Hangi sitelere giriyorsunuz ?
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ben sen söylemeden 2-3 gün önce başlamıştım. Gerçi öncedende biliyordum da, neyse.. Solist / Bass gitarist oldum kendimi geliştiriyorum. Amsterdamdayım, olurda grup kurmak isteyenlerle görüşebiliriz.Darktimes wrote:Her zaman söylerim yine söyleyeceğim
www.popmundo.com (Eskiden popomundo.com idi ama "popo" kelimesi sansür yarattığından böyle bir değişikliğe gidildi.)
Girin bir bakın sevecek misiniz? Ayrıntı seviyorsanız bence bayılacaksınız.
Doğrudur, yine bayağı popüler bir oyun gözlemlediğim kadarıyla.Ayrıntı olayı beni bitiriyor zaten.Buradakilerle grup kurmak ayrı bir zevk olur; ama popmundo.com forumunda da bunlara dair çok şey var grup arayanlar, üye arayanlar falan filan.Sormak istediğin her soruda yardımcı olmaya çalışırım AlenthasLeasess.Ben 480 gündür oynuyorum fakat yine de bilmediğimiz şeyler çok tabi
Karakterimin ismi Nuri Tevet 
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Sizi bulamadım.Illyra gerçi karakter ismini de vermiş ama yine de bulamadım
Kopyala yapıştır yapmama rağmen oyun dünyası böyle bir karakter bulamıyor.Neyse benimki Nuri Tevet .Bu arada pek ilgilenemeyeceğim tatile gidiyorum.Fakat arada bir yine girmeye çalışırım.Size iyi eğlenceler
İlerlemek istiyorsanız çok okuyun, çok araştırın.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

Bende popomundo oynuyorum. Hemde baya uzun süredir. Gerçekten iyi düşünülmüş bir oyun. Gerçekten çok iyi birşeyler yapmak için uzun bir zaman geçmesi gerekiyor ama vakit geçirmek için iyi bir yöntem olduğu görüşündeyim:)
Adım leyton Hiltz oyunda, oyuna kaydolupta takıldığınız bir konu olursa çekinmeden sorabilirsiniz
Adım leyton Hiltz oyunda, oyuna kaydolupta takıldığınız bir konu olursa çekinmeden sorabilirsiniz
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Benim karakterimin adı Gijs van der Schrier. şarkı söylemeyi %100 yaptım şimdi müzik becerisini yükseltiyorum. Temel şarkı söyleme aldım fakat önceliğimi yetenek geliştirme dememe rağmen (kitabı aldıktan sonra okudum ve yeteneklerden seçtim) %5'de kalıyor. Acaba şarkı söylemeyi %100 yapmamış olduğum için mi yükselmedi, yoksa başka bir şey daha mı yapmam gerekiyor?
edit: şimdi baktım yeteneklerden Temel şarkı söyleme %20 olmuş. Demek ki şarkı söyleme %100 olmadığı için yükselmemiş.
edit: şimdi baktım yeteneklerden Temel şarkı söyleme %20 olmuş. Demek ki şarkı söyleme %100 olmadığı için yükselmemiş.
Bende Amsterdam'da karakter yaptım.Illyra wrote:alenthas la aynı gruptayım bende daha iki kişiyiz amsterdamdayız oynayan varsa benim karakterimin adı carljin breaber.
Bert Rawie
ama oyunu hiç bilmiyorum.
Birbirimizi nasıl bulucaz?
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

aslında keşke zamanım olsa da şu işlerden durmadan girsem nete ama zamanım oldukça takıldığım siteler; " www.keyfihayal.com, www.gamyun.net, www.klansavaşları.net "
Özledim wala ya rahat rahat nete girmeyii
Özledim wala ya rahat rahat nete girmeyii
" Let My Heart Go "
Ogame'e başladım, Realms of Mayhem'e (Hukumdarlar) başladım, iyi yani 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury