Code: Select all
"Jessica benim. Ã?antasını bilmiyorum ama kompartımanını biliyorum. Beni takip edin."
Jessica eski kompartımanlarına hızla yöneldi. Ã?anta küçük ise, kelepçeleri aramaktansa çantayı verecekti.Code: Select all
"Jessica benim. Ã?antasını bilmiyorum ama kompartımanını biliyorum. Beni takip edin."
Jessica eski kompartımanlarına hızla yöneldi. Ã?anta küçük ise, kelepçeleri aramaktansa çantayı verecekti.Code: Select all
(Gulliano temel saldırı; 39 + zar ; 82 = 121 başarılı!)
Arbaletinden çıkan ok bir tınlama sesi ile mekanizmadan fırladı ve köpeciğin kafasına saplandı. Hayvan kısa bir süre ayakta durdu, ardından iç geçirir gibi bir sesle yere yığıldı. Köpek ölmüştü.
Kapıdaki adam evin içine doğru seslendi ama Gulliano ne dediğini duyamamıştı.
(Gulliano fark etme; 32 + zar; 6 = 38 başarısız!)

Atlılar git gide yanına yaklaşıyordu. Sonunda kendisine doğru gelen üç atlı gördü Grengor. Üçüde hayduttan çok çiftçiye benziyordu. En öndekinin elinde bir tüfek vardı, arkasındakilerin bellerine silahlar asılmıştı.
Tüfekli adam kendisini gördüğünde atını yavaşlattı ve soluk soluğa konuştu.
"Buralarda atını hızla süren bir kadın gördünmü ahbap? Kendisi bir hayduttur ve bizi soydu!"

Jessica peşinden gelen makinistle diğer kompartmana geçti. Douglas'ın orta boyutlardaki sırt çantası Aline'in küçük çantasının yanında duruyordu.
Bu sırada tren bir daha yalpaladı.
Makinist çantayı elinden kaparak koşmaya başladı.
"Teşekkür ederim Bayan Jessica!"

Treni kontrol eden mekanizmalara üzerinde hızla bakınırken, tren daha da hızlanmıştı ve yalpalayama devam ediyordu. Sonunda diğerlerinden biraz daha uzakta üzeri kırmızı deri ile sarılmış büyük bir kol dikkatini çekti.

Gulliano'nun arbaletine bir ok daha yerleştirmesi için beklemeye gerek yoktu.Adamın eşinden tüfeğini istediğini hafif hafif tahmin edebiliyordu.Arbaletine okunu yerleştirirsen sırıttı:
"Gel bakalım bebeğim"Code: Select all
Grengor'un eli aniden cebine gitti.paraları çalınmıştı
Lanet olsun! ben kadını iyileştireyim kadın kaçsın ve paralarımı çalsın.
anlamıyorum ne biçim kadınlar var gerçekten, böyle güzel bir kadından bunu beklemek gerçekten zor olsa gerek.
diyerek adamlara baktı. atına doğru yöneldi, bir an önce kadını takip edip yakalamak istiyordu.
"Herhalde bu olmalı." diye içinden geçirdi. Kolu yavaşça kendine doğru çekmeye başladı.Users browsing this forum: No registered users and 0 guests