Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Yoldaki yemek isteyen adam, kampımıza geldi sanırım. Onun derdi neymiş anlamak için hoş bir sohbet açıyorum uyumadan önce, tabi gelmek istemediyse sağ sağlim gidiceğinden emin isem, ve yaralı falan değilse şüpheli bir durumu yoksa, peki derim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Magic Tent: Bu normalde avuç içine sığabilecek küçük bir kutudur. Ancak günde 1 defa ortaya attığında 3x3 karelik bir alana şişerek kocaman bir çadır olur. Ã?adırın yan taraflarından, içinden dışarısı görünür ama dışından içerisi görünmez. Ayrıca her türlü zararlı enerjiye karşı 20 dayanımı vardır.

Ã?adıra dokuz kişi sığabilir rahatlıkla. Ama aynı çadırda kalmak zorunda değilsiniz.

Bir de arkadaşlar Islanda'nın sıcak iklimne sahip olduğunu söylemiştim; normalde üşüyecek kadar soğuk olmuyor buralar. (yağmur yağsa bile)

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Haydi bakalım, bir 20 exp siftah olsun diye verdim size. :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yehuu :D İlk EXP'lerimiz :D O değil de benim elemanı Watersoul olarak geçiyorsun di mi şu andan itibaren :D Ha bir de benim eleman kurtlara yakalanmaz inşallah :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Ateş mi yaktınız kampınızın etrafına bol bol? :schemes:
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben bu adamın ateş yakma fikrinden hoşlanmadım. Kurt varsın gelsin ama ateş yakıp başka zeki yaratıklara yerimizi göstermenin hiç bir lüzumu yok. Ateş yakmicaz.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Ben bu adamın ateş yakma fikrinden hoşlanmadım. Kurt varsın gelsin ama ateş yakıp başka zeki yaratıklara yerimizi göstermenin hiç bir lüzumu yok. Ateş yakmicaz.
Bu konuda çok tartışmışsınız; bazılarınız da savaş çıkacak filan diye düşünüyor. :-o :-P
şimdi bana net olarak kaç kamp ateşi yaktığınızı birldirir misiniz. :schemes: Bir de hepiniz büyülü büyük çadırda kalmayacak mı? Kimler kendi çadırında (tent) kimler açık havada, hangi düzende yatacak? Hayır bunları sormamın amacı: etrafta aç kurtlar ve gökyüzünde dolunay olduğundan. :plotting:

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ya bu güzel taktik için exp verirsin diye ummuştum :D Neyse farkındayım baya bi komplo teorisi ürettim, bunu karakterimin çok çabuk gaza gelen, taktiksel eğitim almış ve böyle şeyler görüp geçirmiş gibi olduğu için hemen atlamış olarak varsayabiliriz :P (Level bir ne kadar görüp geçirmiş olabilir ki :roll: )
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

AlenthasLeasess wrote::P (Level bir ne kadar görüp geçirmiş olabilir ki :roll: )
Görünüşe bakılırsa bayağı bir rüya görmüş :D

benim eleman şu an Watersoul, az önceki eleman ile çok farklı :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tamam, oynadıkça karakterimin kişiliği hakkında daha çok bilgi ediniyorum.

şimdi şöyle oluyor:

Birisi Kalazhad'a kötü bir şey söylediğinde ya da ima ettiğinde (tabii anlarsa) bunu karşılıksız bırakmıyor, o an, orada, kötü sözü söyleyen kişiye tekme tokat dalmak zorunda.

Bir şövalyenin isteğini asla geri çeviremez çünkü babası bir şövalyeydi.

Gördüğünüz üzere biraz paranoyak ve ön yargılı.

Bir şey daha gelmişti aklıma ama yazana kadar unuttum :( Neyse aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim :P
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Zırhım üzerimdeyken, uyursam penaltı alıyordum. 3.5 de. Bu kural 4 edition'da da, geçerli herhalde. :-P
Yatmadan önce o zaman çıkarıyorum.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:Tamam, oynadıkça karakterimin kişiliği hakkında daha çok bilgi ediniyorum.
şimdi şöyle oluyor:
Birisi Kalazhad'a kötü bir şey söylediğinde ya da ima ettiğinde (tabii anlarsa) bunu karşılıksız bırakmıyor, o an, orada, kötü sözü söyleyen kişiye tekme tokat dalmak zorunda.
Bir şövalyenin isteğini asla geri çeviremez çünkü babası bir şövalyeydi.
Gördüğünüz üzere biraz paranoyak ve ön yargılı.
Bir şey daha gelmişti aklıma ama yazana kadar unuttum :( Neyse aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim :P
Babası şövalve değil, oduncuydu. Kalazhad da küçükken babasına yardım ede ede kasları çok gelişmiştir. Hatta lisede arkadaşları "Kalas Kalazhad" diye dalga geçince kavga ede ede savaşçı kimliği gelişti.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Zırhım üzerimdeyken, uyursam penaltı alıyordum. 3.5 de. Bu kural 4 edition'da da, geçerli herhalde. :-P
Yatmadan önce o zaman çıkarıyorum.
Doğrudur arkadaşlar, ağır zırh üzerindeyken uyuyanlar dinlenemez; mecburen çıkarmak zorundasınız. :schemes:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hmmm, lise de mi var? Ulan kurtulamıyoruz şundan ya :D
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Kalas Kalazhad
:D
Post Reply