Wahşi Batı ......................... muhabbet, yorum...
Tersyuz, ipin fiyatını zaten yazmıştık
ayrıca kelepçe almak da mümkün 7$ diyelim onun da fiyatına çünkü ince demir işçiliği var.
Sen adamı öldürmek istiyorsan zaten kimse seni durduramaz. Ama ödül yüksek olsun ki suçluyu vurmayayım diyorsan bir uzmana görün bence. (demek ki durdurulmak iateyen psikopat bir katilsin :schemes: )
Ama dediğin şekilde ilanlar da olacaktır arada sırada; yani suçlunun özellikle canlı getirilmesi diye.
.
ayrıca kelepçe almak da mümkün 7$ diyelim onun da fiyatına çünkü ince demir işçiliği var.
Sen adamı öldürmek istiyorsan zaten kimse seni durduramaz. Ama ödül yüksek olsun ki suçluyu vurmayayım diyorsan bir uzmana görün bence. (demek ki durdurulmak iateyen psikopat bir katilsin :schemes: )
Ama dediğin şekilde ilanlar da olacaktır arada sırada; yani suçlunun özellikle canlı getirilmesi diye.
.
Hayır benim demek istediğim şu: Niye kendimi riske atayım ki?dwaxer wrote:Tersyuz, ipin fiyatını zaten yazmıştık
.
Vururum beyninden rahat rahat götürürüm.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Görecez bakalım! :schemes: Seni şimdiden uyarayım: (dostane uyarı) Karşına yanlışlıkla masum insanları vurabileceğin senaryolar çıkarmaya niyetim var. Tabii böyle durumların çıkma ihtimalini de zar atarak sonuca bağlıyorum; yani ne zaman olacağını ben de bilmiyorum anlayacağın. Belki de hiç olmaz.Tersyuz wrote:Hayır benim demek istediğim şu: Niye kendimi riske atayım ki?
Vururum beyninden rahat rahat götürürüm.
Ama neyse sen yanında cesetle dolaşmaya devam et. Cesetle dolaştığın ilk 2 gün karizmana +2, sonrasında -2 vercem, 5 gün sonra ise kimse yanına gelmek istemeyecek! :schemes:
.
Code: Select all
Toplam=20$ + otel 3$
ip 2$
kelepçe 7$
32 $ harcadım
Ã?dül avcılığı da zor işmiş canım. Adamı bulamazsam eve dönemiycem. :( Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
.
Devrimk çok güzel olmuş, eline sağlık. Aslında sana "screen-shot a gerek yok çünkü uğraşması uzun sürer," demiştim ama daha sonradan pişman oldum bu sözüme. Bu resimlere benzer mekan arşivi elimde olursa, buradaki yer şekillerini (özellikle arazi çatışmaları için) kareli kağıt üzerine entegre edebilirim. Sanırım benim uydurduğum krokilerden daha güzel olur. Ama senin bu yaptıkların çok güzel olmuş. Eline sağlık.
.
Devrimk çok güzel olmuş, eline sağlık. Aslında sana "screen-shot a gerek yok çünkü uğraşması uzun sürer," demiştim ama daha sonradan pişman oldum bu sözüme. Bu resimlere benzer mekan arşivi elimde olursa, buradaki yer şekillerini (özellikle arazi çatışmaları için) kareli kağıt üzerine entegre edebilirim. Sanırım benim uydurduğum krokilerden daha güzel olur. Ama senin bu yaptıkların çok güzel olmuş. Eline sağlık.
.
Arkadaşlar şöyle bir formül bana makul geldi:dwaxer wrote:Ã?ifte, shotgun gibi fişekli silahların İsabet zarına +20 veriyoruz ama hasarı da mesafeyle ters orantılı hale getirmek istiyorum. Ã?nce direk çıkarayım dedim ama öyle içime sinmedi 20d5-mesafe şeklinde düşündüm ama ne dersiniz daha iyi bir önerisi olan var mı?
Ã?ifte, shotgun Hasarı: 8d8+40-Mesafe
Bu haliyle daha gerçekçi oldu gibi düşünüyorum. İsabet:+20 olacak, zaten fişekli silahlarla hedefi vurmak daha kolaydır çünkü saçmalar saçılarak daha geniş bir alana çarpıyor. Ve hasar yakın mesafelerden öldürücü oluyor. Ancak hedeften uzaklaştıkça dağılan saçmaların hasarı azalıyor.
.
Tanımaz mıyım? Ben kızırderili olartak çıkmışım ama canın sağ olsun. Daha ilk bakışta kim kim anlayabildim. Tek hata Tersyüzün karakterine arkamızı dönmüşüz. Hiç birimiz onun karakterine arkamızı dönecek kadar aptal değilz :schemes:
Valla benim içime gelir. Nede olsa yakna yaklaşmak benim işim. Baktım bıçak gereksiz o zaman öekerim çiftelimi avlarım önüme geleni. Mesafe metre ile değil mi? cm olursa kötü amaArkadaşlar şöyle bir formül bana makul geldi:
Ã?ifte, shotgun Hasarı: 8d8+40-Mesafe
Birde iki kurşunu ateşleme gelince 16d8+80 olacak sanırım. Yani zaten atsan 16 kere1 atsan dahi karşındaki ölüyor galiba.
Ben bu bazukanın kısasını şu filmlerdeki gibi tek elimle de kullanabilecek miyim peki? Heni yeterli güç ve beceri değerlerine sahip olursam. yada en azından elimde bir bıçak var ike bununla yaklaşsam adama ne olur ne olmaz diye bei görürse ateşlesem bıçaklı elimle destek olarak, mümkün mü?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Yahu iki el ile iki sopa fırlatırken bir eksi alır mıyım?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Edmond iki sopa fırlatırsan bir eline -20 isabet cezası alırsın; sen solak olduğun için sağ eline ceza alırsın. (mecburdun değil mi farklı olmaya?)Edmond wrote:Yahu iki el ile iki sopa fırlatırken bir eksi alır mıyım?
.

Ã?ift çifteli adam da iyi olur haaa!
Ã?neri:
Atletizm diye bir şey olsa:
Zıplama, tırmanma, parande atma, ipte yürüme gibi becerileri kapsasa.
Konuşma sanatı:
Diplomasi, blöf, göz korkutma, bilgi toplama gibi şeyleri kapsasa.
Ã?rnekte "Sessiz Gizlenme" eklemişin ama karşılığında "Farketme'"yi koymamışın.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16