Aha, savaş bitti Thorgal dellendi rage'e girdiTersyuz wrote:Thorgal etrafına bakındı daha kimse toparlanamamıştı. "Savaş sizi beklemez!" diye haykırdı. Koşarak ilerideki kapıyı kırdı ve Ateş devine saldırdı.
Arena - D&D ...(muhabbet)
Bak ben her şeye rağmen seni korudumliero wrote:Aha, savaş bitti Thorgal dellendi rage'e girdiTersyuz wrote:Thorgal etrafına bakındı daha kimse toparlanamamıştı. "Savaş sizi beklemez!" diye haykırdı. Koşarak ilerideki kapıyı kırdı ve Ateş devine saldırdı.
(Oyunda olsa, BENİ BEKLE, BEN DE GELİYORUM! der bırakırdım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Tersyuz bunu muhabbete atmışsın ben de espri yapıyorsun zannettim ama oyun bölümüne mesaj atmamışsın?? Böyle mi oynuyorsun, kamikaze pilotu gibi dalıyor musun içeriye?Tersyuz wrote:Thorgal etrafına bakındı daha kimse toparlanamamıştı. "Savaş sizi beklemez!" diye haykırdı. Koşarak ilerideki kapıyı kırdı ve Ateş devine saldırdı.
.
Buraya komiklik olsun diye attım ama Edmond inanıp buradan devam etmişdwaxer wrote:Tersyuz bunu muhabbete atmışsın ben de espri yapıyorsun zannettim ama oyun bölümüne mesaj atmamışsın?? Böyle mi oynuyorsun, kamikaze pilotu gibi dalıyor musun içeriye?Tersyuz wrote:Thorgal etrafına bakındı daha kimse toparlanamamıştı. "Savaş sizi beklemez!" diye haykırdı. Koşarak ilerideki kapıyı kırdı ve Ateş devine saldırdı.:plotting: :evillaugh: :schemes:
.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Yahu ben bir başlığı açar, ertesi güne bırakırım, o hesap, bir girdim böyle bir yazıTersyuz wrote:Buraya komiklik olsun diye attım ama Edmond inanıp buradan devam etmişdwaxer wrote:Tersyuz bunu muhabbete atmışsın ben de espri yapıyorsun zannettim ama oyun bölümüne mesaj atmamışsın?? Böyle mi oynuyorsun, kamikaze pilotu gibi dalıyor musun içeriye?Tersyuz wrote:Thorgal etrafına bakındı daha kimse toparlanamamıştı. "Savaş sizi beklemez!" diye haykırdı. Koşarak ilerideki kapıyı kırdı ve Ateş devine saldırdı.:plotting: :evillaugh: :schemes:
.
O değil de, duygusal MONK, ben
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
dwaxer dedim ya işte TOLGAR dışındaki herkesi iyileştirdim. Herkesin Hp tam olacak. O kadar!
TOLGAR'ı da iyileştireceğim ama. Canım yavru kedi gibi kalmasın bari.
Belkar kolcu olduğundan sadece companion değil büyü yapabilme gücüne de sahip. 1. seviyede kendisini çok güzel koruyacak büyüler yapabiliyor. 4. seviyede polymorph ta yapıyor ve o zaman işte savaşçı yanında fıss kalacak sanırım. Liero bence bu büyülere bir bak summn tarzı değil ama senin savunmanı sağlayacak büyüleri ayarla. Adeta yarı gücünle savaşmaya çalışıyorsun. Sana tangle foot baglari vareceğim. Eğer karşımıza çıkan yaratıklar, large olursa ilk olarak bunları fırlat onlara. Aramızdaki en iyi fırlatıcı sensin gerek ırk gerekse çevikliğin sayesinde. Unutma 10 kadar yaklaşman gerekecek. Bir bıçak birde bunu aynı atabilirsin hatta.
Edmond sen çok sağlamsın zaten. Alev büyüsü vuran büyüler felan sana zaten anca yarı vuracak yada hiç vurmayacak.
Tolgar'a da hepimiz tolgar diyelim. Bizim eski grupta biri bunun gibi dellenen karakter yaratmıştı, Magnus koymuştu adını. Hepimiz, Angus diye-diye kabul ettirmiştik adını. Hala Angus olarak anılır karakteri. Adamda artık Magnus demiyor Angus diyor. Bu da böyle bir anıydı. Bakın sizi iyileştirdim sizde benim için bu kadarını yaparsınız herhalde değilmi
Belkar kolcu olduğundan sadece companion değil büyü yapabilme gücüne de sahip. 1. seviyede kendisini çok güzel koruyacak büyüler yapabiliyor. 4. seviyede polymorph ta yapıyor ve o zaman işte savaşçı yanında fıss kalacak sanırım. Liero bence bu büyülere bir bak summn tarzı değil ama senin savunmanı sağlayacak büyüleri ayarla. Adeta yarı gücünle savaşmaya çalışıyorsun. Sana tangle foot baglari vareceğim. Eğer karşımıza çıkan yaratıklar, large olursa ilk olarak bunları fırlat onlara. Aramızdaki en iyi fırlatıcı sensin gerek ırk gerekse çevikliğin sayesinde. Unutma 10 kadar yaklaşman gerekecek. Bir bıçak birde bunu aynı atabilirsin hatta.
Edmond sen çok sağlamsın zaten. Alev büyüsü vuran büyüler felan sana zaten anca yarı vuracak yada hiç vurmayacak.
Tolgar'a da hepimiz tolgar diyelim. Bizim eski grupta biri bunun gibi dellenen karakter yaratmıştı, Magnus koymuştu adını. Hepimiz, Angus diye-diye kabul ettirmiştik adını. Hala Angus olarak anılır karakteri. Adamda artık Magnus demiyor Angus diyor. Bu da böyle bir anıydı. Bakın sizi iyileştirdim sizde benim için bu kadarını yaparsınız herhalde değilmi
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Edmond sende kendini iyileştirme gücü var. Seni iyileştirmemi engellede kendini iyileştir en iyisi. Boşuna harcamayalım wanddekileri.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Benim ayı 8 HD olduğu için bir özeliğine daha +1 alacakmış. Benim temennim Constition +1 çünkü Cons: 19 yerine Cons:20 olacak. Bu aynın en büyük dez avantajı olan HP'sini bir nebze olsun düzeltir ve 76 yapar. Fort save 'de zaten yüksek ama olsun. Bu konuda asıl söz hakkı senin oluyor dwaxer.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bu mesajı görünce dönüp karakterler bölümünde Thorgan’ın (millete fırça atar adımı öğrenememişsin diye...) Int.e baktım 13’müş. Fena değil aslında, aklı başında adam ama zaten açık bir kapıyı neden kırar anlamış değilim, barbarlar arasında yaygın bir âdet mi bu? Neyse umarım kapıyı kıramayıp karizmayı çizdirmezsin Thor.Tersyuz wrote:"Ã?ekil önümden yer cücesi!"
Thorgal tekrar kapıyı kırar ve içeriye girer.
.