---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Nocturnal_Soul: BU avatar nedense hoşuma gitti. Belkide yazdıklarındandır. Bilemiyorum. Neyse ama burayı eurovision'a benzetmeyeyim.
Click's: (Böyle kanlı korkunç avatarlar bazıları tarafından rahatsız edici bulunuyor. Hani bu belki onları rahatsız etmez ama eskiden de aynı konuda bazı olaylar olmuştu.) Avatarın benim tezimi destekler nitelikte. (FRP kuralları No: 86) Erkeler ölünce çirkinleşir, kadınlar ölünce güzelleşir.
Ilyra: Eski avatarın bence de daha güzeldi. Bu çok sönük kalmış. Sana güzel bir hava veriyordu diğeri. Ağır bir hava. BUrada ise böyle ay ışığında saf kızımız felan bildik konu. Neden profile bu kadar taktığını da anlayabilmiş değilim.
Click's: (Böyle kanlı korkunç avatarlar bazıları tarafından rahatsız edici bulunuyor. Hani bu belki onları rahatsız etmez ama eskiden de aynı konuda bazı olaylar olmuştu.) Avatarın benim tezimi destekler nitelikte. (FRP kuralları No: 86) Erkeler ölünce çirkinleşir, kadınlar ölünce güzelleşir.
Ilyra: Eski avatarın bence de daha güzeldi. Bu çok sönük kalmış. Sana güzel bir hava veriyordu diğeri. Ağır bir hava. BUrada ise böyle ay ışığında saf kızımız felan bildik konu. Neden profile bu kadar taktığını da anlayabilmiş değilim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Yaa yaa çok şirin, bildiğin seri-katilIllyra wrote:diğerini bende seviyordum fazla beni anlatıyordu. gothic havasını saymıyorum bileyine değiştirecem bi daha isterse yeminer laf etsin değişmem
bu arada senin avatara dediklerine bakma sende. elma yanaklar pek şirin.
Ama güzel olan bundanda öncekiydi Illyra, ama neyse deiştrmyceksin madem artık kurcalamayalım
bilgece bir kararNocturnaL_Soul wrote:Yaa yaa çok şirin, bildiğin seri-katilIllyra wrote:diğerini bende seviyordum fazla beni anlatıyordu. gothic havasını saymıyorum bileyine değiştirecem bi daha isterse yeminer laf etsin değişmem
bu arada senin avatara dediklerine bakma sende. elma yanaklar pek şirin.![]()
Ama güzel olan bundanda öncekiydi Illyra, ama neyse deiştrmyceksin madem artık kurcalamayalım

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Hayıııırsss! Anladılarrrrsss!NocturnaL_Soul wrote:Ama yüzünün alt yarısını kapatıp bir baksana, kaşlar falan çatık duruyo. İçi gülüyormuş gibi görünen gözleri tehlike saçıyor gibi görünüyorBildiğin DARKgnome bu hepimizi öldürüp bize gülücek, bizden küçük oyuncak kuklalar yapıı bizle ilgili şarkılar yazıcak KAÃ?IIIN !
Küçük gnome görünümündeki çatal dilli rahip suya atladı ve güneşe doğru yüzmeye başladı. (Neden yüzüyor diye sormayın, ısırırım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
middle-earth
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı