Hangi diyara göç etmek istersiniz?
Hangi diyara göç etmek istersiniz?
Size verilen bir dilek hakkı başka bir diyara gitmeniz için kullanılmasına izin veriliyor. Hangi diyara gitmek isterdiniz ve hangi karakterin yerinde olmak isterdiniz? 
şirinlerin diyarına gidip becerikli şirin olmak isterdim.
Ejderha mızrağına gidip bir mad gnome olmak isterdim.
Marvel evrenine gidip Forge olmak isterdim. (Aslında Remy Le-beu olmakta isterdim. Rogue için değerdi)
Conan zamanına gidip yakışıklı bir ölümsüz olmak isterdim. (Conandaki bütün geç kızlar güzeldir
Güzelleri çeken bütün yakışıklılarda az yaşar!)
Sonuncu ve bir öncekinin yarısını görmezden gelirseniz asıl istediğim nerede olursa olsun ferşeyi üretebilecek biri olmak isterdim. Her şeyi üretebilen kişi sadece bütün güçlere sahip değildir bu güçlerini başkalarıyla da paylaşabilen kişidir.
Ejderha mızrağına gidip bir mad gnome olmak isterdim.
Marvel evrenine gidip Forge olmak isterdim. (Aslında Remy Le-beu olmakta isterdim. Rogue için değerdi)
Conan zamanına gidip yakışıklı bir ölümsüz olmak isterdim. (Conandaki bütün geç kızlar güzeldir
Sonuncu ve bir öncekinin yarısını görmezden gelirseniz asıl istediğim nerede olursa olsun ferşeyi üretebilecek biri olmak isterdim. Her şeyi üretebilen kişi sadece bütün güçlere sahip değildir bu güçlerini başkalarıyla da paylaşabilen kişidir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bende Midkemia-Tsurani topraklarının ikisinde de yaşamış olan Pug olmak isterdim. Bunu istememim nedeni herkesten garip, güçlü ve değişik olmak...
Nedenini bilmiyorum ama neredeyse her gün en az bir kez böyle şeyler düşlerim. Kendimi her büyücünün yerine koymayı düşünür (kendimi sadece büyücü olarak gördüğüm için), hepsinin özelliklerini, güçlerini her ne yeteneği varsa aklımda kullanırım. Ya bir felaket olsun ve ben dünyanın kurtarıcısı olan bir büyücü olayım! Ya da kendimi kötü biri olarak da görebildiğim bir efendi. Aslında o anki ruh halime göre değişiyor. Mesela biriyle kavga ettiğimde ya da tartıştığım (aynı kapıya çıkıyor) zaman birilerine kötülük yapan karakterde görürüm kendimi...
Nedenini bilmiyorum ama neredeyse her gün en az bir kez böyle şeyler düşlerim. Kendimi her büyücünün yerine koymayı düşünür (kendimi sadece büyücü olarak gördüğüm için), hepsinin özelliklerini, güçlerini her ne yeteneği varsa aklımda kullanırım. Ya bir felaket olsun ve ben dünyanın kurtarıcısı olan bir büyücü olayım! Ya da kendimi kötü biri olarak da görebildiğim bir efendi. Aslında o anki ruh halime göre değişiyor. Mesela biriyle kavga ettiğimde ya da tartıştığım (aynı kapıya çıkıyor) zaman birilerine kötülük yapan karakterde görürüm kendimi...
Orta Dünya'da bir Rohan süvarisi olmak ya da Valinor'da zannatkar bir elf olmak isterdim.
Faerun'da, Kılıç Sahili'nin sağlam korsanlarından birisi, Buzyeli Vadisin'in barbar kabilelerinden birinin başı ya da Newerwinter Korusunda yalnız takılan bir elf Druid olmak isterdim.
Başlıcaları bunlar
insanımsı ırklar için ama.
Faerun'da, Kılıç Sahili'nin sağlam korsanlarından birisi, Buzyeli Vadisin'in barbar kabilelerinden birinin başı ya da Newerwinter Korusunda yalnız takılan bir elf Druid olmak isterdim.
Başlıcaları bunlar
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Kesinlikle Zaknafein olmak istemezdim
! Bütün kötülüklerin içerisinde içindeki iyiliği korumanın ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum çünkü.
Drizzt, evet Drizzt olmak isterdim. Güçlü, önüne geleni kesiyor diye değil. Bütün o kötülüğün arasından sıyrılıp kaçma cesaretini gösterdiği için ona büyük saygı duyuyorum..
Drizzt, evet Drizzt olmak isterdim. Güçlü, önüne geleni kesiyor diye değil. Bütün o kötülüğün arasından sıyrılıp kaçma cesaretini gösterdiği için ona büyük saygı duyuyorum..
