WAHşİ BATI. .(oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Tersyuz & Illyra

Code: Select all

Dürbünü dikkatlice inceleyip elinde evirip çevirdi.
"Tabii olur, farkı hesabından keseriz."

Sonrasında şehri dolaştı biraz. Dürbünü satıp daha iyi bir model aldı, almayı düşündüğü ufak silahı ve bir kaç tane dinamit lokumu da aldı.
Dönerken bir kitapçıya rastladı, içeri girip raflara bakarken gözüne çarpan dinamitlerle ve nitrogliserin yapımıyla ilgili iki kitap aldı. Sonrasında otel odasına döndü rahat yatakta iyi bir uyku çekti.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Douglas'ın gidişinin ardından kısa bir süre sonra üstünü başını biraz düzelterek düşünmeye başladı. Suçlular hakkında özel bilgiler alabilirmiydi? Bunu bu akşam öğrenecekti. Belki, dedektifi sarhoş ederse bir şeyler daha kolay olabilirdi. Sonra odasının camları ile kapsını kilitledi, eşyalarını dolaba koyup kilitledi en sonda odasının kapısını kilitleyerek otelden dışarı çıkıp dedektifle buluşacakları yere doğru yürümeye başladı. Akşam olduğu için şapkasını çıkartmış, kızıl saçları açıkta kalmıştı.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond:

BoğaAvcısı:
Boğa Avcı’sı 20 metre ötedeki ayıya okunu atar.
Ayı korunma(19)=19
BoğaAvcısı İsabet(97)=122 başarılı – hasar: 1d100=93
Ok Ayının kalın postunu delip kaburgalarının arasında iç organları parçalayarak vücudunun içinde ilerler.

Ayı:
Hayvan bu süpriz saldırı karşısında şaşırır ve okun acısıyla öfkeden deliye döner. Kendisine ok atana adamı görürgörmez üzerine hücum eder.
1.Pençe(97)=217 başarılı – Hasar: 2d50=26
Keskin pençesi Kızılderilinin vücudunda kızıl desenler oluşturur.

BoğaAvcısı HP: 110-26=84
Ayı HP: 350-93=257

(30 metre ötede bir ağaç var, Tırmanma zorluğu: 70)
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Boğa Avcısı, ağacı görmüştü, hemen koşarak ağaca tırmanmaya çalıştı.Eğer çıkabilirse, arkasından ayının da çıkacağını biliyordu, fakat kendisi ayıdan kaçarken tırmanacaktı.Ama ayı, tepeden birisi ok atarken çıkamazdı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk

.

Akşam hava kararmak üzeredir. Demirciye genelde nal almak ya da kova, tencere yaptırmak isteyenler gelip gider. Ancak en son gelen tıknaz sarışın adam Kid’in şüphelenmesine yol açar. Adam demircinin dükkanına girerken sağa sola bakıp etrafta kimsenin olup olmadığını kontrol etmektedir. Daha sonra dükkâna giren adam birkaç dakika sonra çıkar. Bu sefer elinde çuvala sarılı bir şey vardır. Yine çevresine bakınarak atına biner ve yavaş yavaş dağlara doğru ilerler.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond

Kızılderili ağaca tırmanmaya çalışır.
Tırmanma(45)=75
BoğaAvcısı ayıdan kaçan insan hızında tırmanmıştır ağaca.
Ayı da kızılderilinin peşinden ağaca tırmanır, ancak pençeleriyle ağacın gövdesine tutunduğundan saldıramaz.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Boğa Avcısı, ağacın üzerinden ayıya bir ok daha sallar.Amacı hem ayıyı vurmak, hem de ayının ağaca çıkmasını engellemektir.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome

.

Jessica Amber James – Darkgnome

Jessica Boston’da rıhtıma bağlanan eğlence gemisindedir. Son zamanlarda kumar masalarında yaşadığı talihsizlikler sonucu sadece 50$ parası kalmıştır. Bu lüks yolcu gemisinde kaldığı kamaranın gecelik fiyatının 5$ olduğunu düşününce durumunun pek de parlak olmadığını kabullenmek zorunda kalır. Bir an önce bir atılımda bulunması gerekmektedir. 

Ancak önce bir akşam yemeği yese fena olmayacaktır. Restoran bölümüne girdiğinde hemen yanına iki adam koşar. İki adam kadının iki elini alıp çapkın bir şekilde öperler, ikisi de orta yaşlıdır. 

Birincisi pala bıyıklı olan, Pinkerton teşkilatının Boston müdürü Junior Prinston’dur. “Umarım bu gece benimle yemek yersiniz hanımefendi,” der.

İkinci adam ise ünlü kumarbaz ve silahşor Pier Lagun’dur. “Hanımefendi bence bu akşam yemeğini benimle yiyin hiç olmazsa sıkılmazsınız,” der. Ukala bir sırıtışı vardır ve Priston’un kendisine pis pis bakmasını görmezden gelir.

(adamlarla önceden bir tanışıklık var ama fazla bir samimiyet yok henüz)
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Illyra

.

James Hunter Ally’i görünce gülümser. “Bu akşam seni yemeğe rıhtımdaki eğlence gemisine götüreceğim der. Limana yürürler. Hava kararmak üzeredir ve rıhtımda bağlı yandan çarklı eğlence gemisi ışıl ışıldır. Bu tip eğlence gemileri rastoran ve kumarhaneler işletmektedir. James Ally’e “sana dürbün vermiştim, ne oldu geri getirmedin mi?” diye sorar.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

"Aslında o dürbünün parasını ödül parasından keseceğinii söylemiştin, onun için ben de onu ileride işimize daha çok yarayacağını düşündüğüm için Douglas'a verdim. Sanırım biraz daha uzak mesafyei gösteren bir tanesi ile değiştirecekti."

Adamın kendisine kızacaksa bilr kızmasını önlemek için şirince gülümsedi.

"Umarım manevi bir değeri yoktur. Eğer varsa onun yerine size bir şey almamı kabul edin."

Limandaki gemiye doğru yürürken ekledi.

"İlk defa böyle bir yere geliyorum."
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Güzel bir yemeğin yolu her zaman bu kadar kolaydır işte. 

Eteğini tek eliyle yanından tutup küçük bir reverans yaparken, dantelli eldiven dantelli eldivenler gülüşünü saklamış ama, büyük gözleri arasında parlayan yıldızları gözler önüne sermiştir. Her ikisine ve yere bakmak arasında kalmış gözleri kararsızca dolaşırken.

"Beni nasılda zor bir durumda bıraktınız." Gözlerinde bir bir ışık parlar birden. Kocaman bir gülümseme ile "Buldum. Bırakalım buna tanrı karar versin. Kazanan bana güzel bir yemek ısmarlar." diyerek küçük çantasından bir madeni para çıkarttı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Douglas bir kaç saat uyuduktan sonra uyandı. Yumuşak yatak rahatsız etmişti galiba. Yeni aldığı kitapları biraz karıştırdı ama uykusu kaçmıştı bir kere, uğraşmanın boşa olacağını farketti. Kalktı giyindi ve otelin barına gidip bir kadeh viski söyledi.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Kid hemen harekete geçer. Silahlarını kuşanıp, ahırdan atını alır. İzleme konusunda pek tecrübesi yoktur, adamı uzaktan takip etmeye çalışır.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome

.

Jessica yazı tura atar ve neticede bahsi Junior Prinston kazanır. Kıvrık posbıyıkları altından Pier Lagun’un yüzüne karşı gevrek gevrek güler ama kumarbaz da neşesini bozmaz. Pier Jessica’nın elini zarif bir şekilde öperek ayrılmadan önce Pinkerton müdürüne “sevgili dostum kumarda kaybeden aşkta kazanır,” der. Pinkerton müdürü Priston daha da sesli gülerek “ama bu söz senin için pek geçerli olmadı herhalde,” diye cevap verir.

Pier yanlarından ayrıldıktan sonra geminin yemek salonunda güzel bir masaya geçerler. Burada genelde maddi durumu iyi, kalburüstü insanlar yemek yemektedir. Priston Jessica’ya “hep gemiyle dolaşıp, kumar oynayarak geçindiğinizi duydum ama inanamadım, kumarbazlık diye bir meslek olamaz herhalde?” der.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Illyra

.

James “yok canım bir dürbünün lafı mı olur?” der. Kızın vapurun iskelesine çıkması için elini tutar. Gezi gemisi güzel görünmektedir, üst kattaki yemek salonuna çıkarlar. Bu arada James “bana biraz kendinden bahsetsene Aline, bir bayanın böyle macera dolu işlerle uğraşması pek rastlanılan bir şey değil,” der.
.
Post Reply