yani çaprazdan atmışsım :D Çok özür dilerim :D Bize vurmadığın için sorun yok :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Üst üste sorular gelmiş; Islanda yeni başladığından bir takım sorunlar çıkması normal tabii.

Ã?ncelikle Meurich 14 dmg aldı; Quarion dikkatinle grubuna 10 exp kazandırdın. Ama abin ne der bilemem artık heh heh!

Frost weaponu kullanması lazım, belirtmesi lazım yani; şu powerını kullanıyorum diye.

Edmond, paladinin mimlemesi seninkini etkisiz bıraktı. (o bölümü 3 kere değiştirdim, önce vurdum, sonra vurmadım en sonunda yine de vurdum) Sen kendi power açıklamanı okuyorsun ama diğerini de okursan, “eski “mark”ı supresed eder diyor! Yani senin koyduğun mimlemeyi süpürdü!
Her neyse sonuç itibarıyla biriniz mark edince diğeri etmesin. Jones’in markını da geçersiz kıldım çünkü konuşamayan, zekası düşük yaratıklara olmuyormuş bu power! Arkadaşlar hepinizin bütün powerlarının detaylarını ezbere bilemem, o yüzden böyle umarsız hatalarınızın cezasını oyundaki sanal karakter arkadaşlarınız çekecek. Ã?rneğin Orbis’in ölüm döşeğindeki arkadaşını asitle yakması gibi. :-P

Jones'in bunu bilmesi gerekirdi; olan Meurich'e oldu.

Birbirinizi dövüyorsunuz gibi oldu biraz.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Ya ben Kalazhad garanti öldü diye onu dikkate almadım.:-P Birde abime söyledim, allah belanı vermesin diyo :D Ama dedim Exp kazandırdım he tmm ozaman dio gülüo :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Of Jones of :D Senin yüzünden dostumuzu kurtaramadım :mad: Bir daha insiyatifte kendinden öncekilere de bak :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

banshee yere yapıştı kalkana kadar kurtlar haklar onu, sonra bende hayaletini oynatır carıl carıl bağırırım tepenizde oyunun geri kalanında :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Yerden kalkmak move action oluyor.Yani yürüme, shift falan yapamazsın.Fakat standart action ve minor action yapabilirsin.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Fakat dikkat ettim; ilk dalgada kurtların canları perişan oldu; 2.turdan sonra büyük ihtimal kaçarlar.

Artık oyuncular action pointlerini ve Daily powerlerini ilk anda kullanmayı öğrendiler. Combat encounterleri hazırlarken önden zayıf bir grup yollayıp, oyuncular daily powerlerini harcadıktan sonra asıl güçlü monsterleri diğer encounterde getirecem. :schemes:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Evet arkadaşlar, aranızdan bazılarında magic itemler, silahlar, vs var. Bunların da gerek free action, gerek daily action powerları var, bunları da kullanmayı unutmayınız.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Edmond wrote:Of Jones of :D Senin yüzünden dostumuzu kurtaramadım :mad: Bir daha insiyatifte kendinden öncekilere de bak :D
Mark'ta zeki olması gerektiği yazmıyordu, yani bilemezdim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Halfling ırkının second chance diye özelliği var. Beni ısıran kurtalar için şimdi kullansam olurmu.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Mark'ta zeki olması gerektiği yazmıyordu, yani bilemezdim.
“Divine Challenge” açıklamasına bir daha baktım şimdi; yanlış tercüme etmişim, meğerse her türlü etkili olabiliyormuş! Ee, tüh! Neyse olan oldu, tekrar değiştirtmeyin bana; zaten sadece büyük kurt 6 radiant dmg alacak ve Meurich’i ısıramayacaktı. :-P Önemli değil yani. (Meurich’in second windine full hitpoint yapacağım bunu düzeltmek için)
Murwinduck wrote:Halfling ırkının second chance diye özelliği var. Beni ısıran kurtalar için şimdi kullansam olurmu.

Olur tabii. Ancak bu da “immediate interrupt” power! Yani eğer masaüstü oynasaydık gayet rahat kullanabilirdin ama forum oyununda sorun teşkil eder. Geri dönüş yapmam çok zor, o yüzden senin önceden bu özelliği kullanacağını söylemen gerekir. İstersen ben her encounterde ilk vurulduğunda otomatik olarak kullandırayım 2. şansını ama sen özel rakip tercihi yaparsan önceden bildirirsin; örneğin ufak kurtlar vursa da önemli değil, büyük olanı vurursa “second chance” kullanacağım diyebilirsin? Bu konudaki tercihini bildir.
.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Quarion'u kendime örnek alıyorum. Haklıysam, exp gelir diye :D

Jones, Kaladhaz'ı iyileştirdiğinde 8 puan iyileşmesi gerekmiyormu?
25 hp'm var. Surge'ler normal hp nin, üçte biri diye hatırlıyorum.

Kaddim ve Meurich nasıl bir tur içinde o kadar damage vurabiliyorlar. Çok kıskandım. Bana da ipucu verin, olur mu? Tek başlarına kestiler gibi :mad:
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply