Arena - D&D ...(muhabbet)
Stun olunca dopple grapple check atabiliyor mu? Ã?ünkü hiç bir hareket yapamaz diyor stunda. :embarrass:dwaxer wrote:.
Artemis stun fist başarıldıktan ve rakibin ACsi düşürüldükten sonra kesinlikle Flurry saldırısı yapman gerekirdi. Bu taktiksel hatayı senden beklemezdim doğrusu. :schemes:
.
Birde görevdeki düşük seviye büyücü ben olabilir miyim? Kaçıncı seviye büyücü lazım? Fasulyeden oynasam.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

3.seviye transmuter yapacağım.liero wrote:Bri büyücü, bir barbar kiralamak iyi olabilir. Tersyuz'un büyücüyü oynatması benim için sorun değil.
2 Enlarge
2 Bull strength
Artık güzelce döversiniz Worgları.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
liero wisdom'dan gelen bonus büyülerin de var, +1 +1.liero wrote:Ara görev için ezberlediğim büyüler.
0.seviye:
- Light
- Resistance
- Guidance
- Virtue
1.seviye:
- Bless
- Divine Favor
War Domain : Spiritual Weapon
2.seviye:
- Summon Monster II
Good Domain : Magic Circle against Evil
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
.
Tersyuz, Demon-Babau'yu inceledin mi iyice, şimdi baktım da sert bir rakibe benziyor. Darkness, sneak-atak, teleport, see invisbility, vs özellikleri var. Int: 14 (zeki) özellik puanları da çok yüksek.
Dövüş tarzı da şöyle:
Combat: Babaus are sneaky and sly. They attack the most powerful foe first, hoping to eliminate the true threats quickly and then toy with the rest.
Yani önce en güçlüye saldırırmış ancak saldırmadan önce gizlenerek (üstelik darkness özelliği ile kendi gizlenme bölgesini yaratabiliyor) aniden saldırıyor. Teleportla zınk diye yer değiştirebilir.
Neyse kolay gelsin. :schemes:
Tersyuz, Demon-Babau'yu inceledin mi iyice, şimdi baktım da sert bir rakibe benziyor. Darkness, sneak-atak, teleport, see invisbility, vs özellikleri var. Int: 14 (zeki) özellik puanları da çok yüksek.
Dövüş tarzı da şöyle:
Combat: Babaus are sneaky and sly. They attack the most powerful foe first, hoping to eliminate the true threats quickly and then toy with the rest.
Yani önce en güçlüye saldırırmış ancak saldırmadan önce gizlenerek (üstelik darkness özelliği ile kendi gizlenme bölgesini yaratabiliyor) aniden saldırıyor. Teleportla zınk diye yer değiştirebilir.
Neyse kolay gelsin. :schemes:
-
Mark
- Kullanıcı

Spiritual Weapon, ikinci seviye ilahi büyüdür.liero wrote:Ara görev için ezberlediğim büyüler.
0.seviye:
- Light
- Resistance
- Guidance
- Virtue
1.seviye:
- Bless
- Divine Favor
War Domain : Spiritual Weapon
2.seviye:
- Summon Monster II
Good Domain : Magic Circle against Evil
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.