yanlissin Raistlin abi
fampirin baska bi anlami var
bu acidan hampir dememize gerek yokk
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
yok quel bizim bakkalın çırağı sanki vampirmiş gibime geliyor yoksa sen bizim bakkalın çıragısında benim haberim yokmu
raist herşey olabilir bende katılıyorum...
squvada gerçekten görevine çok sadık...
bu arada bir binbaşıya ihtiyaç yokmu sizce,bence ilk 1000 mesaja ulaşanda binbaşı olsun....
O işi de Squva alsın.Ondalık sistemin Bakanı olsun hatta
peki quel,squvaya söyleyelimde artık yüzbaşılığının yanısıra binbaşıda olsun,ve bin rakamına ulaşan her üyeyi onurlandırsın.benim için squvadan gelen bir güzel cümle bile çok büyük bir onurdur.....squva binbaşımızda olurmusun????
Valla ben de tebrik mesajı isterim. Bana da az kaldı. Ama ben eski bir tabirle söyleyeyim kallavi bir mesaj isterim ona göre. şurada az da olsa adminlik karizmamız olsun değil mi?
oldu mu bu simdi?
ne yani o kadar kotu bi yuzbasimiyim ben
adminimin 100unu kutlamicam da kiminkini kutlicam ya!!!
bu arada bu kadar az mesaj atmış birisiyken foruma yazmaya başladığına göre, esas kutlanması gereken kimlermiş flint?
Biziz tabii, ehehe sevdin bizi ayrılamıon bisden di mi?
Biziz tabii, ehehe sevdin bizi ayrılamıon bisden di mi?
yok o en çok beni seviyor,o nedenla burda,ama beni sevdiği gerçeğini birde kendisine kabul ettirebilsem işte o zaman tamam olacak :d dimi flintfireforge