devrimk wrote:Edmond'la Kid'in savaşında gözüme çarpan karakterin ölene kadar aynı hızda savaşabildiği oldu. Bu bütün oyunlarda olan ve bana mantıksız gelen bir olaydır. Bacakdan, koldan vurulma cezalarının yanında hp az kalınca da bazı cezalar konulabilir.
Devrimk bu dediğin cezaları koyuyorum zaten, Edmond sol bacağından vurulunca hızı 20'ye, sağdan da vurulunca hızı 10'a düştü ayrıca HP'si kritik seviyeye düştüğünde Ölüm Döşeği cezası (her şey=-50) aldı. Ha, o pozisyondaki hata -daha önce de belirttiğim ve özür dilediğim gibi- benim yanlış harita koymamdı. Bir sütunun bir tarafından diğer tarafına geçmek 15 metre gibi gözüküyor, halbuki olmaz tabii. Benim o haritada size her kareyi 1 metre vermem gerekirdi. İç mekanla dış mekan çok fark ediyor çünkü. Neyse bir daha dikkat etmeye çalışırım.
Arkadaşlar Hız hakkındaki önerileriniz için teşekkürler. Bu bilgilerin ışığı altında en iyisi aynen bu sistemi devam ettirelim. Ancak karakterlerin “Ã?eviklik” değerleri 20’yi geçtiği andan itibaren, Ã?evikliğin onda birini normalde 30 olan hıza ekleyeceğiz.
Yani örneğin Ã?eviklik=25 olan bir karakterin hızı=30+(Ã?eviklik/10)=30+(25/10)=30+2.5=32.5=
32 olacak.
Edmond ikinci karakteri de kaybettin, yazık oldu. şimdi yanlış anlamazsan senin savaşlarında gördüğüm bir iki tehlikeye dikkat çekeceğim ve bence bu yüzden çabuk adam kaybediyorsun.
Korunmaya pek önem vermiyorsun.
Hep adamların kafasına nokta atışı yapıyorsun (-50) Zamanında birini ensesinden vurdun ama kaç tane de kaçırdın, henüz 1.levelsin hepsini kafadan vurma ihtiyacı nerden kaynaklanıyor. Hadi 10.level filan olsan neyse, ki arananlar listesine bakarsan 12.level, 20.level kişiler var etrafta.
Neyse özetle biraz daha tedbirli olsan bu kadar çabuk harcanmazsın bence.
.