Arena - D&D ...(muhabbet)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome eline sağlık güzel bir çalışma olmuş. Biz de aydınlanmış olduk böylece. :D

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome aslında sorunun cevabı çevirdiğin yazıda da var (eline sağlık bu arada).

Daha büyük insana benzer bir yaratık olursan (Troll) yüzük, pelerin, çizmelerin işlevini devam ettirir. Zırhın ise büyüyemez ve vücuduna karışır. Silahın da büyümez ve aynı kalır. (Silahın türüne göre küçük kalabileceği için -2 kullanma cezası da eklenebilir.)

Toprak Elementine dönüşürsen insan formunda olmadığından hiç bir eşyan çalışmaz.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bende yarattım bir karakter. Yalnız kendileri Druid yani hiç çalıoşmadıpğın bir karakter. :D

Mümkünse şöyle bir arenada yaratığın tekine karşı deniyerek başlayayım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

devrimk wrote:Darkgnome aslında sorunun cevabı çevirdiğin yazıda da var (eline sağlık bu arada).

Daha büyük insana benzer bir yaratık olursan (Troll) yüzük, pelerin, çizmelerin işlevini devam ettirir. Zırhın ise büyüyemez ve vücuduna karışır. Silahın da büyümez ve aynı kalır. (Silahın türüne göre küçük kalabileceği için -2 kullanma cezası da eklenebilir.)

Toprak Elementine dönüşürsen insan formunda olmadığından hiç bir eşyan çalışmaz.
E sen bütün cevapları verdin şimdi ben o zaman ne diye çevirdim o kadar. Birde işin kötü taarfı en son paragrafta vermişler asıl bilgiyi. Sonunu çevirirken ağlayacaktım neredeyse. :-P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Darkgnome wrote:Bende yarattım bir karakter. Yalnız kendileri Druid yani hiç çalıoşmadıpğın bir karakter. :D

Mümkünse şöyle bir arenada yaratığın tekine karşı deniyerek başlayayım.
Hoşgeldin Darkgnome. :clap:
Dwaxer bir tane daha conjurer geliyor galiba. :D
Darkgnome wrote:En çok karakterinin ölmesini istediğim: Tersyüz (Arenadaki karakterini çekemiyorum)

Bu yazdığının da gözümden kaçtığını sanma. :evil:
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Darkgnome wrote:
En çok karakterinin ölmesini istediğim: Tersyüz (Arenadaki karakterini çekemiyorum)

Bu yazdığının da gözümden kaçtığını sanma.
E hadi ben kıskancım. Sen de kinci misin şimdi? Böylesine şeyler için birbirimizi kıracak mıyız? :schemes: Hani en azından ben senin seviyene gelinceye kadar. :evil:

Ha... Bu arada, Hoş buldum. :D
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome hoşgeldin arenaya. Druid akıllı bir seçim; hayvanıyla gelmesi filan büyük avantaj, nedense şimdiye kadar tercih eden olmadı.

Senin ilk rakibin: Lizardfolk

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Uerim ben bu lizard folk'u (İnşallah). İnşallah reach bir silah yoktur diye dua ediyorum. Bir dahaki sefere böyle silah kulalnabilen bir ırk çıktığında elindeki silahı da yazabilir misin?

Yalnız ilk turuma başlarken Bismillah la girmeyi unuttum inşallah ters gitmez işlerim. :-p
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Silahlar biraz benim insiyatifime kalmış, bazen de zar atıyorum. (zar atmak manyak bir alışkanlık oldu, en ufak bir kararsızlıkta, vs zarı sallıyorum hemen)

Ancak Darkgnome senin durumunda, evet reach silahı da var Lizard'ın.

Niye ki, ne mahsuru var reach silah olmasının?

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hayıııırrrr! :(

Neyse zaten bana vuramaz. Gerçi en son bunu dediğimde sanki bir büyücü beni tekme tokat dövmüştü gibi hatırlıyorum ama yok canım bir insanın başına aynı şey kaç kere gelebilir ki? :D
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:D

Ben senin yerinde olsam, "bire karşı iki ayıp olur, centilmenliğe sığmaz Lizard kardeş," derdim. Sonra da eklerdim: "Köpek yakala!" :schemes:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Harcatmam ben o köpeği. Aslında durup büyü yapacaktım köpek dalsın diyecektim ama sonra ya köpeğimi (Benim güzel köpeğimi) alıp suya dalsaydı. Bende peşinden dalacak ölecektim felan falan. Hani goril olsa neyse.

Neyse 4. seviye olayım goril alacağım (adını da rambo koyacağım) o zaman bağırırım "Yakala Rambo!" diye. :D
Eskisi ka
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bir daha şansımı deneyebilirim sevgili dm ( tabii ki yeni bir karakterle ) :roll:
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Illyra wrote:bir daha şansımı deneyebilirim sevgili dm ( tabii ki yeni bir karakterle ) :roll:

:D Buyrun efenim.
.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bu sefer half elf scout alıyorum, sheet imi en kısa süre içinde göndereceğim.
Image
Post Reply