Yeşeren Umutlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Locked
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Havayı koklayıp, deri eldivenlerini giydi.
" Beklememeliyiz, bu kadar yaklaşmışken olmaz. Sabırsızlanıyorum. "
Su kabından içti.
" Sen hiç böyle yerlerde yaşamadın tabi. Neyin nerden, çıkacağını bilemezsin. Ölünce yersin. "
Aslında, ona hoş gelen söz büyücüyü huzursuz etmişti anlaşılan:
" Sana alıştım. Bunu halledelim, sonra hepimizi rahatsız eden o ahmaklara sıra gelicek. İntikamımızı alıcaz. Çok güzel olucak. Merak etme. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Gerrfer de matarasından bir kaç damla su içti.
"İyi o zaman. Ne kadar çabuk o kadar iyi." dedi.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Güzel, yine de bir yol tarifi alıcam. Sen çocuğu uyandırıp, eline yicek birşey ver. "
O yakın hisleri takip etti. Zaten tam altındaydı. Ölüyü uyandırıcak, güçleri serbest bıraktı.
" Ölüm kapısı ne tarafta? "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Elessar Safire gulumseyerek merak etme dercesine kafasini salladi.Safir yanindan uzaklasirken
Gozleri Algéniaya takildi oraya geldiklerinden beri gol kenarinda tek basinaydi.Bian herseyi birakip yanina gitmeyi dusundu sonradan biraz kendi basina kalmasinin iyi gelecegini dusunerek vazgecti.Esyalarini toplamisti.Atina dogru yuruyecektiki bir anda tirsti ve adim atamadan oyle kala kaldi.At kendi kendine elessarin yanina gelmis ve esyalari uzerine koymasini resmen isaret ediyordu.
"Buna biran evvel alissam iyi olacak" diye dusundu ardindanda hafif bir sesle "Ben Hazirim ne zaman isterseniz yola cikabiliriz" dedi ve grubu beklemeye koyuldu.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Bu kızıl elf böyledir. Alışsan iyi edersin delikanlı.." dedi Gerrfer ölüyü uyandırdığı için kızıl elften tırsan Jeriol'a.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Kalkın, ne tarafta olduğunu öğrendim. Tanışın. "
Arkasından, iskelet yürüyerek kampa yavaşça geliyordu.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Bir ölüm kapısı neye benzer acaba?" diye düşündü Gerrfer. Kızıl elf önde yola devam ettiler. Yıkık Hostan şehrinden geçiyorlardı. Ağaçlar kurumuştu hep.
"Burası resmen ölüm kokuyor." dedi Gerrfer.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

İskelet yanında yürürken kızıl elfin kulağına, bilmediği sadist büyüleri fısıldıyordu. Arada, kızıl elf birkaç anlamadığı noktayı soruyordu. Kim olduğunu ve cinsiyetini merak etmişti.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Konuşmalara kendini dahil etmemişti, çünkü ülkesini düşünüyordu. Bayıldığı zamanki gördüğü rüyalar gerçek değildi herhalde. Ã?ünkü rüyasında babası yatakta ölmek üzereydi. Ama şimdi ise Polantes'e saldırıyordu. Kafasına fazla takmadı. Sonra gölde bir kıpırdanma hissetti. Suyun belli bir kısmı oynuyor bir silüet beliriyordu. Bu annesiydi. Sanki onla temasa geçmeye çalışıyordu ailesi. Sonra silüet konuşmaya başladı. "Algénia. Kızım. Reven'e gelirken ya çok dikkatli olmalısın ya da hiç gelmemelisin. Seni öldü biliyorduk, ama Polantes'ten kaçtığın haberini alınca içimize bir umut doğdu. Dikkatli ol, seni bir daha kaybetmek istemiyorum." Cevap olarak da Algénia "Edeceğim, anne. Edeceğim..." dedi.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor baygın halinden yeni uyanıyordu, gözlerini açtığında şaşkındı halen, çünkü kendi bedenini özlemişti.İnsan olmayan bedenini.Hani Hiray'ın sembolünün dediği gibi *Kız kılıklı* bedenini özlemişti.

Elessar'ın yanına giderek:

*Anlatmaya başlayayım mı?*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Heres: "Eğer hızlı olursanız gece olmadan Reven'e varabilirsiniz. Ama isterseniz daha hızlı olabilirsiniz. Gölün karşı tarafındaki tepede dev kartallar yaşarlar. Onlarla ahbabımdır. İsterseniz ağaçlarla onlara sizin geleceğinizi haber veririm. Onlar sizi hızla Reven'e götürürler." diye önerdi.
"Bu aslında iyi olur. Ama şu anda Elessar'ın geçmişindeki gizemleri çözmekte olan liderimiz Huor'un bu konuda önerisi ne onu da dinlememiz gerekir herhalde." dedi Safir.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Huor'a tam cevap verecektiki safir'in yasli adamla konusmasina kulak misafiri oldu.Ardindan guluseyerek bakti ve
"Istersen Bunu raven'e birakalim baksana herkes hazir ve...." gozuyle safir'i isaret ederek "onunla bosuna tartismak istemiyorum yada senin tartismanin hazir su son zamanlar aramizda bir gerginlik yokken simdi sana olmasa bile bana laf atar bosuna gerginlik cikar" dedi ve icinden tesekkur etti.
Huor aslinda safir olayinin bir bahane oldugunu ve Elessar'in soyleyeceklerini kaldirmaya hazir olmadigini ve Reven'e varana kadar iyice kafasina oturtmasi gerektigini anlamisti.
Elessar safir ve yasli adama yaklasmis
"Herkes yola cikmaya hazir gibi sende eski dostunla vedalastiginda harekete gecebiliriz " dedi safire bakarak
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Elessar. Hızlıca gölün etrafından dolanıp tepedeki kartallarla irtibaat geçebilirsek bizi revene kadar götürebilecekler. ne düşünüyorsun bu konuda?" dedi Safir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor düşünceli bir şekilde:

*Kartallar, iyi fikir gibi görünüyor.Elessar öyleyse hemen bağlantıya geçmelisin.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Elessar ne yapacagini bilemedi bir an onun disinda herkes kendisinin druidligini kabullenmis gibiydi ve onada bu konuda destek oluyor gibiydiler hatta safir bile.
"Pe....pepe....Peki deneyeyim"diyebilmisti elessar.Bi kenara gecip gruptan biraz uzaklasmisti.
ardindan kartalini cagirdi ufak bir islik calarak.Bi muddet sonra kartali gelmis ve herzaman oldugu gibi omzundaki yerini almisti.
Ne yapacagini bilememisti Elessar nasil konusmaliydi yada konusmalimiydi. Kafasindaki karmasik dusunceler arasinda sikismisti adeta . derin bir nefes aldi ve kartalina bakti.
"Bilmiyorum beni anliyacakmisin, en azindan burdaki herkes oyle olacagini dusunuyor"
kartal kafasini evet dercesine sallamistil.Elessar ne yapacagini sasirmis oylece donakalmisti adeta.Oncesinde kartalina birseyleri yapmasini soylerdi ama bu bir muhabbet gibi degil sadece git gel kontrol et gibi emirler olurdu.Bi sure oyle bakakaldiktan sonra.
"Pekala ozaman, senden yamactakii buyuk kartallarla konusmani ve onlardan bizi reven'a kadar goturmelerini rica ettigimizi soylemeni istiyorum.Kartal bir anda ucup gokyuzunde suzuldukten sonra kaybolmustu.Olayin ardindan gruptaki herkes ne oldu bakisini atiyordu.
"Soyledim simdi yapacagimiz tek sey beklemek" dedi ve Huor'un yanina gitti
"Hazir kartallari bekliyorken ne gordugunu bana anlatabilirmisin huor?" diye sormustu biraz cekingen ve urkek bir tavirla
Locked