Heroes 3 Efsane oyun. Heroesda en sevdiğim kaledir Tower da ben de seviyorum o görüntüyü =)
Nereye göç etmek iserdim?
Aslında pek biyerlere göç etme meraklısı bi insan değilim ama şu aralar star wars gazım var epey... jedi felan olsam olurdu yani =)
Fantastik dünyalar fazlaca tehlikeli gibi bizim gibi insanlara göre
Nereye göç etmek iserdim?
Aslında pek biyerlere göç etme meraklısı bi insan değilim ama şu aralar star wars gazım var epey... jedi felan olsam olurdu yani =)
Fantastik dünyalar fazlaca tehlikeli gibi bizim gibi insanlara göre
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
ASlında bakış açısına bağlı. O bu dünya için anormal olanlar orada gayet normal şeyler olabilir =)
Orada yaşasaydınız orda da hayat ggeyet sıradan gelebilirdi. Bir de fantastik bir dünyadan bu dünyaya göç ettiğinizi düşünün Aslında daha bile heyecan verici olabilir.
İnsanlar ışık saçan kutuların arkasında (bilgisayarlar) bütün işlerini halledebiliyor. En kaliteli yaylardan çok daha uzun menzilli ve çok daha kuvvetli silahları var. şehirleri medeniyetleri yok edecek kadar güçlü büyüleri var... Ejderhalar kadar büyük cisimlere (makinelere) hükmedebiliyorlar.
Ve de... çok komik giyiniyorlar
Bence hiç de normal değil ne dersiniz?
Orada yaşasaydınız orda da hayat ggeyet sıradan gelebilirdi. Bir de fantastik bir dünyadan bu dünyaya göç ettiğinizi düşünün Aslında daha bile heyecan verici olabilir.
İnsanlar ışık saçan kutuların arkasında (bilgisayarlar) bütün işlerini halledebiliyor. En kaliteli yaylardan çok daha uzun menzilli ve çok daha kuvvetli silahları var. şehirleri medeniyetleri yok edecek kadar güçlü büyüleri var... Ejderhalar kadar büyük cisimlere (makinelere) hükmedebiliyorlar.
Ve de... çok komik giyiniyorlar
Bence hiç de normal değil ne dersiniz?
Chaos is the law of nature,
.
Evet katılıyorum; fantastik diyarları yanyana sıralasan bizimkisi de sıradışılıkda iddialı bir fantastik dünya olurdu. Üstelik tehlike, kaos, savaşlar, şiddet, büyü, vs gırla gidiyor.
şöyle tersinden bakalım. Felanca diyardan buraya göç eden bir grup dwarfın gördüklerine bak (efla'nın anlattığı gibi) elimizde cep telefonları, hatta ekran başında görüntülü iletişim kuruyoruz.
Hani Saruman'ın kullandığı göz taşı vardı ya; bu diyarda herkesin elinde bir tane, uzaktan konuşuluyor. "Düşman gözüktü, işaret ateşlerini yakın!" "Ne gerek var abi cepten ararım ben şimdi..."
.
Evet katılıyorum; fantastik diyarları yanyana sıralasan bizimkisi de sıradışılıkda iddialı bir fantastik dünya olurdu. Üstelik tehlike, kaos, savaşlar, şiddet, büyü, vs gırla gidiyor.
şöyle tersinden bakalım. Felanca diyardan buraya göç eden bir grup dwarfın gördüklerine bak (efla'nın anlattığı gibi) elimizde cep telefonları, hatta ekran başında görüntülü iletişim kuruyoruz.
.
Orta Dünya'yı seviyorum ama orda yalnızca büyüyü istariler ve bazı yüksek elfler yapabildiği için bana göre değil. Tekrar burdaki insan olacaksam orda ne anlamı var ama dimi? Warcraft evreni olabilir mesela. Orda en azından büyücü olabiliyor insanlar da
yani savaşçı, okçu, hırsız tarzı şeyleri zaten kendi dünyamızda da araçlar farklı da olsa olabiliyorsun. Büyücü, druid, shaman, necromancer büyü ile ilgili her türlü sınıf bana uyar. Raistlinin öğrencisi olmak bak bu ilginç bir deneyim olurdu ama zannetmiyorum ki raistlin bana işe yarar büyüleri öğretsin. öğretse de öğrettikten sonra yok eder beni kryyn evreninden 
Efla güzel anlatmış gitmek istediğimiz diyarlardan biri bu dünyaya gelse çok daha fazla şaşırabilir. Ama orası daha eğlenceli bu kesin. Büyünün gizemi, çekiciliği var bir kere.
şunuda sorayım size. Herhangi bir fantastik diyara gitseniz büyücümü olmak isterdiniz savaşçımı?
şunuda sorayım size. Herhangi bir fantastik diyara gitseniz büyücümü olmak isterdiniz savaşçımı?
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...