Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk ben yaratıklardan sonra oynayacaksam hiç yazmayayım, bakalım ne yapacaklar ona göre taktik geliştirmek isterim.

Yenendit kaç kere dedim önden evcilini gönder diye!

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bundan sonra role yazmadan önce ne yapacaksak fikirlerimizi buraya yazıyoruz arkadaşlar. Her savaşta bir sorun ekşiyor bu grubun başına. (Yani savaş zaten sorun ama anormal sorunlar)

Plan:
Tamam şimdi ben oradan çıkmam bunu bir kesinleştirelim. Ben derim ki önden Tersyüz çıksın. (İyileştiriciler sesi duyunca birilerine bir şey oldu diye iyileştirme asalarımızla birlikte çıkıyoruz.

Dartu sen tam çıkmadın zaten merdivenden o bakımdan fazladan fırsat saldırısı olsa da yapamaz herhalde. 30 feet hareket hakkın var şu anda. Onu kullanarak bize haber vermeye in.

Tersyüz çnden çıkınca kesin çok fena darbe alacak. iyileştirmeleri hazırlayın.

tersyüz oradan her çıkan fırsat saldırısı yiyecek. Ã?ıktıktan sonra bull rush felan da yaparak onu uzağa itersen aynı zamanda iyi olur.

İlk iyileştiremeden sonra Tersyüz yerterince iyileşirse Huor sen şarkınla teryüzün bullrush'ını güölendir yada ona başka ne yapabiliyorsa yap.

Plan 2: Bence en iyisi bu. Edmond şarkısı ile yaratığın aklını başından başından alacak ve saldırmadığımız sürece hepimiz yukarıya rahatça yukarı çıkıp büyülemelerimiz ile savaşa hazırlanabiliriz. Bende Bişzim öküzcan'a bir enlarge daha atabilirim.

Mark sen olduğüun yerde bekle :-P :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hah şimdi hatırladım Edmond bence sen facinate özelliğini kullan . tutuştum power playim geldi. Bundan sonrada bana bard güöçsüz deme utan bunu söylerken :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Edmond beni uyardı bende kontrol ettim. Markın yenmesiyle başlayan savaş ( :D ) bu özelliğin kullanılmasına engel oluyor. Eğer önden dartu gitsiydi sinsice huor gizlice merdivenlerden çıkıp yaratığı uyutabilecekti ama artıkın ancak saldıracağız. Teryüz sen babalar aslanlar, panterler, ve bilimum çeşit başka hayvan gibi yukarı çıakcak savaşacaksın bende seni iyilştirecep
Eskisi ka
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bakalım şimdi neler olacak :(
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Mark sen olduğüun yerde bekle :-P :D
Puhahahaha!! :schemes: :schemes:

Ben bir summon yapayım en iyisi.

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Yaratık bir ısırıkla 50 vurdu summon filan işe yaramaz. Olaf Cure hazırla, dua edin kritik vurmasın başlamadan biter benim çıkış hikayem. :D
Birde pençe filan da atıyodur bu. :mad:
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Hold person ya da command çekiim ben buna.

Yahu siz kocamana daldınız etraftakileri unuttunuz ha, onlar zincirli mi yoksa zincirle bağlı mı? Emin o9lmak için

Wulfgar Bull's strength var mıydı sende?
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:Hold person ya da command çekiim ben buna.

Yahu siz kocamana daldınız etraftakileri unuttunuz ha, onlar zincirli mi yoksa zincirle bağlı mı? Emin o9lmak için

Taktik geliştireyim dediğin için diğerlerini oynattım, seni sona bıraktım. Ne yapacağını buraya yazarsın ben tura eklerim. Oyun sayfasında karışıklık olmasın.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yenen le aynı kaderi paylaşıyorum :roll:
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

devrimk dartu ve yemenditas'ın nerede olduğunu gösterebişlir misin lütfen? Kurtarmaya gitmem gerekebilir ve en azından nasıl bir yöntem izleyeceğimi bileyim.

Birde knowledge nature olan kişiler bir çzar atsada belki yaratığın zayıf tarafı yada kaçınılması gereken tarafı hakkında bir bilgi edinebilirler. Bunuda bizimle paylaşabilirler yaratığın duymasında bir sakınca yoksa.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:Hold person ya da command çekiim ben buna.

+2 str veren eşya var. Bear endurance daha iyi olur adam bölecek beni ikiye galiba. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Illyra wrote:bağırdı darthu

"dikkatli olun! çok yaklaşmayın."

bu gün başka bir arkadaşının daha çiğnendiğini görmek istemiyordu.
Evet göremeyeceksin. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

sen dalga geçeğine beni kurtarmaya gel :-P
Image
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:devrimk dartu ve yemenditas'ın nerede olduğunu gösterebişlir misin lütfen? Kurtarmaya gitmem gerekebilir ve en azından nasıl bir yöntem izleyeceğimi bileyim.

Birde knowledge nature olan kişiler bir çzar atsada belki yaratığın zayıf tarafı yada kaçınılması gereken tarafı hakkında bir bilgi edinebilirler. Bunuda bizimle paylaşabilirler yaratığın duymasında bir sakınca yoksa.
Yaratık natural bir yaratık değil.
Outsider DR/10 magic, Benjamin, Olaf ve Huor'un zarları tuttu.
Post Reply