Sartan wrote:"... ve squva, çeşitli ırklardan gelen yolcular burunluğun çıkmasını büyük merak ve heyecanla beklerken onların eşyalarını çalar ve gülerek oradan uzaklaşır..."
kender ruhum tuttumu yaparim yane...
ismimi begendigin icin tesekkurlerrr...
simdi arkadaslar burunluk kisaca soguk havalarda surattaki en korunmasiz bolgemiz olan burnumuzu korumaya yönelik bir icattir.
bu proje gözlük kullananlar için tasarlanmistir. bunun temel sebebi hic kimse atki varken burunluk kullanmaya sicak bakmiyor. (pazarlama esnasinda fark ettim de...)
ama gözluk kullanna arkadaslar bilir bizler atkiyi etkin bir bicimde kullanirsak onumuzu goremez duseriz (yani ben dengesiz oldumdan dusuyorum genelde...)
pazarlama esnasinda fark ettiiim ilginc olaylardan biri de insanlarin bana uzayli gözuyle bakmasiydii..
her neyse...
burunluk budur...
daha ayrintilar var. mesela neden buhuyu engellemek için baska islemler uygulanmiyor falan da filan...
eh yeter simcink bu kadar...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki