Tersyuz yavuz hırsız misali Barbar’a atıyon bakıyorum suçu.

Milleti Enlarge yapa yapa bir hal oldun, hep -2 AC oldular. Barbar hiç olmazsa kendi Hpsinin 5 katı HP götürdü iyi hesapla. Bence bir Fireball at.
Ekip çalışmanız zayıf oldu biraz Barbarı iyileştirmeniz gerekirdi ama
Mark senin “Defansif Casting”den haberin yok mu? Ayrıca Concetration skillin olmadığını görüp gözlerime inanamadım!? Yok mu gerçekten yoksa eksik mi yazılmış? Defansif casting yapıp ama Con Check atarak AoO yemeden yapabiliyorsun büyünü. Konsantrasyon çok önemli savaşta büyü yapanlar için.
Mark wrote:Çok yanlış şeyler yaptık. Büyücüye enlarge yapmamasını söylemiştim. Hala kendine büyü yapıyor. Zaten arkadasın, sana ulaşamazlar. Cat büyünü bana yada cedric e yapsan daha iyi olurdu. Summon büyüsü de mi yok?
Kaçıcak yerim yok.
Sorularımı cevaplar mısınız?
1- Worgların üzerine basabilirmiyim? Ağırlığımı kullanıp, zırhımla onları ezmek istiyorum. hangi mekanikler işler, bu durumda?
2- İksirimi içmek , aoo verir mi? Direk içer miyim, dökmeden?
3- Savunmada dururken, iksir içebiliyormuyum?
4- Sırtım, duvara yaslı olduğundan, coverdan +2ac falan almıyormuyum?
1- Overrun yapabilir, üzerinden geçip gidersin ama yine hepsindenAoO saldırısına uğrarsın!
2- Evet, iksir içmek AoO verir.
3- Savunmada durursan AC: +2 alırsın Atak: -4 yine de iksir içmek AoO alır bütün çecrendekilerden.
4-

Arkandan saldıran olursa full cover sayacağım. Dua et ki flanking hesabı yapmıyorum şimdilik.
Arkadaşlar benim size naçizane tavsiyem: Fasul orada geri çekiliyor ve Cedric’e de geri çekilme alanı bırakıyor; Cedric 5 ft geri çekilip Sofia’yı iyileştirebilirsin. Sofia da yaralı worglardan birine vursun. Tavsiyelerimden biri bu. Ama buradan anlaşın önce çünkü Cedric’in sırası Sofia’dan sonra bildiğiniz gibi.
Bakın hangi hareketlerin AoOya sebep olup olmadığının listesi var:
http://www.systemreferencedocuments.org ... ombat.html
.