Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
Aynı zarı sen atsan iyileştirebiliyorsun hâlbuki, tüh. Aslında bir seri tutturan adama ısrar etmeye gerek yok biraz değişiklik yapıp başka konulara yönelcen. şimdi işin kötüsü sana bir şey olursa tuttuğun adamı bırakacaksın mecburen (swordsman1) o da zaten yaralı olduğundan kaçmak isteyecektir. Darthu'dan Opp attack yer o ayrı tabii. Ama söylediğim gibi bloodied olanlar yani hitpointi yarıya düşenler kaçar. Ayrıca bloodied kişilere başarılı Intimidate check yaparsan teslim olur ama şimdilik siz denemeyin bunu çünkü bence sayıca üstün olmanız lazım bunun için.Quarion wrote:Olsun gelişme var:D:D
ağlancak halimize gülüyorum
Ben Darthu'nun yerinde olsaydım Magistrate'yi korumak için dışarı kapının önüne çıkar (herkesin ortasına) Swordsman2'ye saldırır ve onu Magistrate'ye saldıramasın diye mimlerdim üstelik (marked) Ama tabii çok riskli bir plan bu; kendisinin de HP'si 14 o yüzden... Herkes benim kadar cesaretli olmayabilir,
.
Ohooo! Olmaz ki ya! Ne biçim iş!
İnanmıyorum, normalde daha şanşlıyımdır ama... Ne olduysa artık... Nazar değdi klesin. Kesin senin nazarın Zeynep! Evet sana diyorum! Bak okuyorsan bunu haberin olsun, bir daha nazar değidirme! Lütfen!
Artık benden iyileştirme falan beklememenizi bekliyorum, sonuçsuz çabalarım o kadar sonuççsuz kaldı ki!
Artık benden iyileştirme falan beklememenizi bekliyorum, sonuçsuz çabalarım o kadar sonuççsuz kaldı ki!
Quarion wrote:Ben adamı tutmaya devam ederken second wind kullanabilirmiyim?
Kullanabilirsin çünkü zaten önceden tutulmuş adamı tutmaya devam etmek (sustaining grab) "minor action"dır. Minor action ile tutmaya devam edersin standart ile scond wind yapabilirsin. Yalnız bu pozisyonda artık adam kendini yere attı, serbest bıraktı, silahlarını filan atıp teslim oldu (ölmek üzereydi çünkü) adamda bir longsword, bir light-shield, 2 adet de dagger var (hepsi yerde şu anda)
Siz asıl bakalım kaçan okçuyu nasıl hallediceksiniz ben onu merak ediyorum. :schemes:
.
Sıralamaya dikkat etmiyor musun Mark? Okçu zaten edmond'dan önce oynuyor.Mark wrote:Dwaxer, edmond oynamadan kaçtı okçu. Extra point mi kullandı? Edmond niyeeeeeeeeeeeeeeeeee oynamıyorsunnnnnnnnnnnnnn?
oyun sıralaması
1-Akmenos
2-Darthu
3-Hope
...........
5-Swordman1
6-Swordman2
7-Crossbow1
8-Crossbow2
9-Crossbow3
10-Crossbow4
...........
11-Winter
12-Magistrate
.
-
Mark
- Kullanıcı

Amanın
Hayır, başka grup gelmemeli.
Arkadaşlar düşünün. Kimde intimidate vardı?
Edmond sen, fey step ile ne kadar öteye ışınlanabiliyorsun?
Hemen koşup o okçuya magic missile ile vurabilir misin?
Oynamadan bunu çok iyi düşünmeliyiz.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Aslı9nda benim aklıma çok eksantrink bir yol geliyor ama bakalım siz akıl edebilecek misiniz (diğerleri değil de Mark senin aklına gelmesi gereken bir yöntemle durdurulabilir kaçan okçu) ama tabii ben karışmam, kimseye de söylememMark wrote:Amanın![]()
.
-
Mark
- Kullanıcı

OKEY. EDMONDDDD.Fey Step: Fey adımlarıyla hareket edebilirler. Aniden 5 kare öteye teleport olabilirler. (encounter power)
Hücrenin içinde parmaklıkların oraya gidip dışarı ışınlan. Sonra koşup o okçuyu halletmelisin. Tek sen yapabilirsin. Sana güveniyoruz. Başarmalısın.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Mark
- Kullanıcı

Aklıma gelmesi muhtemelen başka bir yol daha mı var? Hrrrrrrrrrrrrrrrr.dwaxer wrote:Aslı9nda benim aklıma çok eksantrink bir yol geliyor ama bakalım siz akıl edebilecek misiniz (diğerleri değil de Mark senin aklına gelmesi gereken bir yöntemle durdurulabilir kaçan okçu) ama tabii ben karışmam, kimseye de söylememMark wrote:Amanın![]()
Oynamadan bunu çok iyi düşünmeliyiz.![]()
.
Edmond, dediğimi yap. Bluff atmıştım onu mu kastediyor acaba???
Ben düşüncelere dalıyorum.
Ã?nce (X13/Y13) noktasına kendini teleport edip başlayabilir turuna evet. Ancak Fey Steps bir "move action"dırMark wrote:OKEY. EDMONDDDD.Fey Step: Fey adımlarıyla hareket edebilirler. Aniden 5 kare öteye teleport olabilirler. (encounter power)
Hücrenin içinde parmaklıkların oraya gidip dışarı ışınlan. Sonra koşup o okçuyu halletmelisin. Tek sen yapabilirsin. Sana güveniyoruz. Başarmalısın.
.