Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
-
Possessed
- Site Çizeri
Teşekkür ederim! Beğenmene sevindim, umarım işinize yarar. Başka bir şey varsa çarşambadan sonra çizebilirim. (renkli/eskiz fark etmez)dwaxer wrote: Süper olmuş Possessed!![]()
![]()
Eline, fikrine sağlık! İlk fırsatta kullanırız bunları.
Bu arada oyunu da takip ediyorum, arkadaşlar iyi ki sahilden gidiyorsunuz, ormanın neler barındırdığı belli olmaz.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Mark
- Kullanıcı

Ya denize doğru mudwaxer wrote:Teprik ediyorum seni.Mark wrote:BEn spoiler'ı okumadımPaladin karakterime bürünmeye başlıyorum, giderek. İlk başta zor oldu
İnşallah hep böyle devam edersin. Ama paladin olmasan rogue olsan bakacak mıydın yani?
![]()
Yalnız Jones'in ne yaptığını ben anlamadım? Koşuyor sadece öyle mi? Uçanlar denize doğru devam ediyor ve 10 hızda gittiklerinden (ayrıca 150 ft - 30 kare yukardalar) yetişmen imkansız?
.
Ã?f o zaman şune düştüyse, onu tutması için orbis'e kutsal gücümü kullanabilirmiyim? Peşlerinden gitmeme olanak yok
Channel Divinity: Divine Mettle yapıcam, orbis'e mümkün müdür
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Yumurtayı yakalamak için benim aklıma gelen 2 yöntem:
1-Orbis büyüyle; örneğin büyülü el, altına büyülü bir battaniye, vs ile yakalamaya kalksaydı, DC:20 Arcana check başarılı ile yakalayabilirdi. (20 exp)
2-Jones büyülü çadırı yumurtanın altına atmayı akıl etseydi 100 exp verecektim.
Tabii benim aklıma gelmeyen başka çözümler de olabilir ama 150 ft yüksekten gelen bir yumurtayı siz siz olun elinizle tutmaya çalışmayın boşuna.
Bu arada yumurta en az 1000 gp değerindeydi.
.
Yumurtayı yakalamak için benim aklıma gelen 2 yöntem:
1-Orbis büyüyle; örneğin büyülü el, altına büyülü bir battaniye, vs ile yakalamaya kalksaydı, DC:20 Arcana check başarılı ile yakalayabilirdi. (20 exp)
2-Jones büyülü çadırı yumurtanın altına atmayı akıl etseydi 100 exp verecektim.
Tabii benim aklıma gelmeyen başka çözümler de olabilir ama 150 ft yüksekten gelen bir yumurtayı siz siz olun elinizle tutmaya çalışmayın boşuna.
Bu arada yumurta en az 1000 gp değerindeydi.
.